HÍRHATÁR ONLINE - Rendszerezés a makettezős asztalon

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.12.02.
 Szombat
Ma Melinda napja van.
Holnap Ferenc napja lesz.
   EUR árfolyam
   380,17 Ft
   CHF árfolyam
   399,18 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 09. 13. 12:30     


Rendszerezés a makettezős asztalon
Mindannyian egyetértünk abban, hogy egyszer elérkezik az a pillanat, amikor már hátráltat a makettezésben az asztalunkon uralkodó káosz. A rendszerezés a megoldás ilyen esetekben. Hogyan is tudnánk hatékonyan dolgozni, ha átláthatatlan a környezet? A cikkben a tárolókról írunk!

Praktikus tárolók a munkaasztalon

 

A makettezés alapfeltétele egy megfelelő méretű munkaasztal és az alapvető eszközök, alapanyagok, szerszámok. Ideálisnak mondható a munkakörnyezet, ha minden kellékünk elfér, az ecsetektől kezdve a hígítókig. A Modellfutár szerszámok kínálatában számos tárolórendszer elérhető. 

 

Remek megoldást nyújt például a Hobby Zone tárolórendszer, melyet moduláris rendszere tesz igazán kelendővé. A Hobby Zone termékeket mindenki saját ízlése és igénye szerint állíthatja össze. Rendkívül változatos a termékpaletta, kicsi, közepes, nagyobb méretű, tárolós, többpolcos, nyitott rendszerű, zárt, festék- és ecsettartós. 

 

A saját tárolórendszerünk megtervezéséhez szükségünk lesz egy kis előkészületre. Pontosan ismernünk kell a rendelkezésünkre álló terület méretét. A tökéletes dolgozósarok létrehozásának ez az alapelve. Elegendő tér és speciális, önmagunkra szabott tárolórendszer, ahol praktikusan elhelyezhetők az eszközeink és az alapanyagaink. 

 

Folyamatos keresgélés, pakolás mellett aligha lehet kényelmesen és gördülékenyen dolgozni. 

 

Milyen az ideális tárolórendszer? 

 

Először is le kell tisztáznunk magunkban, hogy milyen elemeket szeretnénk mindenképpen használni. Gondolunk itt a festéktárolóra, az ecsettartóra és a polcos területekre. Egy festéktároló polc nagyon hasznos, hiszen mindent odakészíthetünk magunk mellé, így nem kell egyfolytában megszakítani az alkotói munkát. Nem csupán bosszantó az állandó keresgélés, hanem sajnos ki is zökkent az adott folyamatból. 

 

Megfelelő kellékek birtokában és ideális környezetben lehet precízen, szépen dolgozni és gyönyörű végeredményeket produkálni. 

 

Ahhoz, hogy megfelelő tárolórendszert alakítsunk ki, elengedhetetlen a saját munkamódszerünk ismerete. A legtöbben úgy tudnak hatékonyan és pontosan dolgozni, ha minden eszköz a közelben van. Érdemes a feladatok előtt odakészíteni az összes felszerelést, akkor is, ha valamelyikre végül nem is lesz szükségünk. 

 

Bőséges tér, rendszer, praktikus kialakítás – az összeállítandó moduláris tárolók többségét mindez jellemzi. 

 

A tároló összeállítása 

 

Az említett Hobby Zone tárolórendszer összeállításához egy komplett útmutatót is kapunk. Az egyes alkotóelemek összeillesztéséhez ajánlott a Palmatex univerzális ragasztó, de bármilyen faragasztó alkalmas erre a célra. Először érdemes az oldalfalakkal kezdeni, majd ezután a polcok is a helyükre kerülhetnek. A végén pedig következhet a hátfal rögzítése. A moduláris rendszert egymáshoz kapcsolhatjuk a készletben található kis mágnesekkel. 

 

Egy ilyen praktikus tároló nagymértékben megkönnyíti az életünket. A segítségével egy áttekinthető dolgozósarkunk lehet, ahol öröm a makettezés minden egyes lépése. 


További hírek

  Rotary Advent és jótékonysági színházi előadás
2023. 12. 02. 21:19 pecsi-hirhatar.hu
  A POS terminál bérlés előnyei összefoglalva
2023. 12. 01. 19:16 fovarosi-hirhatar.hu
  Trapézlemez tető építése: már ezért megéri
2023. 12. 01. 19:05 fovarosi-hirhatar.hu
  Kisgyerekek rajzai a dzsámin
2023. 12. 01. 10:55 pecsi-hirhatar.hu
  Még több vonzó és látogatóbarát interaktív elem
2023. 11. 30. 22:21 pecsi-hirhatar.hu
  Gyógytornász képzést indított a PTE Zomborban
2023. 11. 29. 20:59 pecsi-hirhatar.hu
  Önindítók robogókhoz, hogy gyorsabb legyen a start!
2023. 11. 29. 10:03 pestmegyei-hirhatar.hu
  865 millióból reklámozza a katonaságot az Elk*rtuk producere
2023. 11. 28. 17:05 hirhatar.hu
  A DK közös ellenzéki listát állítana a fővárosban
2023. 11. 28. 17:04 hirhatar.hu
  Az eltűnt nemzeti szuverenitás nyomában
2023. 11. 28. 17:04 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport