HÍRHATÁR ONLINE - Megéri a webshop bérlés? Ingyen is kipróbálhatod!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.05.28.
 Kedd
Ma Emil, Csanád napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,57 Ft
   CHF árfolyam
   387,54 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 08. 02. 12:39     


Megéri a webshop bérlés? Ingyen is kipróbálhatod!
Tudtad, hogy egy webshop indításhoz nem kell informatikusok hadát megfizetned, mert webshopot bérelni is tudsz? Most ingyen is kipróbálhatod!

A webshop jövője

 

Aki gondolkozott már saját bolt nyitásán, az utóbbi évek történései miatt biztos, hogy megfordult a fejében a webshop indítása is. Az e-kereskedelem sikere és fejlődése évek óta töretlen, a mesterséges intelligencia térnyerésével pedig egyértelmű, hogy a virtuális tér forgalma csak nőni fog, hiszen rengeteg olyan munkafolyamat, mint például a termékszövegírás vagy hirdetésszöveg-generálás automatizálható, amely eddig még nem volt lehetséges.

Akinek esetleg kedvét szegné, hogy nincs elég számítástechnikai ismerete egy webshophoz, annak sem aggódnia, hiszen egy bérlés esetén minden használatra készen áll, a bérlőnek csak a termékeket kell integrálnia rendszerbe, illetve a célközönségéhez igazítania a webshop paramétereit.

 

A webshop előnyei

 

Amennyiben kedvet kaptál a webshop nyitáshoz, olvasd el a 3+1 legfőbb előnyét:

 

  • -Ugyanúgy, ahogy az internet, egy webshop sincs fizikai korlátokhoz, nyitvatartási időhöz, vagy eladókhoz kötve. A termékeidet földrajzi határokon át, éjjel-nappal el tudja érni a célközönséged. Ez pedig nem rossz, ha profitorientált vállalkozásban gondolkozol!
  • -Egy fizikai bolt területe véges, a növekedéshez újra pénzt kell invesztálni egy újabb ingatlanba, vagy tároló egységekbe. Ezzel szemben a virtuális térben addig nyújtózkodhatsz, ameddig akarsz. A virtuális polcokra bármennyi termék felkerülhet. 
  •  
  • -Már ebből is látszik, hogy egy webshop nyitása mennyi előnyt élvez a fizikai bolttal szemben. Ez pedig az üzemeltetésre is igaz. Egy webshopot gyorsabban lehet igazítani a piac változó igényeihez, mint egy fizikai boltot. Egy új funkcióval azonnal bekerülhet egy csomagszállító cég a partnerek közé vagy egy új, elektronikus fizetési mód. Egy fizikai boltnál az üzemeltetésnek komoly költségei vannak és nem biztos, hogy a leggyorsabban reagál a piac vagy a vásárlók megváltozott szokásaira.
  • -Nem csak a vásárló szerzés könnyebb egy webshop esetén, hanem a vásárlói szokások is jobban adatolhatók a virtuális térben, mint offline. A számok tükrében pedig célzottan lehet a továbbfejlesztéseken, például termékkínálat változtatáson, akciókon, kényelmi szolgáltatások bevezetésén gondolkodni.

 

Minden vállalkozó fejében megfordul, hogy ha már webshopot nyit, akkor talán az lenne a legjobb, ha nem bérelné azt, hanem a tulajdonosa lenne az virtuális piacnak. Így megkapna minden olyan személyre szabott beállítást, funkciót, ami az ő termékeihez a legjobban illik. Csakhogy egy saját webshop fejlesztés egyrészt sokszorosa a bérlésnek, másrészt egy állandó fejlesztőt igényelne, aki a piac változásainak megfelelően alakítja a honlapot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a tulajdonosok inkább lemaradnak, mint az aktuális trendeknek megfelelően fejlődnének, a fejlesztésre váró komponensek általában váratnak magukra. Egy bérelt hely mögött viszont egy szakértői gárda dolgozik, ők biztosítják a folyamatos működést és értékesítést. Már csak ezért is érdemes esélyt adni a Viltor webshop bérlési rendszerének

 

Itt mindenki elindíthatja a termékeihez legjobban illő webshopot biztonságosan, ingyenes próbaidőszakkal.

Ha eddig csak gondolkoztál egy saját vállalkozás indításában, akkor ragadd meg gyorsan az egeret és irány a webshop bérlés!


További hírek

  Milyen hatásai vannak a natúr szappannak?
2024. 05. 27. 14:03 13keruleti-hirhatar.hu
  Az asztalláb javítása nem ördöngösség
2024. 05. 27. 13:58 13keruleti-hirhatar.hu
  Minden, amire egy gyerekszív csak vágyhat
2024. 05. 24. 22:00 pecsi-hirhatar.hu
  Utcára fel! - urban art fesztivál Pécsen
2024. 05. 24. 21:47 pecsi-hirhatar.hu
  Kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból Orbán tusványosi beszéde miatt
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Több villamos lesz Budapesten
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Tíz éve szellemtanya a battonyai gyermekfalu
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Milyen árakkal találkozhatunk műanyag ablak esetén?
2024. 05. 24. 10:29 gyomroi-hirhatar.hu
  A vadhús fogyasztásának előnyei
2024. 05. 22. 22:19 pecsi-hirhatar.hu
  Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon
2024. 05. 21. 17:39 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport