HÍRHATÁR ONLINE - Zászlót bontott az MMN, bemutatta kampányfőnökét Márki-Zay Péter

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.06.22.
 Szombat
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,62 Ft
   CHF árfolyam
   416,95 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 01. 19. 19:10     


Zászlót bontott az MMN, bemutatta kampányfőnökét Márki-Zay Péter
A KDNP volt budapesti elnöke, a szókimondó stílusáról is ismert volt MAHART-vezér, Szalma Botond navigálja az önkormányzati és európai uniós választásokig a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) munkáját.

Az esemény meghívója szerint az MMN elnöksége egy rutinos, a politikába most visszatérő erőskezű kapitányt nevezett ki kampányfőnökének, akit Márki-Zay Péter, a párt elnöke mutat be a sajtó, a párt tagjai és a nagyközönség számára pénteken.

 

Erről maga Márki-Zay Péter is írt pár napja a Facebook-oldalán, amikor úgy fogalmazott, hogy pártja rutinos politikussal erősödött, aki erős kézzel, kampányfőnökként fogja segíteni a Mindenki Magyarországa Néppártot a következő hónapokban.

 

„Rosszakaróim sokszor használták gúnyolódva a kapitány kifejezést, most azonban, bár én magamat továbbra sem nevezném kapitánynak, valaki olyan vállalta a kampányunk irányítását, akit teljes joggal tekinthetünk kapitánynak. Szükség van rá ugyanis, hogy hazánk viharos tengeren hánykódó hajójában a gőzt végre a gépezetbe, és ne csak kürtökbe vezessük, hogy hazánk hajója végre elinduljon az évezrede kijelölt nyugati irányba, és ne csak dudáljon” – fogalmazott bejegyzésében a pártelnök.

 

Szalma Botond a jelenlegi politikai helyzetet jellemezve közölte, hogy talán Mózest kellene segítségül hívni, de ennek ellenére „lopásmentes”, tisztakezű és gondolatú kampányt ígért a churchilli „vért, verejtéket” mellé.

 

Közölte: vissza kell adni az önkormányzatokat az embereknek, értük kell fenntartani, mivel 30 éve éppen az ellenkezője történik. Elvetik a közpénzen kitartott politikusok gyakorlatát, sem az önkormányzati, sem az uniós képviselőség nem ajándék. Az utóbbi pedig nem havi többmilliós fizetésből fenntartott „nyelvtanfolyam”, az unióban is a magyar emberek érdekeit kell képviselni.

 

Hozzátette, hogy nem megölni kell egymást, legyen szó bármely politikai párt képviselőjéről is, „dolgozni kell” és Brüsszelben, akár összefogva is Magyarország érdekeit kötelesek képviselni.

 

Külön kiemelte a fiatalok és a nők megszólítását, amivel a jelen politikai gyakorlat adós, valamint azon milliók „felébresztését”, akik a mostani politikai porondon szereplők egyikére sem kívánja elfecsérelni a szavazatát.

 

 

Szalma Botond azt is közölte, hogy „morális és erkölcsi válság van az országban.(...) Két halmaz alakult ki az országban, a Fidesz és a jelenlegi ellenzéke, de ezek nem szeretnének változást”.

 

Szándéka szerint intenzív kampányra készülnek: miközben a pártok egymással, ők a választókkal szeretnének összefogni, új szerződést kötve a társadalommal.

 

Egyúttal bejelentették, hogy az MMN február 17-én tartja meg kampánynyitó kongresszusát Budapesten, ahol az önkormányzati választás jelöltjeit is bemutatják.

 

Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevében új petíciót is meghirdetett, amelyben felszólítanak minden ellenzéki szervezetet: állapodjanak meg abban, hogy egy közös, hiteles, győzelemre esélyes csapat induljon minden településen a 2024-es önkormányzati választáson. Ha ez valahol nincs meg, akkor ott a mozgalom előválasztást követel.

 

 


További hírek

  Múzeumba járni kétféleképp lehet
2024. 06. 22. 02:36 pecsi-hirhatar.hu
  Magyarországon először
2024. 06. 21. 01:45 pecsi-hirhatar.hu
  Címketípusok: hova és milyet válasszunk?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Miért érdemes Budapesten vakációzni?
2024. 06. 20. 12:50 hirhatar.hu
  Színek a garázsban: modern és könnyen kezelhető megoldások
2024. 06. 20. 12:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Fafelületek festése profi módon
2024. 06. 20. 12:25 fovarosi-hirhatar.hu
  Luxus Mercedesre is tellett a haszonból
2024. 06. 20. 11:18 pecsi-hirhatar.hu
  A sportfogadás világa
2024. 06. 19. 09:56 kecskemeti-hirhatar.hu
  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport