HÍRHATÁR ONLINE - Lendvai Ildikó: Politpornó

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.07.01.
 Péntek
Ma Annamária napja van.
Holnap Ottó napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,74 Ft
   CHF árfolyam
   397,91 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 08. 17. 18:17     


Lendvai Ildikó: Politpornó
Őrület, mekkora tétje van a választásnak! Szerencsére a Pesti Srácok még időben figyelmeztetett: "Aki az ellenzékre szavaz, a pedofília fokozatos legalizálására szavaz" – Lendvai Ildikó jegyzete.

Megjegyzem, sejtettem. És szerintem nem is fokozatosan, hanem azonnal tennék. Sőt, nem kizárt, hogy kötelező is volna. Ezért forszírozzák az új Alkotmányt.

 

De úgy látszik, a csüggedő közvéleményt már a pedofil ellenzékkel való riogatás sem rázza fel igazán. Kellene még valami. Először ugye elégnek véltek egy kis buzizást, de sajnos melegeket túl sokan ismernek anélkül, hogy különösebb bajuk volna velük, így a propaganda továbbsasszézott a transzneműekre. Abból nagyon kevés van, ami azért jó, mert a menekültektől is ott féltek a legjobban, ahol egy szálat sem láttak. Innentől az lett a fő veszély, hogy majd az óvodásokat fogják rábeszélni a nemi átalakító műtétekre, ha csak nem megyünk népszavazni.

 

De ez sem tűnt elég hihetőnek, ezért tért vissza a buzgó Pesti Srácok a pedofil ellenzékre. Nem rossz, de nem az igazi. Jött tehát a következő fokozat: a zoofília, az állatokkal való szexuális kapcsolat. Az ellenzék persze ezt is pártfogolná, majd pont ezt hagyná ki. "Ha a magyarországi ellenzék hatalomra kerül, nemcsak az LMBTQ-propaganda előtt tárja szélesre az óvodák kapuit, de fokozatosan a pedofília és a zoofília törvényesítése felé is nyitni fog."

 

Jesszus. Szavazzon rájuk, aki a kecskékre  vagy a pontyokra gerjed! Lapzártakor ez az eddigi csúcs.

 

Fogadni mernék, az EU a zoofíliát is védelmébe venné. Nem is csodálkozom: gondoljunk csak a krétai Europé királylányra, aki egy férfiasan vonzó hófehér bikát tartott ellenállhatatlannak. Így kezdődött az egész Európa-sztori. Mi meg gyanútlanul csatlakoztunk.

 

Az Unióhoz, nem a bikához. Egyelőre. De ha jön az ellenzék...

 

Sajnos mi, magyarok, sem maradtunk egészen intaktak az állati szexepiltől. Anonymus szegény ősanyánkat kifejezetten zoofil szexuális álmokkal vádolta meg. Szerinte Emese fiát "isteni csodás eset miatt nevezték el Álmosnak, mert teherben lévő anyjának álmában isteni látomás jelent meg héja-formájú madár képében, és mintegy reá szállva teherbe ejtette őt."

 

Egyes értelmezések szerint a dolog nemcsak álmában történt meg, vagyis mi szó szerint a turultól származunk. Persze ha majd lesz egy rendes zoofil ellenes gyermekvédelmi törvény, akkor ezt nagyon helyesen törlik a tankönyvekből.

 

De az óvoda! Elsősorban az óvodásokat kell megvédeni. Mi az, hogy a népmeséinkben a legjobb nők, mármint a legszebb királylányok folyton békákat csókolgatnak?! Nem beszélve arról, hogy hány kisgyereknek engedik, sőt buzdítják őket arra, hogy macival aludjanak!! Valóságos fertő. Pedig még nem is szavaztunk az ellenzékre.

 

Én mondom, lépni kell, amíg nem késő! Például az óvodások csak olyasmit vihessenek magukkal a délutáni alváshoz, amit előzetesen Doktor Tiszti Cecília hivatalosan nyunyókának minősít! A többi színtiszta ellenzéki pornó. 


További hírek

  Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Lemondott a Pornhub pornóoldalt működtető cég vezérigazgatója és egy vezetője
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Elektromos autó és töltése
2022. 06. 27. 09:28 13keruleti-hirhatar.hu
  Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
2022. 06. 24. 21:14 hirhatar.hu
  A Pegasus kiberfegyver gyártója nem tud megnyugtató válaszokat adni
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Ügyészség elé idéznék Varga Judit igazságügyi minisztert
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Egerszegi Krisztina: A férfisport az férfisport, a női sport pedig a nőké
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Több pécsi vállalkozás is önként segíti a város tanárait
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Bőkezűen osztogatott a Fidesz-közeli haveroknak a Szerencsejáték Zrt
2022. 06. 21. 16:51 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport