HÍRHATÁR ONLINE - Az etikett címkék sokféleségükkel hódítanak

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.06.22.
 Szombat
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,62 Ft
   CHF árfolyam
   416,95 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 05. 21. 16:17     


Az etikett címkék sokféleségükkel hódítanak
A mindennapokban számos olyan dologgal találkozunk, amiknek a jelenlétét természetesnek vesszük, és pont emiatt sokszor el is kerülik a figyelmünket. Legfeljebb csak akkor tűnnek fel, amikor nincsenek a helyükön.

Ezek közé tartoznak többek között az úgynevezett etikett címkék is, amik sok mindenre rákerülhetnek, például csomagokra, levélküldeményekre, élelmiszerekre, ruházati és egyéb, üzletben megvásárolható termékekre.

 

Ezek a címkék fontos szerepet töltenek be, ugyanis sokkal gyorsabbá, kényelmesebbé teszik a vásárlók tájékoztatását. Ha pedig nemcsak adatok, hanem vonalkód is rájuk kerül, akkor a vásárlási folyamatot is nagymértékben fel tudják gyorsítani.

 

Amennyiben szükségünk van rájuk, akkor bátran vegyük igénybe a Webmaxx címke készítés szolgáltatását, melynek keretén belül akár egyéni igényeket is gond nélkül tudnak teljesíteni, ráadásul rövid határidővel.

 

Az öntapadós etikett címkék jellemzői

 

Az etikett címkék többféle kialakításban léteznek attól függően, hogy milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyik legkedveltebb és legsokoldalúbban használható típusok az öntapadós változatok.

 

Ezeknek tulajdonképpen az a különlegességük, hogy a hátoldaluk bevonásra kerül egy ragasztóréteggel, aminek köszönhetően felragaszthatóak a különböző felületekre. A felhelyezésüket követően megbízhatóan a helyükön maradnak, nem kell tartani tőle, hogy elmozdulnak vagy leesnek. 

 

A tekercses és íves címkék is rendelkezésünkre állnak

 

Másfajta csoportosításban megkülönböztetünk tekercses és íves címkéket is. A tekercses típusok, mint ahogy a nevükben is szerepel, egy tekercsen helyezkednek el, aminek köszönhetően remekül alkalmazhatóak címkeadagoló gépekben. Ezek használatával a címkéket automatikusan lehet adagolni és felragasztani a termékekre.

 

Ezzel szemben az íves címkék egy lapon, nem pedig tekercsen vannak elhelyezve, egy ívben jellemzően több címke található. Ezeket a fajtákat manuálisan tudjuk leszedni a lapról, majd pedig felragasztani oda, ahol szükség van rájuk. Emiatt inkább kisebb mennyiségű címkézéshez ideális választások.

 

A címkék többféle formában is elkészülhetnek

 

Bár a legtöbb esetben négyzetes vagy téglalap alakú címkékkel találkozunk a mindennapokban, de ez nem jelenti azt, hogy más formákban nem készülhetnek el. Ha profikra bízzuk a gyártást, akkor csak a képzeletünkön múlik, hogy milyen lesz a végeredmény. Kérhetünk kör, félkör, háromszög vagy csillag alakú etikett címkéket is, de a különlegesebb formák legyártásának sincs akadálya.

 

Az etikett címkék a mindennapjaink fontos részévé váltak, még ha ennek nem is vagyunk tudatában. A rajtuk szereplő adatok elősegítik a tájékozódást, ha pedig a vonalkód is rájuk kerül, akkor a vásárlás pillanatok alatt megtörténhet, elvégre csak annyi a dolgunk, hogy a vonalkódolvasót a megfelelő helyre irányítjuk.

 

Többféle típusuk létezik, válasszuk azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinknek!


További hírek

  Múzeumba járni kétféleképp lehet
2024. 06. 22. 02:36 pecsi-hirhatar.hu
  Magyarországon először
2024. 06. 21. 01:45 pecsi-hirhatar.hu
  Címketípusok: hova és milyet válasszunk?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Miért érdemes Budapesten vakációzni?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Színek a garázsban: modern és könnyen kezelhető megoldások
2024. 06. 20. 12:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Fafelületek festése profi módon
2024. 06. 20. 12:25 fovarosi-hirhatar.hu
  Luxus Mercedesre is tellett a haszonból
2024. 06. 20. 11:18 pecsi-hirhatar.hu
  A sportfogadás világa
2024. 06. 19. 09:56 kecskemeti-hirhatar.hu
  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport