HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Valaki mászkál a fejemben és üvölti, hogy bármi megtörténhet

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 17. 08:17     


Adorján György

Valaki mászkál a fejemben és üvölti, hogy bármi megtörténhet
Mondtam, hogy nem lesz netadó, de nem kell izgulni, van még ötletem, hogy miből pótoljuk.

A tünetek

 

Furmányosan kiterjesztem majd a buszokra is az e-útdíjat és a munkanélküli ellátásokat majd befagyasztom, mert ez mégis csak munkaalapú társadalom lenne, vagy mi fene.

Ne jöjjenek nekem holmi grazi kezeléssel, mindenkire érvényes, hogy a dolgok a fejben dőlnek el. Miért néznek rám ennyire furcsán?

 

Kezdőlépésként beköltözöm a Budai Várba, aztán francia mintára bármi megtörténhet. Helyesen mondta költő simi, hogy elvi és szellemi kereteket határoztam meg, magyar nemzetünk egyik legerősebb, legtekintélyesebb, legszebb és legcsodálatosabb jelképes örökségére ne sajnáljunk semmi pénzt. Mellesleg az sem egy utolsó szempont, hogy én is átteszem a rezidenciámat oda.

Elrendeltem egyébként, hogy lovarda is legyen ott, szeretem őket csutakolni és a doki szerint jót fog tenni, ha naponta ilyesmivel is foglalatoskodom majd egy kicsit. A közvéleményt meg beetetjük azzal, hogy turisztikai látványosság is kell arrafelé.

 

Mint mondottam volt, bármi megtörténhet. Még az is, hogy kérésemre a KSH átírja az előző évek adatait, persze csak az én uralkodási időmre vonatkozóan, nem a nyócévesekre gondoltam.

Így aztán a 2013-as GDP növekedésünket 1,1 % helyett 1,5-re javítják, míg az azt megelőző két esztendő növekedési ütemét is 0,2 % ponttal felfelé kerekítik. Mégis jobban mutat így a fellendülés kezdete előtti indulás. Csak ne üvöltöznének annyit a fejemben.

 

Még hogy átvertük volna a devizahiteleseket! Ugyan kérem! Miért is lenne a piaci árfolyamon történő forintosítás átverés? Ha én azt mondom nem az, akkor nem is! Elvégre az a nemzeti valutánk, legyünk hát büszkék rá! Egyébként is már régebben eldöntöttem, hogy ezermilliárdot elveszek a bankoktól, akkor is, ha cigánygyerekek potyognak onnan fentről. Így aztán a magánnyugdíjak lenyúlása után már tiszta a lelkiismeretem. Ja, hogy az is az emberek pénze? Mindegy, a népért, Magyarországért teszem, vagyis magamért. Tudom, elbaltáztam nem csak Safarovot, hanem sok minden mást is. De mindent a hazámért tettem, meggyőződésem szerint! Mert én magam vagyok az ország és én vagyok a nép!

 

Az ötös számú párttagkönyves a minap, terheim könnyítésére Alekoszt ajánlotta főtanácsadónak ebben a kuszált mai helyzetben. Még megfontolom.

Egyébként is tele van már a burám az USA fecnin küldött kitiltásos átiratával, kell már mellém valaki, aki ért is ezekhez a dolgokhoz. Most pedig ideje visszatérnünk a hanyatló nyugathoz. Semmi pávatánc. Én nemcsak szép vagyok, de okos is. Mától játszhatjátok megint a Vén Európát!

 

A hétvégi, péntek reggeli rádió kabarémban letettem a lantot Vida Ildikó mellett, mert csak nem fogom engedni akárkinek, hogy csorbítsa nemzeti függetlenségünket. Annak meg külön örülök, hogy a Közgépnek adta el a remetei házát. Így legalább az is családban marad.

Ami pedig a vasárnapi nyitva tartást illeti, ami jó a sógoroknak, az nekünk is megfelel. Ma este dajcstomi büdös bogarai ismét az utcán lesznek, csak úgy világítanak majd a sötétben.

Demokrácia van, illiberális ugyan, de szabad itt mindent, még betegnek lenni is.

 

Diagnózis

 

A kérdés az, hogy ez az egész magánügy-e, vagy pedig jogunk van tudni, hogy a miniszterelnök egészséges, és nem beteg!


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport