HÍRHATÁR ONLINE - Elektronikusan intézhető jogi ügyek

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.01.27.
 Péntek
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,18 Ft
   CHF árfolyam
   387,24 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 01. 24. 10:48     


Elektronikusan intézhető jogi ügyek
Mindannyian szeretnénk a lehető legdinamikusabban haladni a feladatokkal, de sokszor nehezítik meg a dolgunkat olyan helyzetek, mint az időpontok egyeztetése vagy éppen az időt rabló utazás. A rugalmasságot és gyorsaságot egy egészen új szintre helyezi az online jogi ügyintéző platform. Ismerjük meg a vele járó előnyöket, és hagyjuk a bosszankodást magunk mögött!

Online ügyintézés egyszerűen, gyorsan

 

Az eKRS elektronikus jogi ügyintézés lehetőségét kínálja azok számára, akik nyitottak a legújabb innovációkra. Az ügyintézés teljes folyamata az internet segítségével, személyes találkozás nélkül valósul meg, miközben megbízható szakmai háttér mellett minden ügylet esetében maximális mértékben biztosak lehetünk abban, hogy minden vonatkozó jogszabálynak és törvénynek megfelelnek a felületen keresztül készült dokumentumok.

 

A gyors regisztrációt, valamint ügyfélazonosítást követően kilenc különböző fő ügycsoportból választhatjuk ki a minket érdeklő konkrét ügyeket. Az ügyintézést bárhonnan megvalósíthatjuk, legyen az a nappali kanapéja vagy éppen az irodánk, az egyetlen feltétel egy megfelelő eszköz, valamint a megbízható internetkapcsolat.

 

A rugalmasságot nem csupán az testesíti meg, hogy bármikor és bárhonnan nekikezdhetünk a kiválasztott dokumentumok létrehozásának, hanem az is, hogy akármikor szeretnénk félbehagyni a feladatot, anélkül tehetjük meg ezt, hogy a korábbi dolgainkat elveszítenénk. Tehát a következő alkalmas időpontban ugyanott folytathatjuk majd, így valóban nem pazaroljuk feleslegesen az időnket.

 

További pozitívumként könyvelhetjük el azt is, hogy a regisztráción keresztül az itt megszülető iratok a későbbiek során is elérhetőek maradnak, így nem kell többé attól tartanunk, hogy bármi fontos dokumentumot elveszíthetnénk.

 

Sokféle helyzetben választhatjuk az eKRS-t

 

Cégvezetőként, kis-, illetve középvállalkozás tulajdonosaként is számos hasznos lehetőséget fogunk találni az oldalon. A cégügyeken belül, ha még csak álmodozunk arról, hogy elindítsuk saját vállalkozásunkat, akkor a cégalapítást is elintézhetjük, de a céggel kapcsolatos adatok módosítására, a részvények átruházására, az egyes üzletrészek adásvételére, sőt akár végelszámolás elindítására is alkalmunk adódik.

 

Amennyiben átmeneti nehézségekkel találjuk szemben magunkat, akkor érdemes a cégmentő csomagot választanunk, míg ha a cég szerződéseivel kapcsolatban vannak kérdéseink vagy teendőink, akkor a cégoptimalizálás lesz a segítségünkre. Érdekes lehet még a munkaügyek vagy a home office szabályozás, de magánszemélyként is találunk izgalmas lehetőségeket.

 

Magánszemélyként is kiváló opciók várnak

 

A magánszemélyi önrendelkezések keretében végrendelkezhetünk, vagy az előzetes egészségügyi nyilatkozatot is megvalósíthatjuk. De az eKRS-en keresztül megbízhatóan rendezhetjük például ingatlanokkal kapcsolatos ügyleteinket, valamint kölcsönnyújtással vagy követeléskezeléssel összefüggő feladatainkat is. Éljünk a lehetőséggel!


További hírek

  Pillangóbugyi, a legtökéletesebb ajándék Valentin-napra(+18)
2023. 01. 27. 15:08 hirhatar.hu
  Szeretnél jobb teljesítményt nyújtani?
2023. 01. 27. 15:01 13keruleti-hirhatar.hu
  A tökéletes ajándékot keresed Valentin-napra?
2023. 01. 27. 14:55 pestmegyei-hirhatar.hu
  KÓTA-díjas Pécsi Vonósok
2023. 01. 26. 13:59 pecsi-hirhatar.hu
  Megsemmisítette(?) a rendőrség a Schadl György páncélszekrényében talált titokzatos szexképeket is
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Titkosszolgálati jelentés szerint találtak az ellenzéki kampányt segítő újabb egymilliárdot és egy svájci alapítványt
2023. 01. 26. 09:41 hirhatar.hu
  Milyen ruházatban kell kick-boxolni?
2023. 01. 25. 09:55 hirhatar.hu
  Elektronikusan intézhető jogi ügyek
2023. 01. 24. 10:48 hirhatar.hu
  Optimalizáld szerződéseidet dinamikusan, online!
2023. 01. 24. 10:44 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport