HÍRHATÁR ONLINE - A Bajnai Gárda rombolása nemzetünk utcáin

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.08.21.
 Szerda
Ma Sámuel napja van.
Holnap Menyhért napja lesz.
   EUR árfolyam
   327,36 Ft
   CHF árfolyam
   301,02 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 06. 29. 14:22     


A Bajnai Gárda rombolása nemzetünk utcáin
Milyen gondolatok játszódnak le egy keresztény-konzervatív erkölcsökkel rendelkező honpolgár fejében, ha a sátrazó tiltakozókra néz? Ezt próbálta megfejteni szerzőnk, nem kevés iróniával fűszerezve.

Milyen gondolatok játszódnak le egy keresztény-konzervatív erkölcsökkel rendelkező honpolgár fejében, ha a sátrazó tiltakozókra néz? Ezt próbálta megfejteni szerzőnk, nem kevés iróniával fűszerezve.

 

Mi keresztények és mély konzervatívok, kik gyermekeinkre, asszonyainkra sosem emeltünk kezet, akik pártsemlegesen osztottunk földet, trafikot az embereknek és az európai normákat tiszteletben tartva élünk, fel vagyunk háborodva. Mi, akik Isten színe előtt köttetett házasságunkat sosem törjük meg, mi, akiknek még a gondolata sem tévelyeg el rossz irányába, mi akik megvesztegethetetlenek, erkölcsösek és őszinték vagyunk, nem hagyhatjuk tovább, amit az erőszakos ellenzék művel.

 

Fel vagyunk háborodva azon, amit a Bajnai Gárda művel a napokban! Az erőszakos tömegtüntetés, mely veszélyezteti államunk nyugodt működését, most a törvénytelenség újabb bizonyítékát tette le nemzeti asztalunk közepére. Nem kell sokat magyarázni a tényeket, hisz mindenki láthatja ezt a fertőt, ami kialakult.

 

Mi, keresztények és konzervatívok rettegve nézzük facebook oldalainkon az egyre erősödő agresszív ellenzéki fellépéseket. Elkeseredve vesszük tudomásul, hogy van, aki nem érti, mit jelent egy olyan országban élni, ahol minden rendben van. Itt mindenki szabad, mindenki szabadon eldöntheti csatlakozik-e a jó oldalhoz, élvezve annak gyümölcseit, vagy az erkölcstelenséget választja.

 

Le kell számolni a képeken és a tudósításokban látható agresszív Bajnai Gárdával, meg kell szüntetni ezt a terrort, ezt az eszement rombolást, amit a PM aktivistái is büntetlenül naponta elkövetnek.

 

Hiszen együtt élünk ebben az országban, együtt élvezhetnénk kormányunk minden intézkedését, együtt mondhatnánk, nekünk jó élni ebben az országban. Hol van még egy ország Európában, ahol emberek milliói meg tudnának élni tisztességesen a létminimum alatti keresetekből?

 

Mindenkinek lehet véleménye, de ha nem ért egyet a megtestesült jóval, nincs joga azt ilyen módon kimondani, vagy hirdetni. Mi, akik 2006-ban keresztény, konzervatív módon visszaszereztük az ország becsületét békés jelzéseinkkel, mi, akik átírtuk a választási törvényeket, hogy nyugodtan békésen léphessünk következő kormányzási ciklusunk porondjára, nem tűrhetjük tovább, hogy az ördögtől való hamis eszmékkel, szent kormányunk ellen felléphessenek a szélsőséges, vad, romboló elemek.

 

Ebben az országban az emberek megtanulták ez egyszerű, tiszta, apróbb lemondásokkal járó, gyönyörű, nyugodt élet szépségeinek élvezését. Nem lehet, hogy mindezt lerombolja Bajnai és az ellenzék. Nem lehet, hogy újra hatalomra kerüljön egy olyan elnyomó hatalom, amely támogatja azt, hogy újra hetekre elhagyják állampolgáraink az országot azért, hogy idegen tengerpartokon nyaralhassanak családjaikkal, ezzel megcsúfolva anyaföldünk gyönyörű tájait. Nem lehet, hogy az emberek azért küzdjenek egymással, hogy kikerüljenek közülük tehetségek, kik eredményeikkel felvágva hirdessék a gonosz tudás értékeit. Nem lehet, hogy az életcélja az legyen az embereknek, hogy lecseréljék szervizigényes 8-10 éves autóikat, új, nyugati járművekre, ezzel támogatva a rothadó nyugat vad, kapitalista, embertelen, hamis gazdaságait. Nem lehet, hogy a fiatalok csak úgy ingatlant vásároljanak és önző független életet éljenek, annak árán, hogy generációk, családok szakadnak szét.

 

Emlékezzünk vissza, ahogy évekkel ezelőtt a gyermekek dicsekedtek, melyikük szüleinek van több vagyona, hol nyaraltak a nyáron és milyen anyagi előnyökkel rendelkezik családjuk. Most a forradalmi változás után a gyermekek arra büszkék, mennyi áldozatot hoznak értük szüleik, mennyi lemondásra hajlandóak csupán keresztény szeretetből.

 

Ebben az országban mindenkinek meg kell adni az esélyt, hogy boldogulhasson, és mi meg is adjuk azt. Légy keresztény és konzervatív, így minden bűnöd megbocsáttatik, a múltban, a jelenben, de legfőképp a jövőben.

 

Vessünk egy utolsó pillantást a képekre. Ezt akarjuk? Hogy egy múlt rendszer ördögi vágya által hajtott megtévesztett tömeg randalírozzon törvénytelenül az utcákon? Nem akarjuk ezt! Mert az ország jobboldali politikusai, és egészséges tisztességgel megáldott kormányunk példaértékűen megmutatta, az egyszerű, mértékletes és becsületes élet ízét számunkra.

 

Hallama Roland

Fotók: PM facebook oldal


További hírek

  Botka betonbiztos Szegeden – a DK is csatlakozott a teljes ellenzéki szövetséghez
2019. 08. 21. 13:07 hirhatar.hu
  Kásler bukóban – Palkovicsnál landolhat az oktatás
2019. 08. 21. 13:07 hirhatar.hu
  Ajándék a kenyér ünnepére: brutálisan drágulnak szeptembertől az alapélelmiszerek
2019. 08. 21. 13:07 hirhatar.hu
  Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok
2019. 08. 21. 10:23 szegedi-hirhatar.hu
  Megnyitották a versenyt, szerdán reggel rajt
2019. 08. 21. 10:14 szegedi-hirhatar.hu
  Botka László: Szeged legnagyobb kincse a szabadsága, amit féltve őrzünk
2019. 08. 21. 10:05 szegedi-hirhatar.hu
  Szeptemberben költözhetnek
2019. 08. 21. 02:31 pecsi-hirhatar.hu
  Páneurópai ingyenreklám a NER-maffiának
2019. 08. 20. 18:07 hirhatar.hu
  Nem az a gond, amit mondott, azzal van a baj, amit nem mondott Merkel, bár a kormánysakál média szerint Orbán elé térdelt
2019. 08. 20. 18:07 hirhatar.hu
  A nagykörúti villamosok szeptember 2-től járnak ismét a teljes vonalukon
2019. 08. 20. 18:07 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport