HÍRHATÁR ONLINE - Melyik csillagjegyre mennyire jellemző a stressz? Eláruljuk!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.07.22.
 Hétfő
Ma Magdolna napja van.
Holnap Lenke napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,11 Ft
   CHF árfolyam
   404,72 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 04. 09. 17:47     


Melyik csillagjegyre mennyire jellemző a stressz? Eláruljuk!
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mutatkoznak, hogy ki miképp birkózik meg vele. Gondoltad volna, hogy ehhez még a zodiákusodnak is köze van?

Tarts velünk egy izgalmas utazásra, ismerd meg, hogy melyik csillagjegy mennyire stresszes, további hasonló tartalmakért pedig keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát!

 

Ikrek, Kos, Szűz, Skorpió

 

Nem túlzás azt állítani, hogy az Ikrek a legstresszesebb csillagjegy, hiszen a szülötteire fokozottan jellemző az idegeskedés, szorongás, emellett gyakran még az érzéseiket is elfojtják.

 

A Kosokra kiválóan illik a “feszültséggel teli lufi” jelző, hiszen amikor nő rajtuk a nyomás, akkor egy darabig tűrnek, majd egyszer aztán váratlanul felrobbannak, és akkor viszont jaj annak, akire rázúdítják a dühüket!

 

A Szűz jegyűek jellemzően magukba temetik az érzéseiket, ami szép lassan belülről őrli fel őket, emiatt hajlamosan állandó stresszben élni.

 

A szenvedélyes Skorpióktól sem áll messze a frusztráció, az indulatosságuk pedig meggátolja őket abban, hogy sokáig meg tudják őrizni a hidegvérüket.

 

Oroszlán, Rák, Vízöntő, Bika

 

Az Oroszlánok a látványos kifakadást méltóságon alulinak tartják, de ez közel sem jelenti azt, hogy róluk mintázták volna a nyugalom szobrát. Folyton az érzelmeik kontrollálásával küzdenek, amit a belső konfliktusaik csak fokoznak.

 

A Rákokra egyaránt jellemző a temperamentumosság és az érzékenység, e két tulajdonság pedig szinte egyenes út a stresszes élethez.

 

A Vízöntők általában nyugodt habitussal rendelkeznek, de csak addig, amíg minden az elképzeléseik szerint alakul. Amint a terveik felborulnak, ők is látványosan kiborulnak.

 

A Bikákra érdemes úgy tekinteni, mint egy időzített bombára. A türelmetlenségük miatt hamar felkapják a vizet, az érzelmek kifejezése és kezelése pedig örökös küzdelem számukra.

 

Nyilas, Halak, Bak, Mérleg

 

A Nyilasok már egyértelműen a nyugodtabb jegyek táborát erősítik, de azért túlzás lenne azt állítani, elég higgadtak. A türelmetlenségük miatt nem szokatlan tőlük az indulatos, meggondolatlan reakció egyes helyzetekben, ilyenkor pedig nem gondolkodnak előre, és gyakran mondanak vagy tesznek olyasmit, amit később megbánnak.

 

Az intuitív és empatikus Halak jegyűek legfőbb stresszforrásai az irracionális félelmeik, melyek akár szorongáshoz és pánikrohamokhoz is vezethetnek. Emellett nehezen birkóznak meg a saját érzelmeik kezelésével.

 

A Bakokra kevésbé jellemző a stressz, jól tudják, hogyan őrizzék meg a hidegvérüket, náluk nagyon ritka, hogy elveszítenék a fejüket. Emiatt egyesek szemében viszont túlságosan merevnek, érzelemmentesnek tűnhetnek.

 

A Mérlegek a nevükhöz híven az egyensúlyra és a harmóniára törekednek, emiatt az összes csillagjegy közül a rájuk legkevésbé jellemző a stressz. Nem várják meg, amíg kicsúszik a lábuk alól a talaj, viszont döntéshelyzetekben határozatlanok, bizonytalanok lehetnek.


További hírek

  A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Harmadával kevesebb orvosi ügyelet lesz Budapesten
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Tovább hízik Orbán apjának földbirtoka
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Letartóztatták a komlói késelőt
2024. 07. 21. 02:23 pecsi-hirhatar.hu
  Már szüretelik a Jázmint Pécsen
2024. 07. 20. 02:22 pecsi-hirhatar.hu
  Baranya önellátó dinnyéből
2024. 07. 19. 22:11 pecsi-hirhatar.hu
  A barokk tapéták – az időtlen elegancia megtestesítői
2024. 07. 18. 13:13 13keruleti-hirhatar.hu
  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport