HÍRHATÁR ONLINE - Hadházy Ákos lyukas zoknija

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.04.22.
 Hétfő
Ma Csilla napja van.
Holnap Béla napja lesz.
   EUR árfolyam
   320,23 Ft
   CHF árfolyam
   281,3& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 01. 17. 09:55     


Hadházy Ákos lyukas zoknija
Vannak, akiknek a közmédia műsorából csak Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő lyukas zoknija marad meg. Ezen elmélkedünk egy kicsit.

Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők, hétfőn koradélután jelentek meg a közmédia, az MTVA Budapesten, a Kunigunda útján található székházában. A hírhamisító Papp Dániel vezérigazgatóval akartak beszélni és számítottak rá, hogy ezt nehéz lesz elérni, akár több napig is ott kell lenniük, ha sort akarnak erre keríteni. Szerda estig egy néhány perces vezérigazgatói monológon kívül, amit meg sem tudtak szakítani a képviselők, nem jutott előrébb az ügy.

 

Ezért a két képviselő már a második éjszakát is ott töltötte, az MTVA 24 órás kamera-megfigyelése mellett. Mivel Hadházy úriember, ezért éjszakára, amikor az alvásra egyébként is kényelmetlen fotelban elhelyezkedett, levette a cipőjét, és lám kiderült, hogy a zoknija lyukas. Ezt rögtön vette, sőt mi több, zummoltatta a köztévé kameramannja, remélhetőleg kap érte külön prémiumot. Sajnálatos, hogy vannak sokan, akiknek ennyi elég is egy embernek és annak munkássága negatív megítéléséhez.

 

Remélhetőleg még a közmédiát, illetve csak azt nézők körében is többségben vannak azok, akik nem akadnak fenn egy lyukas zoknin, hanem távolabb látnak annál.

 

Mit is csinál a két politikus a közmédia egyik épületében?

 

 

El akarják érni, hogy adják le közérdekű hirdetményként az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló aláírásgyűjtési akciót. Azonban még ennél is jóval nehezebb elérni, hogy Papp Dániel hírhamisító vezérigazgató érdemben szóba álljon velük, erre várnak türelmesen. Ma végül írásban odaadták az intézmény kommunikációs vezetőjének a Papphoz intézendő 10+1 kérdést.

 

Borítékolható, hogy ha a két képviselő nem lenne ilyen kitartó és nem szundizna éjjel egy-két órát kényelmetlen testhelyzetben előtéri fotelekben, még ez sem sikerült volna. Persze sokan kérdezik, hogy mi van akkor, ha csoda folytán mégis válaszolna az MTVA vezérigazgatója a képviselőknek? Elég sok minden, mert igazából Papp Dánielnek nincs jó választási lehetősége. Ha érdemben nem reagál, azzal törvényt szeg és le is járatja magát. Ha meg a képviselők és a köz számára is kézzelfogható válaszokat adna, másnap már mondhatna is le a tisztségéről. Azt is sokan kérdezik, hogyan lehetnek ott éjjel-nappal a képviselők? Erre jogszabályi felhatalmazása van valamennyi országgyűlési képviselőnek, sőt arra is egyértelmű jogszabályi rendelkezés van, hogy a munkájukat segíteni kell, elsősorban ez a feladat az intézmény vezetőjére hárul. Tehát annyi itt az MTVA részéről a törvénysértés, hogy egy lyukas zokni nem oszt és nem is szoroz.

 

Vannak, akik azt mondják, hogy cirkusz, amit a képviselők csinálnak. Az volna az igazi cirkusz, ha fizetésüket felveszik, és mint ellenzéki politikusok nem tesznek semmit. Ők most dolgoznak, bár egyiküknek valóban lyukas a zoknija, szerencsére ez nappal nem látszik.

 

És elérhetnek-e valamit? Máris sokkal több eredmény van, mintha hétfőn be sem mentek volna a székházba. Mivel Szél Bernadett a közösségi oldalán naponta többször jelentkezik élőben, amit lehet, hogy többen néznek, mint az MTVA hivatalos adásait, megmutatja a hatalom félelmét, hogy a központi agymosodában igazából mennyire tartanak a valódi hírektől.

 

Azon sem csodálkoznánk, ha a „kétharmad” már dolgozna azon, hogy országgyűlési képviselők ne mehessenek csak úgy be közintézményekbe. Ez esetben még inkább indokolt, hogy a két képviselő még tegyen egy utolsó kísérletet. Gyakorlatilag olyan forgatókönyv nincs, hogy „üres kézzel” távozzanak, mert Szél Bernadett élő közvetítései már eddig is mindent megmutattak – remélhetőleg néhány olyan emberhez is eljutva, aki eddig csak egy lyukas zoknit látott. Ja és volt már úgy a magyar történelemben, hogy lyukas zászló volt a jelkép, talán most egy lyukas zokni lesz?

 

Kertész Z István/kép: Szél Bernadett közösségi oldala


További hírek

  Bödőcs: Mészáros Lőrincen röhögnek a kormánytisztviselők is, amikor be vannak rúgva
2019. 04. 21. 09:22 hirhatar.hu
  Megvan az új helyszín a túlzottan szem előtt lévő Blaha Lujza téri ételosztáshoz
2019. 04. 21. 09:22 hirhatar.hu
  Hosszú hónapok feszültsége után elvitték a 3. legnagyobb lottónyereményt – ezúttal feltűnően egyszerű számsorral
2019. 04. 21. 09:22 hirhatar.hu
  A húsvét eredete
2019. 04. 21. 02:06 pecsi-hirhatar.hu
  Erdő Péter húsvéti bűnbocsánatában, ha halkan is, de szembehelyezkedik az Orbán-rendszerrel
2019. 04. 20. 18:00 hirhatar.hu
  Kézivezérléssel próbálják bezsarolni a közös képviselőket, hogy törvénytelenül segítség a fideszes szavazatgyűjtőket
2019. 04. 20. 17:30 hirhatar.hu
  Nem oszlik fel, de átalakul a kormánykeblen és kasszán melengetett eklektikus táncosrevü
2019. 04. 20. 17:01 hirhatar.hu
  Jelentés Abszurdisztánból – Novák Katalinnak a Notre Dame-ról van, a fóti gyermekotthonról nincs álláspontja
2019. 04. 20. 11:49 hirhatar.hu
  Brutális tempóban hagyják el a kormányhivatalokat – akadozóban az ügyintézés
2019. 04. 20. 11:49 hirhatar.hu
  Egy év alatt 14 helyet zuhant Magyarország a sajtószabadság-ranglistán
2019. 04. 20. 11:49 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport