HÍRHATÁR ONLINE - Kitört a szénhidrák háborúja – most bukhat a müzlidzsentri

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2018.06.22.
 Péntek
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   326,17 Ft
   CHF árfolyam
   284,04 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 03. 21. 13:15     


Kitört a szénhidrák háborúja – most bukhat a müzlidzsentri
Sobrinorbi az elmúlt hetekben, hónapokban olyan háborúba indult, ahonnan nehéz lesz visszatérni végtagvesztés nélkül – nem mintha bárkit felajzana a kölesgolyószemű középszerű vállalkozó fekélyesedő marketing kapuzárási pánikja.

Hisz’ rég lejárt lemez, annak is elég karcos, mint a másnapos házibuliban lehányt, leöntött bakelit: lemosni nem lehet, felhasználni értelmetlen, tálcának haszontalan, szagra már messziről bűzlik.

 

Mindez persze nem hord magában semmilyen újdonságot, megszokhattuk az elmúlt évtizedben, hogy a kövér rendőrből kese karvallyá vált vállalkozó mindenre képes, csak hogy fenntartson egy kámfortevékenységet. Egy ízléstelen és kevéssé intelligens, elegánsnak semmiképpen sem mondható amolyan trash-marketinget, amiben semmi sem szent, sem az asszony lelke se, teste se, se gyerek, se "istenseember", csak a kaparjkurta-profit, bármi áron.

 

 

Az hagyján, hogy harcias ellenoldal indult már 2014-ben Sobrinorbi  - állítólag - agresszív taplóságai miatt, amit olyan szinten kapott fel ingyenreklámként (naná) a zsírhuszár, hogy a pletykák szerint kémtrollokkal védette magát az ellenséges oldalon s mindez persze lelepleződött.

 

Kreativitása odáig terjedt, hogy még pénzjutalmat is beblöffölt azoknak, akik jelentik neki, hogy kik gyalázzák a családját az ellenséges oldalon, mivel: „Amikor évek óta a Családom, a Gyerekeim a célpont, ott nálam is eltörik valami. Többnyire hamis profilokkal csak a mocskot hallgatom Rékáról, Laráról, becsmérlik a Fiaim.”/.../ „Most Benneteket kérlek tisztelettel, hogy jelentsétek Ti is, mert hasonló kérésetekre ezt tenném én is Nektek. A segítséget nyújtók között 50 db 20 ezer forint értékű Update vásárlási utalványt osztok szét.”

 

A felajánlott júdáspénz átadásáról persze - egyelőre - nincs mosolygós poszt. Arról persze nem szólt a fáma, hogy a gyerekeit miért kell az anyjuk kínos testiségével posztolgatnia, de ezt hagyjuk is.

 

 

A szénhidrák háborúja pár hete érte el az egyik csúcspontját, amikor Sobrinorbi úgy döntött: a kokain és a cukor (szaharóz) kísértetiesen hasonlónak vélt vegyjelét összevetve domborítja ki az addiktológiai összefüggést. Mint általában, nem bíbelődött túl sokat a tényekkel és azzal a sajnálatos kémiai evidenciával, hogy a kokainnak nincs vegyjele.

 

Ezt a magas labdát természetesen ászra ütötték az ellenoldalról, de a sajtó is körberöhögte, hogy ezt a szintet már nem lehet nem tudatosan önalulmúlni, szétütötték a neten, de azt már régóta tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám – ennyire azért Norbi is update.

 

A napokban azonban olyat tett, amivel messze túllépett a facebook-trollok gyáva monitormerevedésén élvezkedő rajongói cukormentes imádaton.

 

Kideríthetetlen, hogy milyen okból, de késztetést érzett egy újabb erkölcsi hányingert gerjesztő posztra a napokban történt tragikus ámokfutásról, amikor egy 18 éves fiú az anyja halála miatt, zavaros lelkiállapotba kerülve követett el egy eleve elhatározott tragikus öngyilkosságba vezető értelmetlen bűncselekményt négy benzinkút pár százezer forintos kirablásával.

 

Minderről, kideríthetetlen okból, Sobrinorbi véleményt formált: „Ez nagyon drámai, félelmetes és szomorú. Úgy tűnik, mint egy komoly elvonási tünet. Adag kell, pénz kell, azonnal, bármi áron. Ha reménytelen, akkor inkább a halál. A drogfogyasztás liberalizációjával sikerült elérni, hogy már a hetedikesek között is vannak függők. Remélem szigorítás jön, mert így nem túl fényes a jövő. Respect a kutasoknak! Norbi”.

 

Nem kellett volna.

 

 

A felháborodott kommentáradatból a legfinomabb még az volt, hogy: „Ó te szerencsétlen nyomorék lelkű senki! Mi van? Tereled a témát a ki nem fizetett 1,5 milláról? A bezárt boltokról? A nívó alatti TV tornáról? Kellett másik konc hogy a többi disznóságod ne legyen napirenden???”

 

De igen sokan keményebben fogalmaztak: „Te vagy a társadalom hulladéka te szégyentelen ostoba alul iskolázott vadbarom. Ez a fiú mégis mi a retkes lófaszt ártott neked te idióta senkiházi patkány? Tudod milyen érzés elveszíteni az egyik legjobb barátodat..?”

 

Sőt. Olyan posztot is mellékeltek a felháborodott hozzászólók, amelyek arra utalnak, hogy Update Sorbi ha kell, lelőtte volna az öngyilkos ámokfutót – a fiú apjának felháborodott bejegyzését viszont törölte, amiben arról írnak, hogy mi okozta a tragédiát.

 

Az egyértelműen aljas bejegyzés és a hozzá fűződő több százas kommentcunami kiugró aktivitást jelzett a gátlástalan kukoricamosolyú facebook-oldalán.

 

Másfélmillió követője van.

 

Tudják mi a hasonlóság a kokain és Schorbert Norbert között..? Mindkettő függőséget okoz - és egyiknek sincs vegyjele. Egyelőre. 


További hírek

  A horvátok porig alázták az argentinokat
2018. 06. 21. 22:56 pecsi-hirhatar.hu
  A gólzápor megint elmaradt
2018. 06. 21. 21:41 pecsi-hirhatar.hu
  Se íze, se bűze meccs
2018. 06. 21. 21:38 pecsi-hirhatar.hu
  A rendőrség tehetetlen: Gumilövedékkel, festékpatronnal lövik az autósokat a Ferihegyi úton
2018. 06. 21. 17:30 hirhatar.hu
  A terrorizmus gyanújával letartóztatott férfi magyar állampolgárságát firtatja az LMP
2018. 06. 21. 17:00 hirhatar.hu
  Drágul a kenyér..?; - De nem a felcsúti csapatnál: bő milliárdért vettek focistákat tavaly
2018. 06. 21. 16:30 hirhatar.hu
  Az ország hátralépett kb. 70 évet: Elfogadták a „Stop Soros” törvényt
2018. 06. 21. 16:01 hirhatar.hu
  Két döntés menekültügyben: Trumpné megköszönte a férjének, Orbánné nem merte
2018. 06. 21. 13:14 hirhatar.hu
  Évekig műtött eltitkolt HIV-fertőzéssel egy magyar orvos Londonban
2018. 06. 21. 13:14 hirhatar.hu
  Történelminek mondható ítélet a Távol-Keleten: Nem ölhető le a kutya a húsáért
2018. 06. 21. 13:14 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport