HÍRHATÁR ONLINE - A Bajnai Gárda rombolása nemzetünk utcáin

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.07.10.
 Péntek
Ma Amália napja van.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.
   EUR árfolyam
   353,73 Ft
   CHF árfolyam
   332,79 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 06. 29. 14:22     


A Bajnai Gárda rombolása nemzetünk utcáin
Milyen gondolatok játszódnak le egy keresztény-konzervatív erkölcsökkel rendelkező honpolgár fejében, ha a sátrazó tiltakozókra néz? Ezt próbálta megfejteni szerzőnk, nem kevés iróniával fűszerezve.

Milyen gondolatok játszódnak le egy keresztény-konzervatív erkölcsökkel rendelkező honpolgár fejében, ha a sátrazó tiltakozókra néz? Ezt próbálta megfejteni szerzőnk, nem kevés iróniával fűszerezve.

 

Mi keresztények és mély konzervatívok, kik gyermekeinkre, asszonyainkra sosem emeltünk kezet, akik pártsemlegesen osztottunk földet, trafikot az embereknek és az európai normákat tiszteletben tartva élünk, fel vagyunk háborodva. Mi, akik Isten színe előtt köttetett házasságunkat sosem törjük meg, mi, akiknek még a gondolata sem tévelyeg el rossz irányába, mi akik megvesztegethetetlenek, erkölcsösek és őszinték vagyunk, nem hagyhatjuk tovább, amit az erőszakos ellenzék művel.

 

Fel vagyunk háborodva azon, amit a Bajnai Gárda művel a napokban! Az erőszakos tömegtüntetés, mely veszélyezteti államunk nyugodt működését, most a törvénytelenség újabb bizonyítékát tette le nemzeti asztalunk közepére. Nem kell sokat magyarázni a tényeket, hisz mindenki láthatja ezt a fertőt, ami kialakult.

 

Mi, keresztények és konzervatívok rettegve nézzük facebook oldalainkon az egyre erősödő agresszív ellenzéki fellépéseket. Elkeseredve vesszük tudomásul, hogy van, aki nem érti, mit jelent egy olyan országban élni, ahol minden rendben van. Itt mindenki szabad, mindenki szabadon eldöntheti csatlakozik-e a jó oldalhoz, élvezve annak gyümölcseit, vagy az erkölcstelenséget választja.

 

Le kell számolni a képeken és a tudósításokban látható agresszív Bajnai Gárdával, meg kell szüntetni ezt a terrort, ezt az eszement rombolást, amit a PM aktivistái is büntetlenül naponta elkövetnek.

 

Hiszen együtt élünk ebben az országban, együtt élvezhetnénk kormányunk minden intézkedését, együtt mondhatnánk, nekünk jó élni ebben az országban. Hol van még egy ország Európában, ahol emberek milliói meg tudnának élni tisztességesen a létminimum alatti keresetekből?

 

Mindenkinek lehet véleménye, de ha nem ért egyet a megtestesült jóval, nincs joga azt ilyen módon kimondani, vagy hirdetni. Mi, akik 2006-ban keresztény, konzervatív módon visszaszereztük az ország becsületét békés jelzéseinkkel, mi, akik átírtuk a választási törvényeket, hogy nyugodtan békésen léphessünk következő kormányzási ciklusunk porondjára, nem tűrhetjük tovább, hogy az ördögtől való hamis eszmékkel, szent kormányunk ellen felléphessenek a szélsőséges, vad, romboló elemek.

 

Ebben az országban az emberek megtanulták ez egyszerű, tiszta, apróbb lemondásokkal járó, gyönyörű, nyugodt élet szépségeinek élvezését. Nem lehet, hogy mindezt lerombolja Bajnai és az ellenzék. Nem lehet, hogy újra hatalomra kerüljön egy olyan elnyomó hatalom, amely támogatja azt, hogy újra hetekre elhagyják állampolgáraink az országot azért, hogy idegen tengerpartokon nyaralhassanak családjaikkal, ezzel megcsúfolva anyaföldünk gyönyörű tájait. Nem lehet, hogy az emberek azért küzdjenek egymással, hogy kikerüljenek közülük tehetségek, kik eredményeikkel felvágva hirdessék a gonosz tudás értékeit. Nem lehet, hogy az életcélja az legyen az embereknek, hogy lecseréljék szervizigényes 8-10 éves autóikat, új, nyugati járművekre, ezzel támogatva a rothadó nyugat vad, kapitalista, embertelen, hamis gazdaságait. Nem lehet, hogy a fiatalok csak úgy ingatlant vásároljanak és önző független életet éljenek, annak árán, hogy generációk, családok szakadnak szét.

 

Emlékezzünk vissza, ahogy évekkel ezelőtt a gyermekek dicsekedtek, melyikük szüleinek van több vagyona, hol nyaraltak a nyáron és milyen anyagi előnyökkel rendelkezik családjuk. Most a forradalmi változás után a gyermekek arra büszkék, mennyi áldozatot hoznak értük szüleik, mennyi lemondásra hajlandóak csupán keresztény szeretetből.

 

Ebben az országban mindenkinek meg kell adni az esélyt, hogy boldogulhasson, és mi meg is adjuk azt. Légy keresztény és konzervatív, így minden bűnöd megbocsáttatik, a múltban, a jelenben, de legfőképp a jövőben.

 

Vessünk egy utolsó pillantást a képekre. Ezt akarjuk? Hogy egy múlt rendszer ördögi vágya által hajtott megtévesztett tömeg randalírozzon törvénytelenül az utcákon? Nem akarjuk ezt! Mert az ország jobboldali politikusai, és egészséges tisztességgel megáldott kormányunk példaértékűen megmutatta, az egyszerű, mértékletes és becsületes élet ízét számunkra.

 

Hallama Roland

Fotók: PM facebook oldal


További hírek

  Lemerünk ülni a kedvenc padunkra?
2020. 07. 08. 21:32 pecsi-hirhatar.hu
  Fellebbezett a kirívóan enyhe büntetés ellen a fideszes pedofil diplomata – az ügyészség és az MSZP is megszólalt
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Osztálykirándulás helyett perre mennek a pécsi gimnazisták
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Magyarország az egyik legkorruptabb ország az EU-ban
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Zsinagógában került hálatáblára Orbán Viktor neve
2020. 07. 07. 18:02 hirhatar.hu
  Horvátország: nem javasolják, hogy külföldre utazzunk
2020. 07. 07. 18:00 hirhatar.hu
  615 milliót adott a kormány a ciszterci rend siófoki apartmanházára
2020. 07. 07. 18:00 hirhatar.hu
  Gyömrő lett a térség leggondozatlanabb városa
2020. 07. 07. 09:33 gyomroi-hirhatar.hu
  Híd a munkahelyekhez
2020. 07. 06. 20:18 pecsi-hirhatar.hu
  Elhunyt a Volt egyszer egy vadnyugat legendás zeneszerzője
2020. 07. 06. 19:53 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport