HÍRHATÁR ONLINE - Melyek azok a munkakörök, ahol szükség lehet rendezvényszervezői ismeretekre?

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.06.22.
 Szombat
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,62 Ft
   CHF árfolyam
   416,95 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 09. 13. 11:41     


Melyek azok a munkakörök, ahol szükség lehet rendezvényszervezői ismeretekre?
Manapság azok a piacképes szakmák, amelyekben többféle kompetencia is megnyilvánul. Ma már sem egy asztalos, sem egy autószerelő nem lehet sikeres, ha nem ért a számítógéphez, egy sales-esnek is szüksége van marketingismeretekre és fordítva.

Ugyanígy egy rendezvényszervező képzés során megszerzett tudás is sok más szakmában hasznosítható, érdemes tehát beiratkozni egy olyan tanfolyamra, amelynek tematikája sokrétű. A MOE Rendezvényakadémia által indított online kurzus kiváló alapot nyújt ahhoz, hogy bővítsd képességeidet, majd azokat a munkád során felhasználva sikereket érj el.

 

Érdemes tanárként is tanulni

 

A tanárok szívesen tanulnak, a legtöbb pedagógus örömmel vesz részt olyan továbbképzéseken, ahol hasznosítható tudást kap. A legjobb, ha egy olyan tanfolyamra jelentkezik valaki, amely nem kapcsolódik közvetlenül a tanításhoz, de mégis fel lehet használni az ott szerzett ismereteket az óvodai, iskolai munkavégzés során is.

 

Egy rendezvénymenedzsment kurzus például kiváló erre, hiszen igen sok rendezvényt kell megszervezni a tanév folyamán. Ezek még színvonalasabbak lesznek, ha profi módon állsz hozzá a feladathoz.

 

Egy ilyen tanfolyamon megtanítják például, hogy milyen rendezvénytechnikai eszközök vannak, így a következő iskolai ünnepség hangosításán már magabiztosan tudod kezelni a keverőt, tudni fogod, milyen mikrofont érdemes választani az anyák napi műsorhoz, vagy milyen fénytechnikát alkalmazz egy szalagavatón.

 

A dekorációk megalkotásához is kaphatsz ötleteket, ez is külön tananyag a MOE Rendezvényakadémia képzésén. Sőt, itt a prezentálóképesség fejlesztésére is hangsúlyt helyeznek, ami szintén jól jön egy-egy tanóra változatosabbá tétele érdekében.

 

HR-esként dolgozol? Akkor jó, ha a rendezvényszervezésben is otthon vagy!

 

A vállalati rendezvények, családi napok, road show-k, kiállítások szervezését a legtöbb esetben a HR-esek végzik. Ha te is e munkakörben dolgozol, akkor mindenképp jelentkezz egy rendezvényszervező tanfolyamra, ahol bővítheted a tudásod.

 

A MOE Rendezvényakadémiánál gyakorlatorientált képzés folyik, így nagyon praktikus ötletekkel gazdagodhatsz. Segíti a munkádat az is, hogy árajánlat-készítést és protokoll ismereteket is tanítanak a kurzuson.

 

A legújabb trendeknek megfelelően a hibrid és az online rendezvények megrendezéséről való tudnivaló is része a tananyagnak, így erről is szerezhetsz bővebb ismereteket. Ezután már nem kell többé azon töprengened, hogyan hozz össze egy jópofa csapatépítő tréninget a Zoomon.

 

Vendéglátósoknak is kiváló a tanfolyam

 

Legyél bár felszolgáló, pultos, barista vagy séf, a rendezvényszervezés igen szorosan kapcsolódik e szakmákhoz. Ha cateringesként tevékenykedsz, akkor pedig pláne szükséged van ilyen ismeretekre!

 

Képezd magad, bővítsd tudásod, hogy sikeresebb legyél! A rendezvényszervező képzéseken sok hasznos információ hangzik el, amelyet vendéglátósként is lehet hasznosítani, ezáltal még több elégedett vendéget, ügyfelet lehet bevonzani.


További hírek

  Múzeumba járni kétféleképp lehet
2024. 06. 22. 02:36 pecsi-hirhatar.hu
  Magyarországon először
2024. 06. 21. 01:45 pecsi-hirhatar.hu
  Címketípusok: hova és milyet válasszunk?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Miért érdemes Budapesten vakációzni?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Színek a garázsban: modern és könnyen kezelhető megoldások
2024. 06. 20. 12:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Fafelületek festése profi módon
2024. 06. 20. 12:25 fovarosi-hirhatar.hu
  Luxus Mercedesre is tellett a haszonból
2024. 06. 20. 11:18 pecsi-hirhatar.hu
  A sportfogadás világa
2024. 06. 19. 09:56 kecskemeti-hirhatar.hu
  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport