HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: TÓTH ZOLTÁN

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.16.
 Csütörtök
Ma Edit napja van.
Holnap Zsófia napja lesz.
   EUR árfolyam
   348,90 Ft
   CHF árfolyam
   320,83 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 05. 17:26     


Adorján György

TÓTH ZOLTÁN
Silány bagázs indul a második négy esztendőben is. Közöttük ott vannak a percemberkék is, akik magabiztosak a szavazatok nagyságától és azt hiszik, hogy számukra most jött el a Kánaán.

 

Silány bagázs indul a második négy esztendőben is. Közöttük ott vannak a percemberkék is, akik magabiztosak a szavazatok nagyságától és azt hiszik, hogy számukra most jött el a Kánaán. Közöttük bújnak meg a nyilasok ivadékai is, ötvenhatos lódenkabátos kalauzok leszármazottjai, zsidókat a Dunába, Gyurcsányt meg utána félnótás béközepes esze mentjei, Rábaparti cigányok, ba@@tok  az anyátok magyar kultúrharcosai. Díszpéldányai a pitypangos Magyar Krónikának, ezt írjátok meg! Jobboldali populista unortodoxok által kitermelt, mélymagyar bayerista csökevények által békemenetté toborzott jöttmentek, mind, mind a felsoroltakkal együtt, most boldogok, mert Tóth Zoltán óraadását is kiherélték.

 

Taccsra akarták tenni a filozófia európai Nagyasszonyát, Hellert, távol tartják a világhírű virtuóz billentyűst Schiffet, aki szerint idehaza "nagyon kevés a civil kurázsi, az emberek félnek attól, hogy felemeljék szavukat". És elüldözték Kertész Ákost, aki vén fejjel úgy döntött elhagyja hazáját, de szerinte „..ezt a fájdalmas döntést nem a magyarság ellen hoztam, amellyel eszmélésem óta sorsközösséget vállaltam; erre a lépésre az ország alig megszületett demokráciáját elpusztítani akaró jelenlegi politikai hatalom kényszerített.” Folytathatnám a sort napestig. Most a pitiáner populizátorok Tóth Zoltán nemzetközi hírű választási szakértőt pécézték ki, és rúgták ki páros lábbal az ELTE-ről. Helyére Mráz Ágoston került. Mondvacsinált okokra hivatkoztak, költségvetési problémákra, meg effélékre, a világ minden kincséért se vállalták volna, hogy másként gondolkodása miatt váltak meg tőle.

 

Így becsülik meg szakértelmét a jelenlegi hatalom pávatáncosai annak, aki húsz éven keresztül volt az Európai Választási Szakértők Főtitkára. Így, ezzel az alantas módszerrel képviselik ezek az európai értékeket, pofátlanul, szemrebbenés nélkül kirúgva mindenkit, aki nem az ő szájízük szerint adja elő a tudnivalókat. Felháborító és gusztustalan is egyben. Az Origó főszerkesztőjének ügye éppúgy, mint korábban Alföldié, vagy Ángyán ellehetetlenítése éppúgy, mint Iványi Gábor Canossa járása egyháza miatt. És még ők hivatkoznak európai értékekre. Tudják-e vajon ezek a jobboldali populisták idehaza, miközben ezeket cselekszik, hogy hány száz Kerényi, vagy Bayer ér egy Hellert? Hogy Kálomista akárhányszor is születne, akkor sem lenne tehetségesebb Alföldinél. És Balog miniszter a nyomába se léphet Iványinak, sem lelkészként, sem emberként.

Tóth Zoltántól elvették egy darab kenyerét. Mert a baloldalon töltött évtizedeket és mai nap is ott található. Nem fordított köpönyeget, mint kirúgói közül oly sokan, nem csintalankodott világnézeti meggyőződésével és nem választotta a megélhetési trendit, mint azok, akik most lazán gáncsot vetettek neki. Milyen ország lettünk, ahol a tehetségtelenebbje, csak azért kerül zsíros álláshelyekre, mert nyalja, falja a hatalom hátsó felét? Milyen ország lettünk, hogy takargatjuk továbbra is bűneinket, ahelyett, hogy európai módon szembe néznénk velük. Milyen ország lettünk, hogy tiszteletet követelünk magunknak, ahelyett, hogy azt kiérdemelnénk? Milyen ország lettünk, ahol nem becsüljük meg kiváló szakembereinket, pusztán azért, mert másként gondolkodó. Most Tóth Zoltánt rúgták ki. És holnap?


További hírek

  Öt nap a tánc jegyében
2021. 09. 16. 02:52 pecsi-hirhatar.hu
  Fiesta-hangulat költözik a Pécsi Galériába
2021. 09. 15. 21:33 pecsi-hirhatar.hu
  10 milliót kapott életműkoncertre, aláírta Zalatnay a „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” brossurát
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Tóth Gabi kiborult: arra kér mindenkit, ne bántsák azért, mert keresztény
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Kiirtotta a családját és önmagát is fejbelőtte egy férfi Dunakeszin
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu
  Példaértékű pécsi összefogás a rákgyógyításért
2021. 09. 13. 20:58 pecsi-hirhatar.hu
  Kétezer forintos órájában jött Ferenc pápa Budapestre
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  „Csak abban bízhatok, hogy még a Földön megbűnhődnek mindazért, amit az országgal tettek”
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  Ferenc pápa hamis Istenről beszélt, akitől elvárjuk, hogy erővel uralkodjon
2021. 09. 12. 18:01 hirhatar.hu
  Jubileumi Coop Rally
2021. 09. 10. 21:37 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport