HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Tálalom nektek Tállait

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.03.21.
 Kedd
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,93 Ft
   CHF árfolyam
   402,13 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 07. 31. 13:07     


Adorján György

Tálalom nektek Tállait
Amikor megajándékozott a Puskás Öcsivel együtt vagyok festménnyel, egészen elérzékenyültem.

Nektek, az újjá szervezendő adóhatóság élére, hogy továbbra is elégedettek legyetek káderpolitikámmal. Én bírom őt, mert odaadó, hűséges és elkötelezett, nem csak politikánk iránt, de irántam is, ami ugyebár nem egy utolsó szempont manapság, amikor vannak, akik átigazolnak tőlünk jobbra állókhoz, másba ennek kapcsán már bele sem merek gondolni.

 

Pintér szerint is, Bandi egy gondolkodás nélküli végrehajtó, jobbat nem is találhatnék erre a posztra. A BM önkormányzati államtitkáraként bizonyította mindezt, de aki a parlamenti közvetítéseket is figyelemmel kíséri, az maga is meggyőződhetett személyesen minderről. Ő a megfelelő ember, aki válthatja majd Kitiltott Ildikót, mert rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amivel ő, ráadásul még férfi is, ami ugyebár Németh Zsolt szerint sem megvetendő. 

 

Amikor megajándékozott a Puskás Öcsivel együtt vagyok festménnyel, egészen elérzékenyültem. Akkor vált bizonyossá bennem, hogy ő az én emberem. Jó a kép, egészen élethű vagyok rajta és az elrendezése is megfelel az ízlésemnek, elvégre Öcsi sem volt annyira magas termetű. A keret minősége nem érdekes, azt majd kicseréltetem földimmel és ezermesteremmel, Lőrinccel, aki már meg is ígérte, hogy segít ebben.

 

Ha én egyszer valakit kiválasztok fontos posztra káderként, az akkor ki is van választva rendesen. Annak feltétel nélküli megbízhatóságához kétség nem férhet. Annak szolgalelkűségéről, papagájkommunikációs képességéről, csicskavénájáról nem csak én, de nagyszámú, közpénzen fizetett belső szakértőim is meggyőződhettek.

 

Hiába is kérdezik most Bandit, hogy ő lép-e Kitiltott Ildikó helyére, mert utasítottam, hogy minden esetben adjon kitérő választ erre. Nekem taktikailag fontos, hogy állandóan ébren tartsam az érdeklődést ezekben az ügyekben. Így aztán Bandi erre a kérdésre csak azt válaszolhatja mindaddig, míg másképpen nem döntök, hogy „azt tudom megerősíteni, hogy én is olvastam erről”…meg, hogy a „ NAV-nak új vezetője lesz „, és így tovább, ilyesmiket.

 

A parlamenti hozzászólások számát egyébként is magasan vezeti Bandi. Ékes szókincskészlete, mezőkövesdi hanghordozása maradandó élményben részesített mindnyájunkat. Ami pedig különösen jó benyomást tett bennem, az nem más, hogy a sajtó kényes kérdéseire is mindig frappánsan tudott válaszolni. Emlékeztetnék arra az esetre, amikor az ATV rosszindulatú érdklődésére, hogy mi a véleménye arról, miszerint Vida Ildikó nem beszél angolul, Bandi szellemesen azt válaszolta, hogy „"Magyarországon a magyar nyelv törvényei szerint adóznak, tehát alapvetően a magyar nyelvet kell ismernie". Meg is gratuláltam érte!

 

És még azzal is belopta magát a szívembe Bandi, amikor nyilvánvalóvá tette anno minden önkormányzat felé, hogy csak azok számíthatnak majd uniós támogatásokra, akik nem az ellenzékre szavaznak, jóllehet ez evidencia volt akkor már mindenki számára. Naná, hogy ilyesmire odafigyel az ember, kik azok, akik vele tartanak, és kik azok, akik nem. Különösen emlékezetes marad számomra a 2011. évi Szent István napi ünnepi beszéd a Belügyminisztériumban, ahol Bandi a nekem oly kedves alábbi szavakat mondta: „ Minden munkánk során azonban szem előtt kell tartanunk azt a Szent István-i intelmet, amely szerint semmi sem emel fel, csakis az alázat, és semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség. Tehát okosan, mértéktartóan, megfontolva kell haladnunk, irányítanunk.” Mindenki láthatja, ehhez tartom magamat azóta is…

 

Azért még erre az egészre alszom egyet, aztán majd meglátom, NAV ide, NAV oda, Mezőkövesd azért mégsem Buda, ahová lassan a várba költözöm!


További hírek

  Az új magyar űrhajóstól a következő Holdra szállásig
2023. 03. 18. 02:46 pecsi-hirhatar.hu
  Kortárs Junior – pARTy
2023. 03. 17. 20:41 pecsi-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023. 03. 17. 10:25 13keruleti-hirhatar.hu
  Sikeresen szerepeltek a nemzetközi pályázaton
2023. 03. 16. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Városi ünnepség, koszorúzás és nagykoncertek
2023. 03. 15. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  A marcona külsővel rendelkező, érző szívű cane corso
2023. 03. 14. 12:06 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport