HÍRHATÁR ONLINE - Karácsony önkormányzati ellenfelét támadja Ungár Péter

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.27.
 Szerda
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
   EUR árfolyam
   349,66 Ft
   CHF árfolyam
   329,60 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 09. 18. 11:32     


Karácsony önkormányzati ellenfelét támadja Ungár Péter
A főpolgármesteri kampányhajrában Karácsony Gergelyt váratlan helyről ért támadás – az érdekérvényesítési libikókájának pillanatnyi állásához mérten kritikus és sértődött zuglói önkormányzati (civil)képviselő, Várnai László próbálja saját helyi polgármesterjelölti kampányába illeszteni az egyelőre zuglói polgármester megakasztását.

Legalábbis erre lehet következtetni Ungár Péter LMP-s képviselő nyílt leveléből, amelyben kerekperec kiáll Karácsony mellett – a Civil Zugló egyesületet képviselő Várnaival szemben.

 

A vitathatatlanul nyers kommentár Ungár saját, nyilvános politikai közösségi oldalán jelentetett meg. Ebben nem többet állít, mint hogy politikai haszonlesésből és zavartkeltő krakélerkedésből kívánna egyrészt keresztbetenni a közeledő ARC-plakátkiállításnak Várnai, akit (másrészt) az ellenzéki összefogást támadó trollként is jellemez.

 

Ungár a közeledő plakátkiállítás apropóján írta az alábbiakat:

 

„Várnai ne akadályozza meg az ARC megrendezését!

 

Felszólítjuk Várnai Lászlót, a CivilZugló Egyesület elnökét: ne próbálja meg szövetségesével, a Fidesszel megakadályozni, hogy Zugló otthont adjon az ARC kiállításnak!

 

Ha a Fidesz szövetségesén, a CivilZuglós Várnain múlt volna, az ARC-nak nem adott volna otthont tavaly Zugló, hiszen az elmúlt öt évben mindig, minden fontos ügyben a Fidesszel szavazott, a zuglóiak jogos érdekei ellen.

 

Ezért felszólítjuk, a Fidesz szövetségesét Várnai Lászlót, hogy az idén se próbálja meg a Fidesszel összejátszva megakadályozni az ARC kiállítás zuglói megrendezését!

 

Várnai, a CivilZugló vezetője pedig döntsön, és mondja ki, hogy a Fidesszel fog ismételten szavazni, vagy a zuglóiakat szolgálja. Az LMP által Horváth Csaba csapatába delegált jelölt, Vida Attila, körzetében indul Várnai László, aki bevallottan csupán az ellenzéki győzelem esélyét kívánja rontani a körzetben./.../ Sok kritika az LMP irányába jogos. De az egyik legnagyobb kritika a pártom felé az, hogy Várnai Lászlót részben mi szabadítottuk rá a magyar közéletre. Csak rombolni tud.”

 

Várnai László természetesen nem hagyta szó nélkül a személyét ért sorozatot és rögtön és hasonló stílusban riposztozott Ungár bejegyzésére:

 

„Van abban valami igazán bizarr, amikor egy ifjú NER milliárdos fideszbérencezik. Különösen miután egyetlen perc munkavégzés, minden érdemi politikai produktum nélkül válik huszonévesen parlamenti képviselővé, majd e posztról teszi tönkre a valaha nagy reményeket adó pártot az LMP-t. És e pünkösdi királyságból rikkant a világba a legnagyobb ostobaságokat. Csak emlékeztetném Ungár Pétert, én már akkor ARC kiállítás pályázója, győztes voltam, amikor ő még a gyerekmilliárdosok magánovijába járt. Szóval ha valakinek fontos az ARC , akkor nekem az. Tavaly is csak azzal volt baj, hogy a fűre tették. Tudod ez az a zöld dolog, amit a környezetvédők védeni szoktak, meg amint te a luxusterepjáróddal parkolsz./.../

 

Az meg a politikai elvtelenség, gerinctelenség teteje, hogy az LMP leghabzóbb szájú kommunistázója, az LMP Berijája, szétverője Vida Attila minden érdemi politikai tevékenység nélkül utolsó megélhetési mentsvárként a zuglói szocik vállán Horváth Csabával ’megtámogatva’ próbál bejutni a zuglói önkormányzatba.”

 

Éles és erősen nemtelen állóháború alakult ki a vitában, de két dolog biztos – egyrészt, hogy ezek után tuti nem szavaz az ARC ellen Várnai, ennyiből gyümölcsöző volt a ketrecharc. A másik kérdés ennél vészterhesebb és erről jóformán egyik érdekelt fél sem beszélt érdemben, hogy mi lesz Zugló jövőjével.

 

Ugyanis amennyiben – ne adja az ég és a választók sokasága, de – a helyiek valamilyen okból nem választanák meg az új ellenzéki jelölt, bár a II. kerületben és a fővárosi önkormányzatban évtizedes tapasztalattal bíró Horváth Csabát és Karácsony Gergely kihullik a budapesti megmérettetésben, ő ugye nem lesz már alanyi jogon Zugló polgármestere és a főváros egyik legforrongóbb kerülete a Fidesz tolvajmarkában landol. Erről viszont, jelenleg, egyik félnek sincs szava.


(forrás: szabadhir.hu)


További hírek

  A neonáci párt kivégeztetné a Deák téri gyilkosság elkövetőjét
2020. 05. 26. 20:27 hirhatar.hu
  A bíróság kimondta - Kövér László törvényt sértett
2020. 05. 26. 20:27 hirhatar.hu
  Vizsgálatot rendeltek el az elhunyt 33 éves családanya ügyében, akit későn fogadtak a kórházak
2020. 05. 26. 20:27 hirhatar.hu
  Száz beteg gyógyulását segítheti
2020. 05. 25. 21:27 pecsi-hirhatar.hu
  Kásler hazudik – távoznia kell a kormányból
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020. 05. 24. 20:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Botka László is aláírta Karácsony Gergely követeléseit
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport