HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Viktor te megkergültél

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.04.02.
 Vasárnap
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,99 Ft
   CHF árfolyam
   381,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 15. 14:21     


Adorján György

Viktor te megkergültél
Ha azt hiszed, hogy majd a szerbek szó nélkül tűrik a menekültek visszatoloncolását

Mit fetrengsz itt nyakra-főre ebben az esze-veszett háborúsdidban? Nem unod még a magyarok védelmét kiabálni? Miért nemzetieskedsz ennyire össze-vissza óbégatva, hogy milyen veszélyben vagyunk. Provokálsz mindenkit! Európát, meg az USA-t is, a hazai baloldali ellenzéket éppúgy, mint a civileket. Orvosokat, ápolónőket és pedagógusokat!

A Magyar Narancs címlapos, drót bajszos képére úgy reagáltál, hogy anyukád sem örül annak, hogy ennyi támadásban részesülsz. És vajon annak örül-e, hogy a támadások mögött fiacskájának magatartása és cselekedetei húzódnak meg. Vagy mindenki idehaza és külhonban, akik így, vagy úgy, hol erősebben, hol gyengébben kritizálják tevékenységedet, mindannyian tévedésben vannak? Azt hiszed, hogy amit teszel, egyedül az a helyénvaló cselekedet? Tán még meggyőződésed is, hogy rajtad kívül mindenki hülye?

 

Nagy baj lehet nálad Viktor! Ha azt hiszed, hogy majd a szerbek szó nélkül tűrik a menekültek visszatoloncolását. Már ott is katonákat sorakoztatnak fel, hogy senkit ne engedjenek innen oda vissza. Mit gondoltál, hogy majd Görögországba fogod utaztatni azokat az ezreket, akiket nem kívánatosnak tartasz idehaza? Megbolondultál? Azokra hajazol, akik félművelten beveszik a horgot, mit kivetettél nekik, az ország menekült megszállásáról és a magyarok védelméről. Őket akarod kihasználni arra, hogy hatalomban maradhass? Gyűlöletet keltesz, amerre csak jársz! Sem a pápára nem figyelsz, sem korunk nagy filozófusára, akit még Oxfordban is sokkal többre tartanak, mint téged, pedig ő nem is ott járt iskolába. Figyelhetnél jobban Heller Ágnes szavaira, mikor ezt mondja: „Egy nép legrosszabb ösztöneire - irigységre, gyűlöletre, agresszióra építeni, azokat a propagandának megfelelően mozgósítani - igen veszélyes játék. Megrontja ugyanis a nép lelkét…A gyűlölet nemcsak a lelket fertőzi meg, hanem ellehetetleníti a tisztánlátást, a józan gondolkozást is.”

 

Még egy ötödikes is tudja, hogy Orbán Viktor is megmondta Tusnádfürdőn: a törvénytelen bevándorlás veszély a sokszínűségre, a biztonságra és a gazdaság stabilizálásra, együtt terjed vele a terrorizmus, együtt növekszik vele a munkanélküliség és a bűnözés. Akkor miről beszélünk? Te vagy a gyűlöletkeltő, nem a baloldal!  Már a facebookon is  egy olyan beszámoló terjed, amely élesen szembemegy mindazzal, amit te és a kormány hazugan sugallni akar a menekültekről, és amely sugallatnak sokan a csápolóid közül oly szépen felültek. Nem gondolkodtál el azon, hogy miért is akar a menekültek többsége oda menni nyugatra, ahová éppen a magyar fiatalok is, nagyeszű?

 

Neked Viktor, Bayer Zsolt kell védőangyalnak, elég szegénységi bizonyítvány ez mindnyájunknak, hogy ő és cöffösei csak és egyedül téged tartanak alkalmas miniszterelnöknek, és, hogy pont ők! Térj már észhez szépen kérlek! Nem lesz ennek jó vége! Hadban akarsz állni mindenkivel? Illiberális államépítésed első lépcsője a rendőrállam lesz most, hogy még azokat is eskütételre kötelezted eszement bevetési teóriád miatt, akik rendőrként a törvény szerint még sehol meg sem jelenhetnének! Miket képzelsz te magadról? Oda figyelsz te egyáltalán arra, hogy miket beszélnek körülötted?

 

Például: A képmutatás minősített esete, amikor a „magyar szegényeket”, a „mi hajléktalanjainkat”, a romák felzárkóztatására tett lépéseket féltik a menekültektől.

(Lakner Zoltán politológus), vagy „Amit a kormány tesz, az én szememben bűncselekmény. Vaskerítést épít, az Európai Unióban egyetlen tagállamként nem hajlandó menekülteket befogadni.” (Nágó Zsuzsa székelyudvarhelyi lakos, aki tiltakozásul lemondott a magyar állampolgárságról). Fogtad mindezeket Viktor?

 

Nem kérek elnézést a tegeződésért! Jelen pillanatban ennél többet már nem érdemelsz! A magyarság kisebb része tette le csak melletted a voksát. A többség vagy nem rád szavazott, vagy távollétével tüntetően tartózkodott. Erről sose feledkezz meg! És a magyar közmondások közül is vésd jól eszedbe, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik! Szigorúbban szólva, jön még kutyára dér! 


További hírek

  Egyetlen apró fehérje, ezernyi óriási lehetőség
2023. 04. 02. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Kezdetét veszi a Nemzetközi Színházi Olimpia
2023. 04. 01. 20:35 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen tartalomkezelő rendszerek lehetnek a segítségünkre a webfejlesztésben?
2023. 04. 01. 11:03 hirhatar.hu
  Áprilistól újra jár a fogaskerekű
2023. 03. 31. 10:04 hirhatar.hu
  Nemzeti Emlék-őr-díjat kapott Rákay Philip és felesége
2023. 03. 31. 09:57 hirhatar.hu
  Civilekkel szövetkezne Donáth Anna most életre hívott egyesülete
2023. 03. 31. 09:52 hirhatar.hu
  Ezért alkalmazz te is LED szalag profilokat!
2023. 03. 30. 22:26 hirhatar.hu
  Terítéken a bárányhús
2023. 03. 30. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Miben előnyös egy népszerű okostelefon-széria?
2023. 03. 29. 09:54 hirhatar.hu
  Miért jó döntés, ha van kamera vagy kamerás ajtócsengő a bejáratnál?
2023. 03. 29. 09:41 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport