HÍRHATÁR ONLINE - Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.05.25.
 Szombat
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.
   EUR árfolyam
   326,19 Ft
   CHF árfolyam
   290,77 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2018. 12. 08. 14:30     


Lázár reagált a cikkünkre – mindent tagad
Régóta él a gyanú, hogy a szegedi polgármestert jövőre kiütni készülő Szabó Bálint valójában a Fidesz fizetett provokátora, aki megrendelői kérésére támadja újabb és újabb hazugságokkal a szegedi önkormányzat vezetőit, valamint Botka László szegedi és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestereket.

Csütörtökön megjelent egy írás a hirhatar.hu oldalán Szabó egy tavalyi facebook-bejegyzésével kapcsolatosan, mely szerint szeptember végén közel 200 km/h-s sebességgel száguldott az M5-ös autópályán. A facebook-bejegyzést Szabó barátnője osztotta meg ismerőseivel nagy büszkén: „Pest-Szeged :), nem volt hosszú az út :)”. Szabó azonban egy óvatlan hozzászólással és egy újabb képpel megtoldotta a történetet: „Könnyű úgy, ha van felvezető autó”.

 

Az eset tisztázása érdekében a cikk megjelenése előtt természetesen mind az érintett Szabó Bálintot, mind a bukott miniszter Lázár Jánost megkerestük, hogy válaszoljanak a kérdéseinkre – ez nem történt meg.

 

Szombaton este érkezett viszont egy rövid üzenet Lázár János sajtófőnökétől, Göbl Vilmostól az alábbi szöveggel:

 

„Lázár János soha nem utazott egy autóban Szabó Bálinttal, és soha nem vezette fel Szabó Bálint autóját, sem saját, sem szolgálati autóval. Lázár Jánosnak semmi köze nincs a Szabó Bálint, Botka László és Márki-Zay Péter között zajló politikai és jogi vitákhoz, ahogyan Szabó Bálint közlekedési szokásaihoz, vagy annak esetleges büntetéséhez sem. Javaslom, ezekben a kérdésekben a hiteltelen - és valódi újságírókhoz méltatlan - gyanúsítgatás helyett forduljanak az érintettekhez, vagy a Rendőrséghez.”


 A másik érintett, Szabó Bálint változatlanul hallgat


Hogy valami zavar lehet a gépezetben és a félremagyarázkodásban, azt jól bizonyítja, az utolsó mondat, amelyben a sajtófőnök azt tanácsolja, hogy forduljunk az érintettekhez – nos ez bizony megtörtént és nem válaszolt rá sem ő, sem Lázár ex-miniszter....

 

Olvasóinkat sem tényekkel, sem gyanúsítgatással, hanem egyszerűen kérdésekkel informáltuk, amint az érintetteket is, ám legnagyobb sajnálatunkra válaszra sem méltattak, eltekintve a cikk megjelenését követő fenti magyarázkodása, melynek legfigyelemreméltóbb félmondata, hogy Lázárnak semmi köze a Botka és Márki-Zay körül zajló vitákhoz. Ez azért is érdekes, mert Makón az a hír járja, hogy Lázár János és Szabó Bálint gyakran ebédel együtt.

 

Ennek ellenére a cikk megjelenését lekéső választ természetesen örömmel közöljük úgy is, mint Lázár János hivatalos nyilatkozatát a Szabó Bálinttal kapcsolatos mindennemű együttműködésétől való elzárkózásaként értelmezve.

 

Reméljük, hogy ez az állásfoglalásuk a jövőben is tényként kezelhető.

 

„A” rendőrőrséghez egyelőre nem tervezünk fordulni, mivel feltételeztük, jóhiszeműen, hogy maga az érintett Szabó eloszlatja a kételyeinket – miután ez eddig nem történt meg, kérdéseink továbbra is megválaszolatlanok s nem gyanúsítgatások, legalábbis a saját értelmezésünk szerint.


További hírek

  Bozsik Yvett Csipkerózsikája
2019. 05. 25. 02:50 pecsi-hirhatar.hu
  Gamerek irány a Zsolnay Negyed
2019. 05. 25. 01:59 pecsi-hirhatar.hu
  Garantáltan jó buli lesz a városi gyereknap
2019. 05. 24. 21:45 pecsi-hirhatar.hu
  A náciknak nincs helyük az utcákon
2019. 05. 24. 14:57 hirhatar.hu
  Heller Ágnest az Élysée-palotában fogadta Macron
2019. 05. 24. 14:57 hirhatar.hu
  Közvetlenül látják, ahogy a kiskirályok mellettük gazdagodnak
2019. 05. 24. 14:57 hirhatar.hu
  Habony Árpád közszereplő, számon kérhető a vagyonosodása - is
2019. 05. 24. 12:40 hirhatar.hu
  Tízezrek tüntetnek már egy hónapja Csehországban a korrupt kormány ellen
2019. 05. 24. 12:40 hirhatar.hu
  Hollandiában már győztek a szocialisták
2019. 05. 24. 12:40 hirhatar.hu
  Autóversenyzés bűnszervezetben
2019. 05. 23. 22:04 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport