HÍRHATÁR ONLINE - Az igazi ezermesterek 3 ismérve

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.01.27.
 Péntek
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,18 Ft
   CHF árfolyam
   387,24 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 01. 13. 16:46     


Az igazi ezermesterek 3 ismérve
A barkácsolás egy remek szabadidős tevékenység, amit lehet amatőr, illetve profi szinten is űzni. Az előbbibe azok tartoznak, akik inkább csak a kaland kedvéért vagy unalomból próbálkoznak ezzel-azzal, ám egy valódi ezermester számára jóformán nincs lehetetlen. De vajon kik is ők?

Akiknek minden műveletre megvannak a megfelelő szerszámaik

 

Szerszámok és segédeszközök nélkül maximum MacGyver képes bármit megszerelni, egy “földi halandó” nem sokra megy, ha csak a két keze áll rendelkezésre, hiába tudja, hogy mi a probléma, és hogyan lehetne orvosolni.

 

Ám egy ezermesternek elég csak végigböngésznie a finnshop.hu-n a Fiskars Hardware termékeket, és máris tudni fogja, hogy melyik eszközt mi mindenre tudná használni. Ez a széria ugyanis kimondottan a szakemberek és ezermesterek számára készült. A gyártás előtt a vállalat egy kérdőívben tudakolta meg a felhasználóktól, hogy mit várnak el egy tökéletes szerszámtól.

 

A kapott válaszok alapján, a valós vásárlói igények figyelembevételével indult csak el a gyártás, az eszközöknek pedig igen nagy sikere lett. Hisz egy jó ezermester pontosan tudja, hogy minden projekt sikerében döntő szerepe van a használt szerszámoknak, és egy jól választott eszközzel mennyire meg tudja könnyíteni a dolgát. 

 

A kések, pengekések, kalapácsok, fűrészek, ollók, csákányok, lemez- és csapszegvágók, valamint a bontószerszámok szinte minden ezermester készletében alapvetőek, hisz gyakran van szükség rájuk.

 

Akik szerint “nincs lehetetlen, csak tehetetlen”

 

Ma már az emberek többsége azt az elvet vallja, hogy ami nem működik vagy hibás, azt azonnal ki kell dobni és újat venni helyette. Ezzel azonban sok olyan tárgy is hulladékként végzi, ami egyébként javítható lenne.

 

Az ezermesterek pedig ezt pontosan tudják. Ők úgy tekintenek egy elromlott mosógépre, egy törött lábú asztalra vagy egy beragadt zárra, mint egy izgalmas kihívásra, nem pedig egy kidobásra ítélt kacatra. 

 

Ugyanis ismét itt a remek alkalom, hogy megcsillogtathassák remek műszaki érzéküket és problémamegoldó képességüket. Hisz az elromlott tárgyak a legtöbb esetben még javíthatóak, ha pedig mégsem, akkor más, alternatív módon felhasználhatóak.

 

Hisz nem egy olyan esetet láttunk már, amikor élelmes barkácsmesterek mindenféle maradék alapanyagból fűnyírót, vízszivattyút, riasztót, kerti bútort vagy egyéb ötletes tárgyat készítettek.

 

Akik mindig készek újat tanulni

 

Lehet, hogy valakinek a kisujjában van például elektronika, viszont vajmi kevés fogalma van a vízvezetékszerelésről vagy az asztalosmunkákról. Egy valódi ezermester tudja, hogy mindig van hová fejlődni, mindig lehet új dolgokat tanulni, és szívesen is bővíti a látókörét újabb és újabb ismeretekkel.

 

Minél több területhez ért, természetesen annál több szerszámra is lesz szüksége, viszont ha van egy megbízható hely, ahonnan kiváló minőségű eszközöket lehet beszerezni, az már több mint fél siker!

 

(x)
További hírek

  Pillangóbugyi, a legtökéletesebb ajándék Valentin-napra(+18)
2023. 01. 27. 15:08 hirhatar.hu
  Szeretnél jobb teljesítményt nyújtani?
2023. 01. 27. 15:01 13keruleti-hirhatar.hu
  A tökéletes ajándékot keresed Valentin-napra?
2023. 01. 27. 14:55 pestmegyei-hirhatar.hu
  KÓTA-díjas Pécsi Vonósok
2023. 01. 26. 13:59 pecsi-hirhatar.hu
  Megsemmisítette(?) a rendőrség a Schadl György páncélszekrényében talált titokzatos szexképeket is
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Titkosszolgálati jelentés szerint találtak az ellenzéki kampányt segítő újabb egymilliárdot és egy svájci alapítványt
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Milyen ruházatban kell kick-boxolni?
2023. 01. 25. 09:55 hirhatar.hu
  Elektronikusan intézhető jogi ügyek
2023. 01. 24. 10:48 hirhatar.hu
  Optimalizáld szerződéseidet dinamikusan, online!
2023. 01. 24. 10:44 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport