HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Szeptember 3 – 4 még egyszer utoljára

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.26.
 Kedd
Ma Fülöp napja van.
Holnap Hella napja lesz.
   EUR árfolyam
   350,53 Ft
   CHF árfolyam
   331,01 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 04. 11:03     


Adorján György

Szeptember 3 – 4 még egyszer utoljára
Orbán ismét izmoskodott Brüsszelben, állandóan Magyarországot emlegetve, ahelyett, hogy kormányára és önmagára hivatkozott volna!

Hogy az előző cikkemben miket is ajánlottam olvasóim figyelmébe, az mind könnyen, egy kattintással visszakereshető. Tegnap a legfontosabb hír nem vitás az volt, hogy a demokratikus baloldal megakadályozta az illiberálisok sürgősségi tárgyalási szándékát menekült ügyben.

Mondhatják lekicsinylően, hogy és akkor mi van, nem nagy eredmény. Pedig az! Most egyértelműen kinyilvánította, a mozgásterétől antidemokratikus módon megfosztott demokratikus ellenzék, hogy szembeszáll a kormány és a mögötte álló pártszövetség furmányos, országvédőnek hazudott elképzeléseivel! Mellékesen jegyzem meg, hogy a kétnapos rendkívüli ülést csak korlátozottan kísérhetik élőben figyelemmel!

 

A Fidesz-KDNP számára nem éppen kedvezően alakult a napirendi szavazás a parlament csütörtöki rendkívüli ülésén. Miután a kormánypártok benyújtottak egy törvénycsomagot, amely 13 törvény módosítást tartalmazott, és Lázár János előre már bejelentette, hogy szeptember 15-e után új időszámítás kezdődik, akkortól hatályba kell lépnie mindennek, nyilván sürgős volt az illiberálisok számára a döntés.

Ma aztán az ország házában lehazaárulózták azokat, akik negyvenegy szavazatukkal megakadályozták az országvédelemnek hazudott törvénymódosítások gyors tárgyalását. A honvédség fegyelmét bomlasztják mondta a hadügyi miniszter, kb ma 9.50-kor. Csak arról feledkeztek meg, hogy prominenseik távolléte a szavazástól még hozzáadódik ahhoz az említett negyvenegyhez!

 

Azért még nyilvánvalóvá vált a mai napig nem csak az, hogy a Fidesznek szüksége lesz az ellenzékre, ha gyors törvényhozást akar, hanem az is, hogy a nemzeti radikális ifjak ordenáré módon a Keletinél szórványban megjelenve, nem csak a Himnuszt nem képesek elénekelni magyarul, hanem óbégatva zsidóztak is egyet, gyűlölködve, habzó szájjal ráadásul még fröcsögtek is a menekültekkel szemben.

Aztán a csőcselék megjelent a Deák téren és a Városligetben is. Hangoltak a mai futballmérkőzésre, emlékeztetve mindenkit arra az időre, amikor a „ rába parti cigányok ba@@átok az anyátok” és a „ zsidókat a Dunába, Gyurcsányt meg utána” mélymagyar mentalitást tükröző szlogenek hangzottak el. Kijelenthetem, hogy nem a demokratikus baloldal által feltüzeltekről van szó! Vajon akkor kikről?

 

Történt azért más is. Orbán ismét izmoskodott Brüsszelben, állandóan Magyarországot emlegetve, ahelyett, hogy kormányára és önmagára hivatkozott volna! Alávaló módszer! A bicskei vonatos huza-vonát, a Keleti Pu-i áldatlan állapotokat, Erdő bíboros magyarázatát, a miniszterelnök rádiós ma reggeli, ki ha én nem sziporkáit már meg sem említem. Miként az éjszakai a magyar-szerb határnál készült durva videóról, sem szólnék, amin „Menjél vissza Szerbiába!” felkiáltással, gazspray kísérettel lefújt gyermekeket látni. A pávatánc folytatódik. Orbán és kormánya a hazai demokratikus ellenzékkel és Európával szemben egyaránt hadban áll.

Országvédelemnek és Európa védelmének hazudott, bevallottan illiberális, szabadágharcnak hirdetett politikájával szembe megy az európai értékekkel, a nemzeti hitvallással takarózva lesajnálja az emberi méltóságot!

 

Este nemzetközi foci lesz a kétszázezer pártoló szurkolónak tizedannyi helyet biztosítva, mint ahányan látni szeretnék a mérkőzést. A végeredmény, bármi is lesz az, inkább szól majd ennek a kormánynak, mint az országnak és népének.

Annak a kormánynak és pártszövetségének, melyek jogászi trükkökkel és kommunikációs látványtervezésekkel, soha nem látott módon vezeti félre ezt az országot és lakóit, kikre oly előszeretettel hivatkozik akkor, ha bárhonnan kritika éri! Szomorú és tragikus is egyben, hogy mindezeket külhonban tevékenyebben érzékelik, látják és tudják, mint idehaza! Kérdés, most már csak egy van! Meddig?


További hírek

  Száz beteg gyógyulását segítheti
2020. 05. 25. 21:27 pecsi-hirhatar.hu
  Kásler hazudik – távoznia kell a kormányból
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020. 05. 24. 20:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Botka László is aláírta Karácsony Gergely követeléseit
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Semjénnek hála bárkit kilőhet a titkosszolgálat
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Vasarely ihlette ruhákat terveznek
2020. 05. 22. 21:50 pecsi-hirhatar.hu
  Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
2020. 05. 22. 16:44 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport