HÍRHATÁR ONLINE - Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.01.18.
 Péntek
Ma Piroska napja van.
Holnap Sára napja lesz.
   EUR árfolyam
   318,92 Ft
   CHF árfolyam
   281,46 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2018. 12. 08. 14:30     


Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad
Régóta él a gyanú, hogy a szegedi polgármestert jövőre kiütni készülő Szabó Bálint valójában a Fidesz fizetett provokátora, aki megrendelői kérésére támadja újabb és újabb hazugságokkal a szegedi önkormányzat vezetőit, valamint Botka László szegedi és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestereket.

Csütörtökön megjelent egy írás a hirhatar.hu oldalán Szabó egy tavalyi facebook-bejegyzésével kapcsolatosan, mely szerint szeptember végén közel 200 km/h-s sebességgel száguldott az M5-ös autópályán. A facebook-bejegyzést Szabó barátnője osztotta meg ismerőseivel nagy büszkén: „Pest-Szeged :), nem volt hosszú az út :)”. Szabó azonban egy óvatlan hozzászólással és egy újabb képpel megtoldotta a történetet: „Könnyű úgy, ha van felvezető autó”.

 

Az eset tisztázása érdekében a cikk megjelenése előtt természetesen mind az érintett Szabó Bálintot, mind a bukott miniszter Lázár Jánost megkerestük, hogy válaszoljanak a kérdéseinkre – ez nem történt meg.

 

Szombaton este érkezett viszont egy rövid üzenet Lázár János sajtófőnökétől, Göbl Vilmostól az alábbi szöveggel:

 

„Lázár János soha nem utazott egy autóban Szabó Bálinttal, és soha nem vezette fel Szabó Bálint autóját, sem saját, sem szolgálati autóval. Lázár Jánosnak semmi köze nincs a Szabó Bálint, Botka László és Márki-Zay Péter között zajló politikai és jogi vitákhoz, ahogyan Szabó Bálint közlekedési szokásaihoz, vagy annak esetleges büntetéséhez sem. Javaslom, ezekben a kérdésekben a hiteltelen - és valódi újságírókhoz méltatlan - gyanúsítgatás helyett forduljanak az érintettekhez, vagy a Rendőrséghez.”


 A másik érintett, Szabó Bálint változatlanul hallgat


Hogy valami zavar lehet a gépezetben és a félremagyarázkodásban, azt jól bizonyítja, az utolsó mondat, amelyben a sajtófőnök azt tanácsolja, hogy forduljunk az érintettekhez – nos ez bizony megtörtént és nem válaszolt rá sem ő, sem Lázár ex-miniszter....

 

Olvasóinkat sem tényekkel, sem gyanúsítgatással, hanem egyszerűen kérdésekkel informáltuk, amint az érintetteket is, ám legnagyobb sajnálatunkra válaszra sem méltattak, eltekintve a cikk megjelenését követő fenti magyarázkodása, melynek legfigyelemreméltóbb félmondata, hogy Lázárnak semmi köze a Botka és Márki-Zay körül zajló vitákhoz. Ez azért is érdekes, mert Makón az a hír járja, hogy Lázár János és Szabó Bálint gyakran ebédel együtt.

 

Ennek ellenére a cikk megjelenését lekéső választ természetesen örömmel közöljük úgy is, mint Lázár János hivatalos nyilatkozatát a Szabó Bálinttal kapcsolatos mindennemű együttműködésétől való elzárkózásaként értelmezve.

 

Reméljük, hogy ez az állásfoglalásuk a jövőben is tényként kezelhető.

 

„A” rendőrőrséghez egyelőre nem tervezünk fordulni, mivel feltételeztük, jóhiszeműen, hogy maga az érintett Szabó eloszlatja a kételyeinket – miután ez eddig nem történt meg, kérdéseink továbbra is megválaszolatlanok s nem gyanúsítgatások, legalábbis a saját értelmezésünk szerint.


További hírek

  Kis értelemtágítás
2019. 01. 18. 20:49 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Harmadszor rendezik meg Szegeden a Kulturális Piacot
2019. 01. 18. 12:04 szegedi-hirhatar.hu
  Péntektől a gázolajért ismét többet kell fizetni
2019. 01. 18. 11:37 szegedi-hirhatar.hu
  Csaknem kétmilliót csalt ki telefonon
2019. 01. 17. 23:21 pecsi-hirhatar.hu
  A szegedi pártok közös közleményben álltak ki a pénteki demonstráció mellett
2019. 01. 17. 19:49 szegedi-hirhatar.hu
  Börtönőrt próbált megvesztegetni egy fogvatartott Szegeden
2019. 01. 17. 19:33 szegedi-hirhatar.hu
  A Botka László elleni fideszes hadjárat forgatókönyve
2019. 01. 17. 09:56 hirhatar.hu
  Lefújta a viharos szél a beledi templom keresztjét
2019. 01. 17. 09:56 hirhatar.hu
  Hadházy Ákos lyukas zoknija
2019. 01. 17. 09:55 hirhatar.hu
  Nyilvános adatbázis
2019. 01. 16. 23:08 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport