HÍRHATÁR ONLINE - Amit kevesen tudnak a POS terminál bérlésről

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.07.22.
 Hétfő
Ma Magdolna napja van.
Holnap Lenke napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,11 Ft
   CHF árfolyam
   404,72 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 10. 31. 13:54     


Amit kevesen tudnak a POS terminál bérlésről
Az elektronikus fizetési lehetőség biztosítása több szempontból is elengedhetetlen manapság. Egyrészt a törvényi előírás, másrészt nagyon könnyű vevőket veszíteni, ha a vásárlóid nem tudnak nálad kártyával fizetni. Arról már nem is beszélve, hogy tulajdonosként is jóval egyszerűbb nyomon követni a kártyás tranzakciókat. A POS terminál bérlése kapcsán azonban nagyon sok a kérdőjel, melyeket illetően az alábbiakban igyekszünk segíteni.

Mit érdemes figyeembe  venni a POS terminál kiválasztásakor?

 

Hosszasan ecsetelhetjük egyik-másik termék előnyeit és hátrányait, de amire mindenki a leginkább kíváncsi, azok a piszkos anyagiak. Az anyagiakat több tényező is befolyásolja, így nem csak a készülék típusát érdemes figyelembe venni, hanem azt is, hogy mi mindent tartalmaz az árajánlat.

 

Attól függően, hogy mekkora vállalkozással rendelkezel és annak mi a tevékenységi köre, hosszú távon célszerű lehet olyan POS terminál szolgáltatótól bankfüggetlen készüléket igényelni, ahol bérlésre is alkalmad nyílik. Ennek ugyanis számos pozitívuma van. Ezért is érdemes tisztában lenni a bankfüggetlen POS terminál bérlés előnyeivel.

 

A bankfüggetlen POS terminál előnyei

 

Az egyik legnagyobb előny kétségkívül az, hogy nem szükséges külön számlát nyitni. Bármilyen már meglévő aktív számla tökéletes a készülék beszerzéséhez és beüzemeléséhez. A bérlési konstrukció legfőbb pozitívuma, hogy az esetlegesen felmerülő szerviz költségek is benne vannak az árban. Ekkor ugyanis továbbra is a szolgáltató felel a terminál hibátlan működéséért.

 

Sokak számára az is vonzó a bérlésben, hogy nem kell egyszerre egy nagyobb összeget kiadni. Ha pedig a szolgáltató váltás mellett döntenél, akkor nem kell amiatt aggódnod, hogy a nyakadon marad a korábban megvásárolt készülék. Habár sok helyen a hűségidővel igyekeznek megfogni a potenciális ügyfeleket, a Novopayment inkább a magas minőségű szolgáltatásra esküszik.

 

Ha már szóba került a hűségidő, akkor érdemes tisztában lenned azzal, hogy ez egy kétélű fegyver. Egyrészt jól járhatsz vele, mivel ezért cserébe alacsonyabb lehet a fizetendő díj, azonban, ha szeretnél szolgáltatót váltani, akkor mindjárt negatívumként tekintesz rá. Ahogy fentebb is említettük, a Novopayment-nél nincsen hűségidő, ahogy rejtett költségek és apróbetűs részek sem. Az ajánlat sem holmi sablon, hanem teljes mértékben személyre szabott, figyelembe véve a vállalkozásod tevékenységi körét és méretét.

 

Hordozható és asztali terminál

 

Bizonyos esetekben nincs kérdés és egyértelmű, hogy egyik vagy másik típus mellett célszerű dönteni. A hordozható terminál taxisok, ételfutárok és éttermek számára lehet előnyös. Ezek a típusok erősebb akkumulátorral rendelkeznek, így hosszabb ideig képesek töltés nélkül is üzemelni. Ezzel szemben az asztali terminálokat folyamatosan áram alatt kell tartani, így viszont nem kell külön időt a töltésre. Olyan helyeken, ahol a hordozhatóság egyáltalán nem szempont, kiválóan lehet őket alkalmazni, például szupermarketekben.


További hírek

  A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Harmadával kevesebb orvosi ügyelet lesz Budapesten
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Tovább hízik Orbán apjának földbirtoka
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Letartóztatták a komlói késelőt
2024. 07. 21. 02:23 pecsi-hirhatar.hu
  Már szüretelik a Jázmint Pécsen
2024. 07. 20. 02:22 pecsi-hirhatar.hu
  Baranya önellátó dinnyéből
2024. 07. 19. 22:11 pecsi-hirhatar.hu
  A barokk tapéták – az időtlen elegancia megtestesítői
2024. 07. 18. 13:13 13keruleti-hirhatar.hu
  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport