HÍRHATÁR ONLINE - Demszky a Szájer-botrányról

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.04.22.
 Hétfő
Ma Csilla napja van.
Holnap Béla napja lesz.
   EUR árfolyam
   394,83 Ft
   CHF árfolyam
   406,73 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2020. 12. 02. 19:44     


Demszky a Szájer-botrányról
Mint tegnap nyilvánosságra került, Szájer József Fidesz-alapító és lemondott uniós képviselő egy hétvégi brüsszeli melegpároknak rendezett házibulin történt rendőrségi rajtaütésről hátizsákjában kábítószerrel az ablakon át az ereszcsatornán próbált elmenekülni. Nem sikerült.

A történtekről kedden kormánypárti EP-képviselőtársa úgy nyilatkozott, hogy Szájer József az egyedüli helyes döntést hozta meg, amikor lemondott a mandátumáról, döntését tudomásul vették:

 

„Ez egy botrány, nyilvánvaló, hogy ez árt annak a politikai közösségnek, amely politikai közösségnek az illető részese. Szívből jövő volt Szájer József nyilatkozatában az a rész, hogy személyes volt az ő hibája. Neki kell ezért a felelősséget vállalni. Azt mondta, hogy ne akarja ezt senki az ő politikai közösségére vagy a magyarok széles körébe kiterjeszteni. De ilyenkor így működik, hogy a politikai ellenfeleink ki akarják terjeszteni a politikai botrány hullámait Szájer József személyén túl. Ilyenkor higgadtan, nyugodtan végig kell hallgatni a kárörvendő hullámot” – fogalmazott a csatorna munkatársának Deutsch Tamás.

 

Azóta, szerdán este a volt EP-képviselő a párttagságáról való lemondást Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának címzett egymondatos levelében jelentette be – számolt be a Magyar Nemzet. A lapnak Orbán Viktor is nyilatkozott telefonon: „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.”

 

Minderről a legplasztikusabb visszatekintést talán Demszky Gábortól olvashattuk, aki az alábbiakban írta le a saját véleményét a történtekről, Szájerről és a pártjáról:

 

„Negyven éve tudja Szájerről valamennyi Fidesz vezető, hogy meleg. Ez volt róla az első infó, amit magam is hallottam.

 

Azóta azt is megtapasztalhattuk, hogy "szájerjózsi", ahogy maguk között nevezték mindent végrehajtott tűzön-vízen át, sőt túl is teljesített. Ezt én is megtapasztalhattam, amikor rövid brüsszeli képviselőségem idején eltiltotta tőlem a velem kommunikáló fideszes képviselőket...

Többek között őneki köszönhetjük az új alaptörvényt, amit büszkén Brüsszelbe repülvén egy szál magában vert bele laptopjába. Igaz, hogy abban a projektben, ahogy később kiderül csak társtettes volt.

 

Amúgy az Európai Parlament Fidesz frakciójában vasfegyelmet tartott, csak Deutschcsal, - aki előbb vagy utóbb borítékolhatóan szállítani fogja a következő pornó, deviáns, alkohol mámoros, drogos sztorit pártja dicsőségére. Csak rá kell nézni, erre a darabokra hullott szánalmasra torzult figurára.

 

Ám tapasztalataim szerint Szájernek egyedül ezzel az eltorzult tekintetű, gnóm Tomival kellett kesztyűs kézzel bánnia.

 

Aki ezt a Szájer történetet nem érti, az nincs tisztában a kormányzó párt természetrajzával. A vezérnek, a párt “gazdájának” (hogy Sztálinra, kit bankrabló tettestársai kezdtek ""gazdának" nevezni) szóval szeretett vezetőnknek mindenek fölött, ott ahová magát sorolja, zsarolható káderekre van szüksége.

 

Szájer és Deutsch ennek a mindenek fölötti, a Fidesz DNS-ét hordozó, legközvetlenebbi baráti körnek az utolsó mohikánjai.

 

Ám hamarosan a Fidesz összes fotóalbumából törölve lesznek.

 

Két igen kellemes arc, de kár értük.

 

Még míg lehet, nézzétek meg őket jól, farkasok!

 

Sztálin állítólag könnyeket hullatott, amikor 1935-ben Moszkvában meggyilkoltatta Kirovot. És utasítására kezdetét vették “a nagy perek”, Hamarosan Frunze tábornok következett, aki nem volt beteg, de Sztálin elrendelte, hogy operálják meg. Utána Kamenyev, Zinovjev és Buharin következett, hogy csak a legismertebbeket említsük. Frunze természetesen ottmaradt holtan a műtőasztalon, de a hős tábornok nevét évtizedeken át egy szovjet tagköztársaság fővárosa viselte.

 

Nem kell jóstehetségnek lenni, hogy megmondjuk kik állnak sorban a Frunzénak kitalált műtőasztal orbáni másánál. Róluk ugyan nem lesznek fővárosok elnevezve, ám többen közülük, már az utódlás lehetőségére is gondolnak.

 

És ez lesz a vesztük!

 

Rogán, Gulyás, Mészáros, Lázár. No meg a szellemi vezér, kinek le nem írom a nevét. Lehet persze, hogy nem ebben a sorrendben. A "gazda" lázálmában a sorrend is,  és a szereplők is változhatnak még..

 

Amúgy már az ókortól hisz az orvostudomány az érvágás szükségességében és gyakorlati hasznában.

 

Egy hatalma teljében lévő és erős kihívó nélkül burjánzó, aberrált vezetőkkel teli párt, melynek vezetői épp közismert devianciáik miatt lehetnek ott, ahol vannak, és persze mert engedelmesen szolgálják gazdájukat, épp’ olyan, mint egy élő organizmus.

 

A gazdának  szüksége van ezekre érvágásokra, melyek csak tovább fényezik ’szeretett vezérünk  dicsőségét’, kinek majd’ megszakad a szíve miközben sorra leszámol velük!”

 


További hírek

  Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
2024. 04. 22. 15:35 fovarosi-hirhatar.hu
  Díjátadó borkóstolóval színesítve
2024. 04. 21. 21:49 pecsi-hirhatar.hu
  Nehogy tragikus hős legyen
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
2024. 04. 19. 09:15 pecsi-hirhatar.hu
  Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
2024. 04. 19. 08:47 pestmegyei-hirhatar.hu
  Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
2024. 04. 18. 21:05 pecsi-hirhatar.hu
  Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
2024. 04. 18. 17:49 hirhatar.hu
  Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
2024. 04. 18. 17:49 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport