HÍRHATÁR ONLINE - Győzike nagyon büszke, hogy Novák Katalin és Szijjártó Péter is felköszöntötte

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.06.16.
 Vasárnap
Ma Jusztin napja van.
Holnap Laura napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,66 Ft
   CHF árfolyam
   416,86 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 01. 14. 11:25     


Győzike nagyon büszke, hogy Novák Katalin és Szijjártó Péter is felköszöntötte
Gáspár Győző egy törökországi luxusszállodában ünnepelte 50. születésnapját feleségével és két lányával. A család azóta már hazatért, és idehaza is felköszöntötték Győzőt - írta Blikk.

Nemcsak családtagjai, de politikusok is küldtek neki jókívánságokat. A celeb a TV2 Mokkában című műsorában mutatta meg azt a két levelet, amit Szijjártó Péter külügyminiszter és Novák Katalin köztársasági elnök küldött neki születésnapja alkalmából. „Büszke is vagyok, mert ez is nagy dolog, hogy ők felköszöntöttek.”

 

Gáspár megmutatta Szijjártó Péter levelét is, amiben ez áll:

 

„Tisztelt Művész Úr! Kedves Győző!

 

Köszönettel vettem kézhez levelét, melyben meghívást kaptam az 50. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre. Sajnálattal jelzem, hogy az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjaim miatt nem lesz alkalmam részt venni az eseményen.

 

 

Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem a magam és kollégáim munkáját méltató szavait, amelyekre a jövőbeli hasonló folytatásra történtő biztatásként is tekintek. Ezúton szeretném Önt arra bátorítani, hogy a ránk váró, könnyűnek korántsem ígérkező esztendőben is töretlen elhivatottsággal és hittel tegyen közösségünk és nemzetünk érdekének megvédése és felemelkedése érdekében.

 

Isten éltesse sokáig, jó egészséget és sok sikert kívánok!”

 

Gáspár Győző egy éve arról beszélt, hogy szerinte a családjáról mindig is tudható volt, hogy Fidesz-szimpatizáns, „az én lelkem már régen csatlakozott, csak nem vállaltam föl. Lehet a következő kérdés, hogy miért nem vállaltam fel: úgy voltam vele, hogy én ezzel nem akartam kérkedni, nem akartam nagymenő lenni, nem akartam nagy csávó lenni, de az orosz-ukrán háború hozta ki belőlem azt, hogy igenis”.

 

Potyondi Erika humorista nem állta meg szó nélkül a történteket. Kíméletlenül csípős stílusában üzente a Facebookon:

 

"Gáspár Győzőt levélben köszöntötte fel a köztársasági elnök 50. születésnapja alkalmából. Nem tudni, hogy ezt a gesztust mivel érdemelte ki a trash celeb. A magyar kultúra rombolásában, a közízlés züllesztésében végzett évtizedes tevékenysége okán? Vagy azt honorálta Novák Katalin, hogy Gáspár úr hosszú éveken keresztül szerepelt a NAV szégyenlistáján, mint az ország egyik legnagyobb köztartozásával rendelkező magánszemélye? Vagy esetleg régi családi barát?

 

Nem akarok álnaív lenni. Tudjuk, hogy miért járt a köszöntés. Ez egy üzenet nekem, neked és minden magyar állampolgárnak. A rendszer, ami szétveri az oktatást, az egészségügyet, a kultúrát, ami nem becsüli a tudást, a szorgalmat, a tehetséget, mindennél többre tartja a hűséget és a seggnyalást. Győzikével ezt demonstrálják. Semmi más nem számít, csak az, hogy a Békemenet első soraiban járulsz a Nemzetvezető elé.

 

Az sem érdekes, hogy az elnöki hivatal maradék méltóságát és tekintélyét tapossák meg. Az sem számít, hogy mit gondol majd az a sportoló, művész, tudós vagy bárki, aki hozzátesz ehhez az országhoz, amikor attól a köztársasági elnöktől vesz át elismerését, aki Gáspár Győző vállát veregeti más napokon.

 

Várom, hogy mikor kap lovagkeresztet VV Aurélió, Alekosz vagy Fekete Pákó. Bayer Zsolt már megkapta, végül is annál cikibb az sem lesz. És várom, hogy mikor kap Kossuth-díjat Tóth Gabi vagy éppen Győzike.

 

Azzal pedig, hogy Szijjártó külügyminiszter is gratulált Győző születésnapjára, tényleg semmi gond. Aki az oroszokkal és az azeriekkel haverkodik minden nap, annak nyilván ehhez is van gyomra."

 


További hírek

  Nagy csata várható a bajnoki pontokért
2024. 06. 13. 21:24 pecsi-hirhatar.hu
  Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
2024. 06. 13. 15:58 fovarosi-hirhatar.hu
  A pontosabb diagnózist segítik
2024. 06. 13. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Három futballpályányi napelemet kapcsoltak be
2024. 06. 12. 20:42 pecsi-hirhatar.hu
  Ezekben a cipőkben bátran útnak indulhatsz kirándulni
2024. 06. 12. 10:31 fovarosi-hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül
2024. 06. 11. 17:17 kecskemeti-hirhatar.hu
  Ezért érdemes full-stack ügynökségre bízni a webshop készítést
2024. 06. 11. 17:04 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport