HÍRHATÁR ONLINE - Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2017.12.14.
 Csütörtök
Ma Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
   EUR árfolyam
   314,46 Ft
   CHF árfolyam
   269,92 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 09. 27. 12:00     


Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna
Hisztérikus állapotok uralkodhatnak a Magyar Idők házatáján, ha már azt sem tudják, kit s miért kell, mint a legyet röptében, lecsapni. Az MSZP rivaldájából már évek óta hátrébb lépett Lendvai Ildikót próbálták megalázni – nem kellett volna. Viszontválaszában a fal adta a másikat.

Igazán meg vagyok hatva és tisztelve. A kormánysajtó olvas engem! Maga a Magyar Idők állapította meg legutóbbi Népszava-cikkem kapcsán, hogy szenilis hülye vagyok.

 

Na nem ilyen csúnyán mondják, csak -mint írják- "meleg szívvel","őszinte aggodalommal" Cavinton szedését javasolják, ha már "az idő vasfoga nem kegyelmezett" (ilyenek ezek a vasfogak). Az is kiderül, mi hülyített el annyira, hogy azt állítsam: a kormány fél a népszavazásoktól. "A hosszú évek 'áldásos' parlamenti munkája feledékennyé tette".

 

Igaza lehet ezeknek a cukipofa fiúknak. A múltkor egy ellenőr a metrónál már csak unott intéssel terelt tovább, eszébe sem jutott a bérletem után érdeklődni. És előfordul, hogy a telefonomat csak úgy találom meg, hogy a másikkal rácsengetek. Plusz a múltkor a nylonzacskóban levitt szemetet a kukába dobás helyett a bevásárlószatyor mellett véletlenül magammal cipeltem a boltba. Azt is sűrűn mesélgetem, hogy az egyik unokám óvodás korában, miután gálánsan felajánlotta, hogy ha nagy lesz, feleségül vesz, hozzátette: "És majd csodálkoznak, milyen öreg feleségem van!" És ennek is már 8-9 éve!!

 

Szóval a Magyar Idők minden szava igaz. Mint általában. Ezt teszi az emberrel a kor meg a hosszú parlamenti évek. Közállapotainkért aggódva kiszámoltam. Orbán Viktor nálam 7 évvel többet töltött az országgyűlésben. Most akkor egy füst alatt váltsak ki neki is egy doboz Cavintont? Ez amúgyis kutyakötelességem, hiszen az egyik kiváló memóriájú kormánylap már a miniszterelnök úr feleségeként emlegetett. Összecserélte a nevünket Lévai Anikóéval, dehát ő sem tarthat észben minden apróságot.

 

Bár talán lenne annak a második doboz Cavintonnak jobb helye is. Nyáron felröppent a hír, hogy a Magyar Időknek új tulajdonosa lesz Mészáros Lőrinc személyében. Ő annak idején 1 milliárd forintot felejtett ki a vagyonnyilatkozatából. Istenem, mit nem adnék, ha feledékenységem odáig fokozódna, hogy csak úgy kieshessen a fejemből: van még valahol 1 milliárdom!

 

Amúgy a Magyar Idők azért aggódik értem, mert szerintük elfelejtettem a kormány által kezdeményezett érvénytelen 2016-os népszavazást. Hülye vagyok, hülye vagyok, de erre azért emlékszem. Csakhogy a választópolgárok itt nem saját kezdeményezésükre szavaztak, hanem a kormány akaratából szavaztatták őket.

 

Az igazi népszavazás pedig különbözik a kormányzati népszavaztatástól. Épp úgy, mint az igazi újságírás a kormányzati újságíratástól.

 

Lendvai Ildikó

 


További hírek

  Türelem: tornaterem – XVII. Sportvilág Bajnokság
2017. 12. 14. 01:31 maglodi-hirhatar.hu
  Önkormányzati ülés december 14-én
2017. 12. 13. 23:22 maglodi-hirhatar.hu
  Somágon már ráköthetnek
2017. 12. 13. 22:33 pecsi-hirhatar.hu
  Irány és csoda
2017. 12. 13. 21:35 maglodi-hirhatar.hu
  Még karácsony előtt kiutalják a januári családtámogatásokat
2017. 12. 13. 20:43 gyomroi-hirhatar.hu
  Drágul a gázolaj ára
2017. 12. 13. 20:34 gyomroi-hirhatar.hu
  Karácsony környékén jelentős forgalomnövekedésre számít a MÁV
2017. 12. 13. 20:31 gyomroi-hirhatar.hu
  Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart hétvégi akciót a rendőrség
2017. 12. 13. 20:30 gyomroi-hirhatar.hu
  A nemzetközi sajtó is felhördült a fideszesek soros-féle disznóvágásos botrányán
2017. 12. 13. 17:00 hirhatar.hu
  Orbán baltásgyilkos haverját előléptették ezredessé
2017. 12. 13. 16:03 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport