HÍRHATÁR ONLINE - Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2017.10.21.
 Szombat
Ma Orsolya napja van.
Holnap Előd napja lesz.
   EUR árfolyam
   308,03 Ft
   CHF árfolyam
   265,57 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 09. 27. 12:00     


Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna
Hisztérikus állapotok uralkodhatnak a Magyar Idők házatáján, ha már azt sem tudják, kit s miért kell, mint a legyet röptében, lecsapni. Az MSZP rivaldájából már évek óta hátrébb lépett Lendvai Ildikót próbálták megalázni – nem kellett volna. Viszontválaszában a fal adta a másikat.

Igazán meg vagyok hatva és tisztelve. A kormánysajtó olvas engem! Maga a Magyar Idők állapította meg legutóbbi Népszava-cikkem kapcsán, hogy szenilis hülye vagyok.

 

Na nem ilyen csúnyán mondják, csak -mint írják- "meleg szívvel","őszinte aggodalommal" Cavinton szedését javasolják, ha már "az idő vasfoga nem kegyelmezett" (ilyenek ezek a vasfogak). Az is kiderül, mi hülyített el annyira, hogy azt állítsam: a kormány fél a népszavazásoktól. "A hosszú évek 'áldásos' parlamenti munkája feledékennyé tette".

 

Igaza lehet ezeknek a cukipofa fiúknak. A múltkor egy ellenőr a metrónál már csak unott intéssel terelt tovább, eszébe sem jutott a bérletem után érdeklődni. És előfordul, hogy a telefonomat csak úgy találom meg, hogy a másikkal rácsengetek. Plusz a múltkor a nylonzacskóban levitt szemetet a kukába dobás helyett a bevásárlószatyor mellett véletlenül magammal cipeltem a boltba. Azt is sűrűn mesélgetem, hogy az egyik unokám óvodás korában, miután gálánsan felajánlotta, hogy ha nagy lesz, feleségül vesz, hozzátette: "És majd csodálkoznak, milyen öreg feleségem van!" És ennek is már 8-9 éve!!

 

Szóval a Magyar Idők minden szava igaz. Mint általában. Ezt teszi az emberrel a kor meg a hosszú parlamenti évek. Közállapotainkért aggódva kiszámoltam. Orbán Viktor nálam 7 évvel többet töltött az országgyűlésben. Most akkor egy füst alatt váltsak ki neki is egy doboz Cavintont? Ez amúgyis kutyakötelességem, hiszen az egyik kiváló memóriájú kormánylap már a miniszterelnök úr feleségeként emlegetett. Összecserélte a nevünket Lévai Anikóéval, dehát ő sem tarthat észben minden apróságot.

 

Bár talán lenne annak a második doboz Cavintonnak jobb helye is. Nyáron felröppent a hír, hogy a Magyar Időknek új tulajdonosa lesz Mészáros Lőrinc személyében. Ő annak idején 1 milliárd forintot felejtett ki a vagyonnyilatkozatából. Istenem, mit nem adnék, ha feledékenységem odáig fokozódna, hogy csak úgy kieshessen a fejemből: van még valahol 1 milliárdom!

 

Amúgy a Magyar Idők azért aggódik értem, mert szerintük elfelejtettem a kormány által kezdeményezett érvénytelen 2016-os népszavazást. Hülye vagyok, hülye vagyok, de erre azért emlékszem. Csakhogy a választópolgárok itt nem saját kezdeményezésükre szavaztak, hanem a kormány akaratából szavaztatták őket.

 

Az igazi népszavazás pedig különbözik a kormányzati népszavaztatástól. Épp úgy, mint az igazi újságírás a kormányzati újságíratástól.

 

Lendvai Ildikó

 


További hírek

  Ivan Lukačić-díj a Pannon Filharmonikusoknak
2017. 10. 21. 02:35 pecsi-hirhatar.hu
  Sokfelé ismét sűrű köd várható
2017. 10. 20. 21:36 gyomroi-hirhatar.hu
  Továbbra is sokan tartoznak tartósan az adóhatóságnak
2017. 10. 20. 21:27 gyomroi-hirhatar.hu
  Szentendrei út: Kamerákkal védekeznének az életveszélyes száguldások ellen
2017. 10. 20. 18:00 hirhatar.hu
  Negyvenmilliós bírságot kapott a szcientológiai egyház az általuk feljelentett adatvédelmi biztostól
2017. 10. 20. 17:01 hirhatar.hu
  Amikor a felszín alatt már valami forr… (IV)
2017. 10. 20. 16:56 veresegyhazi-hirhatar.hu
  A HÍR TV munkatársa védte meg a megtámadott Bogdán Lászlót
2017. 10. 20. 16:00 hirhatar.hu
  ÁVH-s eljárás vagy lelki visszaélés miatt zajlik a példátlan rendőrségi akció a szcientológusoknál..?
2017. 10. 20. 15:00 hirhatar.hu
  Irreálisak az elvárások
2017. 10. 20. 14:46 pecsi-hirhatar.hu
  Meghalt a hajdan népszerű szóvivő, Molnár Péter
2017. 10. 20. 14:01 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport