HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Terrorista magyar módi

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.03.21.
 Kedd
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,93 Ft
   CHF árfolyam
   402,13 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 21. 10:13     


Adorján György

Terrorista magyar módi
A lényeg, hogy a szervezett terrortámadást felszámoltuk, a magyar lakosságot és Európát megvédtük ezektől a veszélyes, bármire képes felfegyverzett elkövetőktől, harsogta a kormány populizátor kommunikációs papagáj kórusa.

A horgosi rém az, aki médiaháttérrel, angol és arab nyelvű segítségnyújtással rémületbe kergette az aggódó magyar embereket.

Hangosbeszélő fegyverrel rendelkező elkövetőről van szó, aki Horgos felől támadta meg hazánkat. Hátterének felderítése nagy erőkkel beindult, Európát is nagy veszély fenyegeti, hiszen azt sem tudja szegény feje, hogy lám kiket enged be területére.

De "a rendőrök megvédték magukat és megvédték az államhatárt, úgy, hogy közben az emberiesség szabályait is figyelembe vettük"- a szerb rendfenntartók pedig tétlenül nézték ez irányú rendkívüli erőfeszítéseinket.

 

Tudjuk már, hogy kik szervezték szerb területről ellenünk ezt a súlyos, magyar állammal szembeni támadást, de többet, most a dolog természeténél fogva nem ismerhetünk. Annyi azért elmondható, hogy Győrben a TEK emberei a vasútállomáson várakozó mintegy ezerfős migráns tömegből kiemeltek egy férfit, aki feltehetően a szerda délutáni röszkei terrorcselekmények egyik résztvevője volt. Ő az egyik „hangadó” személy, aki megdöbbentő tettével a magyar törvények szerint terroristának lehet minősíteni, és akit feltehetően egy ismert terrorszervezet csempészett a határhoz, az eddigi adatok alapján. Idáig ennyi, a kormánykörökből származó hadovákból.

 

Ha a köztévé meginterjúvolná Jacek Tacikot a lengyel társtévétől, vagy Marta Kaslovát, az ENSZ helyszínen lévő cseh alkalmazottját, vagy akár a svájci Jordan Davist a Reuterstől, azért érdekes lenne, hogy ők mit is láttak ebből az egész „terrorista” cselekedetből ott a röszkei határnál. Vagy itt van a komáromi újságírónő, Tímea Beck, aki a Dennik N szlovák oldalon a parameter.sk fordításában írta le mindazt, amit látott.

 

A lényeg, hogy a szervezett terrortámadást felszámoltuk, a magyar lakosságot és Európát megvédtük ezektől a veszélyes, bármire képes felfegyverzett elkövetőktől, harsogta a kormány populizátor kommunikációs papagáj kórusa.

Nézzük hát, miként is fogadta szó szerint a hálás magyar nép a hírt, hogy a magyar módra elfogott terrorista végre valahára kézre került.

 

Miért ne blöffölne, sokan vannak itt akiket nem érdekel hogy hazudik, mert akkor nem kapnának pénzt a beírásaikért. Már a horgosi támadókat is terroristának nevezték, igaz akkor a rendőrsorfal ellen támadókat is annak kellene nevezni, és nem 5 évre próbára bocsátani őket hanem 5 év börtönnel kellene kezdeni a büntetést, bár lehet volt köztük pár kubatov verőlegény is.”

 

Különben meg nem is mind a saját gyerekét hozza-

Másrészt:

-amennyiben te hoznád a családod,a gyereked pajzsként tartanád maga elé?

Vagy ez is a Marxizmus ismeretlen része?

Az antiszemita részeknél van vagy hol kell keresni?

 

Végső soron a kormány dolga, hogy megteremtse a körülményeket adminisztrációja számára, hogy a terroristagyanús elemeket kiszűrje.

Szerinted megteremtette? Képes rá ez a degenerált banda, amely beállt Orbán háta mögé? Arra talán, hogy kinyittasson egy kaput és az ott beszorultakat a diktatúrákban szokásos módon veresse a rendőrökkel. Akiknek azt sem meri a pofájukba mondani: utasítalak, hogy üss. Csak helyzetet termet.

 

ráadásul a veszélyes terrorista fegyvere egy hangosbemondó volt. A rendőrök majnem teleijedték a gatyájukat ilyen atomtöltetes hangtölcsér láttán”

 

„Mivel a határon áttörést terrorizmusnak minősítették,így egy fényképről beazonosított áttörő ember ez a hatalmas terrorista.Médiahír a magyar tömegkommunikáció újabb vívmánya.Nem ISIS vezért fogtak,hanem egy nyomorult határsértőt,de így jobb a sajtójuk...”

 

Na, már most a kérdés az, hogy blöff-e, vagy frankó ez a terrorista elfogásról szóló duma.

Ha blöff, akkor az marha nagy szégyen a kormányra nézve. Ha meg nem, akkor még nagyobb szégyen, hogy terroristának tartanak egy hangosbeszélővel hadonászó, ugafonozó rossz kinézetű bármilyen okból is idejutó menekültet. Mert vagy azért menekül, mert odahaza élete és vagyona veszélynek van kitéve az ottani harcok miatt, vagy azért, mint ahogy a pávatáncos is mondja, mert úgy szeretne élni, mint mi itt Európában. Azt a hentes szomszéd ismerősömet már meg sem említem, aki azért menekült el itthonról, élve a szabad munkavállalási joggal, mert Angliában úgy szeretne élni magyarként, mint egy ottani mészáros.

 

El tudja-e képzelni bárki széles-e hazában, ha egy valódi terroristát fogtak volna el és azt már azonosították is volna, hogy akkor annak arcát, ismerve kormányunk ebbéli öndicsérő, fennhéjazását, már fényképeivel és adataival nem kürtölték volna világgá? Valami nem stimmel. Vagy nem terrorista az elfogott személy, csak a reklám kedvéért keresztelte el annak az országvédő szerepétől ájult kormányunk, vagy nincs is ilyen személy, csak legfeljebb garázda valaki, rendbontó, hivatalos személy elleni erőszakkal megalapozottan gyanúsítható elkövető. Egy biztosnak látszik, a rendőrség sem a köztévét, sem a miniszterelnököt nem erősítette meg abban, hogy terroristát fogtak. Marad hát a szokásos magyar módi!

Ma a magyar dráma napja van, jól időzítettem ezt a cikket, tragikus, ami Magyarországon manapság történik! 

 

A kérdés, hogy a demokratikus ellenzék, miként viszonyul mindehhez. Elfogadja-e fenntartás nélkül azokat a napirendeket, melyek e témához kötődnek s melyek kétharmados döntést igényelnek, sarkalatos törvényi voltuk miatt. Így például az „Egyes törvények Magyarország államhatárának hatékonyabb védelmével és a tömeges bevándorlás kezelésével összefüggő módosításáról szóló javaslat” napirendre tűzését elfogadja-e? Vagy megelégszik a ma esti élőlánc megtartásával, ami egy fontos, de nem elégséges demonstratív kifejeződése a kormány tarthatatlan menekültügyi politikája elleni állásfoglalásnak.

Minden esetre olvasóimat arra kérem, hogy minél többen vegyenek részt ebben az élőlánci tiltakozásban, barátaikkal, ismerőseikkel együtt , ma még én se tudok ajánlani sajnos ennél jobbat!


További hírek

  Az új magyar űrhajóstól a következő Holdra szállásig
2023. 03. 18. 02:46 pecsi-hirhatar.hu
  Kortárs Junior – pARTy
2023. 03. 17. 20:41 pecsi-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023. 03. 17. 10:25 13keruleti-hirhatar.hu
  Sikeresen szerepeltek a nemzetközi pályázaton
2023. 03. 16. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Városi ünnepség, koszorúzás és nagykoncertek
2023. 03. 15. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  A marcona külsővel rendelkező, érző szívű cane corso
2023. 03. 14. 12:06 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport