HÍRHATÁR ONLINE - Íme a legizgalmasabb munkák gyűjteménye!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.10.04.
 Szerda
Ma Ferenc napja van.
Holnap Aurél napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,45 Ft
   CHF árfolyam
   403,19 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 07. 21. 09:47     


Íme a legizgalmasabb munkák gyűjteménye!
Bizonyára mindannyian sejtettük, hogy az irodai munkák a legnépszerűbb állások közé tartoznak, de ebben a vezető állásportálok statisztikái is megerősítenek minket.

Az egyikben például arról számoltak be, hogy a felületükön aktivált álláslehetőségek minimum 50-60%-át azok a hirdetések tették ki, amelyekben a cégek adminisztrációs, asszisztensi és irodai munkára kerestek embert. Kaposvár irodai állásajánlatát itt találja, a Kaposvárállás aloldalán.

 

A következőkben pedig a legizgalmasabb pozíciókat fogjuk részletesebben is átbeszélni.

 

Személyi asszisztens

 

Ez egy kifejezetten izgalmas pozíció, amelynek a legfőbb feladatai közé tartozik a vezetői munka segítése, illetve az olyan asszisztensi, titkársági feladatok elvégzése, mint amilyen például az üzleti utak és konferenciák leszervezése.

 

Többféle lehetőség is adott ezen a téren. Bizonyos állásokhoz elegendő a többéves gyakorlat, a nyelvtudás és a számítógépes ismeret. De olyan is akad, amelyikhez diplomát vagy felsőfokú szakképzettséget is kérnek. 

 

Irodavezető

 

Az irodavezető pozícióban dolgozó személy jelenti tulajdonképpen az iroda motorját. Ennek a munkakörnek a feladatai közé tartozik az irodai adminisztráció mellett a munkatársak koordinálása, illetve a kapcsolattartás a partnerekkel és a beszállítókkal. A betöltésének alapfeltétele a jogi és gazdasági ismeretek, a számítógép-kezelés, illetve a nyelvtudás.

 

Szakmai asszisztens

 

A szakmai asszisztens szintén egy rendkívül érdekfeszítő pozíció, amelynek a betöltéséhez általában szükség van szakirányú végzettségre. De természetesen előfordulhatnak olyan helyek is, ahol ez nem tartozik a követelmények közé, hanem elég a többéves adminisztrációs gyakorlat, a gazdasági végzettség és a nyelvismeret. 

 

Recepciós munkakör

 

Ennek a pozíciónak a feladatai rendkívül sokrétűek. Beletartozik az érkező vendégek és az ügyfelek köszöntése, a telefonok fogadása, az e-mailek, illetve a levelek elintézése.

 

Pontosan a munkakör eme összetettsége miatt van szükség önálló, talpraesett, problémamegoldó személyiségre. Ezenfelül megbízhatóságra, rugalmasságra, precizitásra, magas fokú stressztűrő képességre és kiváló kommunikációs készségre. Továbbá nem árt még a nyelvismeret sem, hiszen külföldiekkel is nap mint nap kommunikálni kell.

 

Adatrögzítő

 

Adatbank készítése, kérdőívek vagy megrendelések feldolgozása - leginkább ezek tartoznak az adatrögzítő legfontosabb feladatai közé, amelyeket ugyan a legtöbben eléggé monotonnak tartanak, de sokan kifejezetten élvezik őket. Az elvégzésükhöz viszont nem árt a pontosság és a precizitás.

 

A fentebb leírtakból is látható, hogy a munkavállalók az adminisztratív területen igazán széles kínálatból válogathatnak, és ezeknek a pozícióknak a keretein belül igazán izgalmas feladatokat láthatnak el.
További hírek

  Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Koncz Gábor szerint Orbán az évszázad legnagyobb politikusa s az uralkodása alatt szeretne meghalni
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets
2023. 10. 03. 09:58 fovarosi-hirhatar.hu
  Svájci Napok Pécsett
2023. 10. 03. 02:21 pecsi-hirhatar.hu
  Gyémánt Díjas tervezőgrafikusok
2023. 10. 02. 02:24 pecsi-hirhatar.hu
  Több ezer beteg életét könnyítik meg
2023. 10. 01. 21:10 pecsi-hirhatar.hu
  Utánanézett kik a meghívói
2023. 09. 30. 21:14 pecsi-hirhatar.hu
  Különféle típusú szőnyegek a lakberendezésben
2023. 09. 30. 11:14 13keruleti-hirhatar.hu
  Hogyan válassz ideális babahordozót?
2023. 09. 30. 11:11 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport