HÍRHATÁR ONLINE - Tóth Gabi szégyentelenül kitálalt

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.06.22.
 Szombat
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,62 Ft
   CHF árfolyam
   416,95 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 01. 16. 16:59     


Tóth Gabi szégyentelenül kitálalt
„Egy jó három évet küzdöttünk ezért a kapcsolatért, borzasztó olvasni, hogy hirtelen eldobtam a házasságomat, és lecseréltem egy fiatal táncos fiúra. Az emberek nem tudják, hogy milyen küzdelmeket, milyen mérhetetlen harcokat vívtunk azért, hogy ez működjön” – jelentette ki Tóth Gabi énekes-celeb.

Az énekesnő azt mondta, amiben nagyot hibázott az az, ahogy házasságát kommunikálta kifelé – ez azonban nem hazugság volt, hanem egy vágyott világ. Egy éve kezdte látni, hogy házassága nem működik, többször is szakítottak Krausz Gáborral, azonban már volt egy olyan pont, amikor azt mondta, nem tudja megadni az esélyt, hogy ez jobb lesz. Mint mondta, szakítása után ismerte meg jelenlegi párját Tóth Máté Bencét, akivel addig nem is beszéltek, noha egy színpadon dolgoztak – közölte a Mandinerben megjelent interjúban.

 

Kifejtette, hogy amikor elindult a „lejárató médiabotrány”, akkor már „egyszer nem szólaltam meg, senki nem állított valós dolgokat, csak hazugságokat, (...) az emberek már elítéltek úgy, hogy nem is tudtak arról, mi történt valójában, és amilyen megítélésem lett az emberek szemében”. Úgy látja, hiába mondott volna bármit is, nem hallották volna meg, „olyan indulatokat váltott ki az emberekből a hazug cikkek tömkelege”. Azt tudta, hogy nagyot fog robbanni, de azt nem, hogy ekkorát. Kitért arra, hogy már akkor is érezte a „független objektív magukat elfogadónak és nagyon liberálisnak tartó emberek” támadását. Voltak közöttük olyanok akik egy gombnyomásra elindítottak egy ilyen „karaktergyilkolászást.” Én biztos vagyok benne, hogy ez tudatos volt – fűzte hozzá.

 

„Egy olyan világ felé haladunk, ahol azok a lázadók, akik gyökereket eresztenek, akik még Isten nevét a szájukra merik venni, akiknek van egy nemzeti érzelmük, akik ragaszkodnak a saját tradícióikhoz, azok az emberek lázadók lettek. Minden olyan ember, aki ezt az értékrendet megvallja, az ellenségkép lesz azoknak a világhatalmaknak, akik egy egységben akarják látni az egész globális világot és ezt a világrendet. Én azt gondolom, hogy ezek mind az ő katonáik, ezeket szolgálják” – osztotta meg véleményét, nyomatékosítva, hogy „én egy hívő csaj vagyok, aki ebben az értékrendben és szellemben nőtt fel.”

 

Az énekesnő úgy gondolja, hogy ha egy másfajta értékrendet vall meg, akkor ő lenne a „nők védőszentje”, ám mivel az úgymond „jobboldali-konzervatív” oldal mellé állt, ezért „tulajdonképpen tűzre dobtak, és mindent, amit lehetett, rám olvastak”. Kritizálta a médiát is, mivel szerinte az újságok egy olyan párhuzamot húztak vele kapcsolatban, amely képzavart okozott az emberekben.

 

„Egy ilyen hiteltelen álkeresztény valakinek tituláltak (...) ezt annyira profin csinálták, hogy ehhez én nem tudok elég okos és ügyes lenni kommunikációban”. Tóth Gabi elmondta, lánya, Hannaróza segítette át őt ezen a nehéz perióduson. Egyebekben rájött arra is, hogy egy ilyen év után nincs mit veszítenie. „Legfőképpen azért nem, mert mindent leírtak, ami nem igaz. Akkor legyen már jogom ahhoz, hogy elmondjak mindent, ami igaz. És mindenki higgyen annak, aminek szeretne hinni” – tette hozzá.

 

Távolabbi terveivel kapcsolatban elmondta, hogy nagy családot és több gyereket is szeretne még vállalni.

 


További hírek

  Múzeumba járni kétféleképp lehet
2024. 06. 22. 02:36 pecsi-hirhatar.hu
  Magyarországon először
2024. 06. 21. 01:45 pecsi-hirhatar.hu
  Címketípusok: hova és milyet válasszunk?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Miért érdemes Budapesten vakációzni?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Színek a garázsban: modern és könnyen kezelhető megoldások
2024. 06. 20. 12:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Fafelületek festése profi módon
2024. 06. 20. 12:25 fovarosi-hirhatar.hu
  Luxus Mercedesre is tellett a haszonból
2024. 06. 20. 11:18 pecsi-hirhatar.hu
  A sportfogadás világa
2024. 06. 19. 09:56 kecskemeti-hirhatar.hu
  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport