HÍRHATÁR ONLINE - Most megdöntjük a magán egészségbiztosítás körüli mítoszokat!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.12.10.
 Szombat
Ma Judit napja van.
Holnap Árpád napja lesz.
   EUR árfolyam
   414,94 Ft
   CHF árfolyam
   420,65 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 06. 14. 10:43     


Most megdöntjük a magán egészségbiztosítás körüli mítoszokat!
Sokan hajlamosak vagyunk elbagatellizálni az egészségügyi ellátást, mint olyat, jóllehet a téma nem olyan csillogó vagy izgalmas, a magán egészségbiztosítás igenis a felnőtté válás alapvető mérföldköve.

Sajnos azonban ez a terület nagyon sok zavart okoz a számunkra, mivel számtalan félinformáció vagy városi legenda kering róla, ami miatt talán ódzkodunk attól, hogy magán egészségbiztosítási kötvényt kössünk.

 

Mik a leggyakoribb tévhitek?

 

Bár az idős embereknek és a krónikus betegségben szenvedőknek valószínűleg többe kerül az ellátásuk, mint amit a TB fedez, de bárkit – még a fiatalokat is – érhet baleset vagy ütheti fel súlyos betegség a fejét.

 

A magán egészségbiztosítás Magyarországon megvéd minket a szükséges egészségügyi ellátás anyagi terheitől. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy hogyan fogjuk kifizetni a gyógyszereket és a kezelést, a biztonságérzetről nem is beszélve, amit az a tudat nyújt, hogy a biztosítás által minden helyzetben biztosítva vagyunk. 

 

A költségek miatt aggódunk a legjobban, ha az egészségügyi ellátási lehetőségeket latolgatjuk. Sokan azonban nem veszik észre, hogy számtalan választás van az orruk előtt, ezért jó, ha tudjuk, hogy az egészségi állapottól és életkortól függően kiválaszthatjuk azt a konstrukciót, amely a legmegfelelőbb számunkra. 

 

Amennyiben hajlandóak vagyunk kis időt rászánni a kutatásra, és beszélni különféle szakértőkkel, akkor minden gond nélkül kiválaszthatjuk az egészségügyi szükségleteinek leginkább megfelelő kötvényt. 

 

A magán egészségbiztosítási díjakat a szerződés aláírásakor rögzítik. A hozzájárulásunk ugyan idővel növekedhet, de ez nagymértékben összefügg az inflációs rátákkal, az orvosi technológia fejlődésével, az innovációval és a növekvő várható élettartammal. Ez semmilyen módon nem kapcsolódik hozzánk és a változó egyéni egészségügyi követelményeinkhez, így nem kell attól tartani, hogy sérülés vagy súlyos betegség esetén a díjak emelkedni fognak.

 

Mi a teendő, ha megtaláltuk a tökéletes egészségbiztosítást?

 

Ahogy az életünk változik, úgy változnak az egészségügyi szükségleteink is. Függetlenül attól, hogy egyedülállóak vagy házasok vagyunk, esetleg vannak gyermekeink is, vagy már a nyugdíjas éveinket élvezzük, érdemes rendszeresen frissíteni a megkötött kötvényünket.

 

Ilyen esetben vegyük fel a kapcsolatot például a Biztosításszakértő munkatársaival, akikkel átbeszélhetjük a lehetőségeket, hogy mindig biztosítva legyen az egészségünk helyreállítására szolgáló fedezet. 

 

Nincs több fals információ!

 

Láthatjuk, hogy a leggyakrabban elhangzó ellenérvek, amelyekkel a magán egészségbiztosítást próbálják aláásni, teljesen alaptalnok.

 

Vegyük számításba ezt az opciót is, már ha szeretnénk gyors, modern és segítőkész légkörben gyógyulni, amit mára már jobbára csak a magánintézmények tudnak garantálni. Készüljünk fel minden eshetőségre, biztosítsuk be a legnagyobb kincsünket, az egészségünket!


További hírek

  Hajcsodák a tanulóktól
2022. 12. 09. 21:19 pecsi-hirhatar.hu
  „Népek találkozása a mohácsi Dunánál”
2022. 12. 09. 20:52 pecsi-hirhatar.hu
  Így etesd a kiscicát cumisüvegből
2022. 12. 08. 16:02 gyomroi-hirhatar.hu
  Okok, amik miatt megéri minőségi hűtőt vásárolni
2022. 12. 08. 15:57 kecskemeti-hirhatar.hu
  Vajon létezik Apple szerver?
2022. 12. 08. 15:45 pestmegyei-hirhatar.hu
  „Más-Kép” Látom?!
2022. 12. 07. 20:50 pecsi-hirhatar.hu
  Feljelenti Matolcsy Györgyöt az MSZP
2022. 12. 07. 16:11 hirhatar.hu
  „Fizessenek a gazdagok!" - blokád alá vettek egy fővárosi kaszinót
2022. 12. 07. 16:11 hirhatar.hu
  Levették a benzin ársapkáját kedden késő este – a kormány elismerte, hogy tovább nő az infláció
2022. 12. 07. 16:11 hirhatar.hu
  Mikulás napja ma is élő hagyomány
2022. 12. 06. 09:31 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport