HÍRHATÁR ONLINE - Címketípusok: hova és milyet válasszunk?

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.07.21.
 Vasárnap
Ma Dániel napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,11 Ft
   CHF árfolyam
   404,72 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 06. 20. 12:50     


Címketípusok: hova és milyet válasszunk?
Címke készítésére már minden területen szükség van, legyen az élelmiszeripar, kereskedelem, kozmetika, logisztika vagy éppen vegyipar. Nem mindegy azonban, hogy hol és milyen típust választunk, hiszen az összesnek megvan a maga funkciója. Míg az élelmiszeriparban a szigorú normák betartása mellett kritikus fontosságú az öntapadós címke, addig a kereskedelemben sokkal inkább a termékek azonosítására van szükség.

 

A címke készítésének rejtelmei

 

Az öntapadó címkék készítése és azok alkalmazása manapság minden vállalat számára kiemelt jelentőségű. A címke készítés nem csupán a termékek jelölésének, valamint azok azonosításának eszközei, hanem sokkal inkább az üzleti folyamatok hatékonyságának kulcsfontosságú részei. A DunaSP az innovatív eszközeivel szinte minden területen otthon van. Többek között az öntapadó etikettek, a logisztikai szektorban szükséges termék azonosítására alkalmas, a vásárlók tájékoztatását szolgáló változatokkal foglalkozik.

 

Ezen kellékek széles körű felhasználhatósága, illetve egyszerű alkalmazhatósága teszi őket annyira népszerűvé, hogy már-már elengedhetetlenné váltak a modern üzleti világban. Sok területen van rájuk szükség, hiszen például segítik a termelési folyamatokban a hatékony gyártást, az alkatrészek azonosítását, emellett gyakran kerülnek elő a kereskedelemben és a vegyiparban is.

 

Élelmiszeripari és kereskedelmi címke

 

Az élelmiszeriparban a szigorú szabályok követése mellett kiemelt fontosságúak az öntapadó címkék. A megoldások széles skálán mozognak, így a DunaSP együttműködve mind a nagy élelmiszer-kereskedelmi láncokkal, mind a kisebb, családi tulajdonban lévő üzletekkel, segítik a címkék sokoldalú felhasználhatóságát.

 

A kiskereskedelemben szintén fontos szerepet kapnak ezek az eszközök, amelyek főleg a termékek azonosításában, valamint a vásárlók tájékoztatásában játszanak szerepet. Ezek amellett, hogy rendkívül praktikus eszközök, kulcsfontosságúak a marketing területén, ami segítheti a vásárlói döntéseket. A címkék ugyanis információt közvetítenek, mind az összetevők, a vonalkód, a biztonsági figyelmeztetések, a veszélyjelző ikonok vagy éppen a használati utasítás kapcsán. Felhívják a fogyasztók figyelmét arra, hogy a márka jelen van, támogatja tehát a márkahűség kialakítását és annak fenntartását.

 

Hol van még rájuk szükség?

 

Gyakran van szükség továbbá kozmetikai címkék készítésére, amelyek a szépségápolási termékek gyártóinak kulcsfontosságú eszközei. A minőségi és esztétikus darabok alkalmazása ugyanis fontos, hogy összhangban legyen a termékkel, vonzzák a figyelmet. A készítése és a nyomtatási technológia lehetőséget ad arra, hogy kisebb volumenű matricákat is gazdaságosan lehessen előállítani. Ez az induló vállalkozások számára lehet előnyös, akik még csak bevezetni kívánják a termékeiket. A címkék kifejezetten víz- és olajállóak, ellátták őket védőfóliával, szükség esetén lakkréteggel. Ez garantálja a hosszan tartó karcmentességet és a hosszú távú olvashatóságot.


További hírek

  A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Harmadával kevesebb orvosi ügyelet lesz Budapesten
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Tovább hízik Orbán apjának földbirtoka
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Letartóztatták a komlói késelőt
2024. 07. 21. 02:23 pecsi-hirhatar.hu
  Már szüretelik a Jázmint Pécsen
2024. 07. 20. 02:22 pecsi-hirhatar.hu
  Baranya önellátó dinnyéből
2024. 07. 19. 22:11 pecsi-hirhatar.hu
  A barokk tapéták – az időtlen elegancia megtestesítői
2024. 07. 18. 13:13 13keruleti-hirhatar.hu
  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport