Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márta napja van.
Három olimpikon is levetkőzött a tokiói megnyitó előtt a Playboynak
2021-07-17 20:11:52
Három olimpikon is levetkőzött a tokiói megnyitó előtt a Playboynak

Három olimpikon is levetkőzött a tokiói megnyitó előtt a Playboynak

Lisa Ryzih a Bildnek elmondta, egy ideje már napirenden volt a fotózás, régi vágya volt, hogy együttműködjön a Playboyjal. A 32 éves rúdugró úgy fogalmazott: sportága és az azon belüli kiemelkedő eredmények sem mindig kapják meg a megérdemelt figyelmet, ez az akció pedig segíthet a népszerűsítésben is. Ryzih Londonban a hatodik helyen végzett, Rióban tizedik lett.

 

Az augusztusi számban Marie Pietruschkát is láthatjuk. A 26 éves úszó reméli, jobban teljesítenek Japánban, mint futballválogatottjuk az Európa-bajnokságon. „Büszke vagyok a testemre. A Playboytól csak egyszer kap ajánlatot az ember, én pedig most vagyok életem formájában” – mondta a 2018-ban Eb-bronzérmet szerző úszó.

 

Alexandra Ndolo éppen a fotózás után maradt le a kvalifikációról, így ő nem indulhat Tokióban, de a Playboy-címlapon ott van.

 

„Sajnos az életben nem mindig sikerül, amit eltervezünk. Nagyon szurkolok Marie-nak és Lisának. Tokióban szerettem volna bekerülni a legjobb nyolc közé, nem lett volna irreális. A kvalifikációs rendszerünk kissé furcsa, így a világ 25. legjobbjaként nem lehetek ott, de a 76. ott lesz. Tokió után folytatni szerettem volna, és a terv most sem változik” – fogalmazott a 34 éves vívó.

További híreink
Minden negyedik ember
A világjárvány hatására megnőtt a magányos emberek száma.
2021-07-27 21:24:40, Hírek, Színes Bővebben
Op-art térbeli átirata
Színesre festett lécekből építettek kültéri installációt a pécsi Vasarely Múzeum előkertjében a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának építész hallgatói a ...
2021-07-27 20:52:19, Hírek, Színes Bővebben
Szénanátha, allergia, megfázás – kezelés illóolajokkal
Orrfolyás, szemviszketés, megfázásos tünetek, nyálkahártya-duzzanatok gyakran előfordulnak bizonyos allergizáló anyagok – leggyakrabban pollenek – megjelenésekor. Mikor a...
2021-07-27 13:41:16, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Talán némileg meglepetést kelt maga a cím, ugyanakkor a Milk & Honey az általa képviselt egészen magas nívó mi...
Bővebben >>