HÍRHATÁR ONLINE - Professzionális program a társasházak képviseletében

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.09.29.
 Csütörtök
Ma Mihály napja van.
Holnap Jeromos napja lesz.
   EUR árfolyam
   420,21 Ft
   CHF árfolyam
   442,29 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2016. 01. 15. 20:30     


Professzionális program a társasházak képviseletében
Miért előnyös a Profi MULTIHÁZ program a közös képviselőknek és a tulajdonosoknak is? Egy 56 lakásos társasház közgyűlésén beszélgettünk arról, hogyan lehetne a közös képviselő és a tulajdonosok életét is egyszerűbbé, mégis átláthatóbbá, könnyebbé tenni.

Egy tulajdonosnő mondta, hogy a lányánál már sokkal gördülékenyebben megy az ügyintézés, mióta az ottani közös képviselő újfajta programot használ, ami sokkal jobb, átláthatóbb kimutatásokat kínál az ő elszámolására és a ház pénzügyi helyzetére vonatkozóan is.

Azt is elújságolta, hogy több vita ki sem alakul, mert a lakók időben és jól értelmezhető listákat kapnak meg az őket érintő témákban, ami elősegíti a döntéshozatalukat. 

 

Az egyik legfontosabb ilyen lista az éves terv, amiben könnyedén követhetőek az időszakra vonatkozó tényköltségek, és a következő évi terv. Így jobban átláthatóvá válik, hogy milyen közös költséget fognak fizetni a következőkben. Így a közgyűlésen nem folynak parttalan viták, több idő marad az érdemi dolgokra is. El is kértem az új program fejlesztőjének elérhetőségét, hogy én is megismerjem, miként lehet javítani, hatékonyabbá tenni a társasház működését.

 

 

Schuller Andrással, a © Profi MULTIHÁZ program tervezőjével és működtetőjével beszélgetünk.

 

-Mitől olyan profi, mint ahogy a nevéből is adódik az Ön új terméke?

 

–Talán pontosítanék: ez a klasszikus és eddig is legnépszerűbb © Profi  termékcsaládnak a legújabb változata, ami a Windows és WEB-es alapokra került át, ami a legmodernebb, 3. generációs, felhő alapú technológiára épül. Lényegesen jobb szolgáltatásokra alkalmas, mint a konkurens 2. generációs, földhöz kötött, telepítést igénylő windows alapú programok.  Ezt nem kell telepíteni, korlátlan gépen, tableten, bármilyen okostelefonon is használható egy központi szerverről, persze csak a megfelelő jelszavakkal. Ezért például a társasházi közgyűlésekre nem szükséges laptopot cipelnie a közös képviselőnek. Csak egyetlen példa: szavazáskor elég egy mobiltelefonon is jól olvasható listába beütni az igen/nem/tartózkodik szavazatokat, és abban a másodpercben az összes tulajdonos a saját mobilján is láthatja a szavazás végeredményét a tulajdoni hányad százalékában összesítve. A közös képviselőnek sem kell újra bepötyögnie az adatokat, és a lista a jegyzőkönyvbe akár be is emelhető.

 

-Hogyan sikerült kialakítani ezt a program-rendszert?

 

-Több ezer felhasználónk tapasztalatai alapján 25 év óta tervezem a társasházak és képviselőik tevékenységét, valamint a tulajdonosokkal való leghatékonyabb kommunikációt megkönnyítő, egyre jobb programfunkciókat. A közeljövőben még további szolgáltatásokkal is gazdagodik a program és a felhasználóink automatikusan meg is kapják ezeket.

 

 -Miért hasznos ez a termék az ingatlantulajdonosoknak?

 

–Az ügyfélkapu-szolgáltatás lényege, hogy a tulajdonos mindig ráláthat a saját egyenlegközlőjére. A másik fő szolgáltatása az, hogy láthatja a közös képviselője által feltöltött dokumentumokat: közgyűlési jegyzőkönyvek, alapító okiratok, szervezeti, tervek, biztosítási kötvények, szervezeti működési szabályzat, házirend.  A számvizsgáló bizottsági tagok még a könyvelésbe is bele láthatnak.

 

-Mik a legfontosabb konkrétumok ebben az új verzióban?

 

–Funkcionálisan is sokat bővült a kínálat, például már 10 előírásrendszer van (közös költség, fűtés, víz, Ltp kassza, felújítási alap, teremgarázs, pince stb.), amit 6 féle logikával lehet feltölteni, kivetéssel vagy a költségek visszaosztásával is. A társtulajdonosokat és bérlőket is képes kezelni. Komoly fejlesztés eredménye a három oszlopos vizuális tervező funkciója.  A könyvelési éveket össze tudja kötni, ezért a nyitás/zárás is sokkal egyszerűbb, és az évhatárokon átnyúló jogi kezelési listák is sokkal könnyebben előállíthatóak.

Sokkal szebb megjelenésűek a listái is. Korlátlan számú vízórát, fűtésórát képes kezelni.

Mobiltelefonon, tableten, monitoron külön-külön optimalizált képernyőkinézete van, sőt ön is állíthatja a betű és képernyő méretet! Hamarosan sok más újdonság is lesz, például fórum és SMS küldési lehetőség.

 

-Egy ennyit tudó program ára bizonyára nem olcsó?

 

–Ez csak viszonyítási alap kérdése. Némileg drágább, mint a 2. generációs programok, viszont aránytalanul több, jobb szolgáltatást tud nyújtani. Minél több albetétet kezel egy közös képviselő, annál olcsóbb az egy albetétre jutó költsége, ami nagyjából az albetétdíj 1-2%-a.  Ha úgy számol, hogy ezzel a programmal egy adatrögzítő is lekönyvel hibátlanul 3000 albetétet, így a közös képviselő jelentős munkabérköltséget takarít meg.

–Van  már ugyan a piacon hasonló program, de az sokkal drágább, kezelőfelülete szegényesebb, valamint nehézkesebben és lassabban lehet vele dolgozni. Aki a © Profi MULTIHÁZ-at megnézi, annak nem lesz kétsége, hogy minél hamarabb érdemes váltani, éppen az összköltség csökkentése céljából, még akkor is, ha ezen belül a programköltsége picit emelkedne is.  De a gyakorlatban is láthatja bárki, ha megtekinti a demót a www.scha.hu oldalon.

 

Aki társasházban érintett személy, lehetősége van meggyőzni a közös képviseletet ellátó személyt a © Profi MULTIHÁZ program előnyeiről, nem kell mást tennie csak ezt a cikket vagy a cikk linkjét eljuttatni hozzá!

 

 

(képünk illusztráció)


További hírek

  Szeptember végén újra Kutatók Éjszakája
2022. 09. 29. 01:09 pecsi-hirhatar.hu
  Hiánypótló kardiológiai eszközök
2022. 09. 28. 01:07 pecsi-hirhatar.hu
  Erősen kritizálja az ellenzék a DK dk-s árnyékkormányát
2022. 09. 27. 17:26 hirhatar.hu
  Égés: óriási Fidesz-győzelemről jelent meg cikk az Origó-n, miközben az ellenzék nyert
2022. 09. 27. 17:26 hirhatar.hu
  Gyurcsány szerint Dobrev Klára személyében megérkezett egy új világ reménye, ígérete
2022. 09. 27. 17:26 hirhatar.hu
  Nagy kedvezménnyel látogathatók
2022. 09. 27. 01:03 pecsi-hirhatar.hu
  Új eljárás a neuroendokrin daganatok kezelésében
2022. 09. 26. 09:50 pecsi-hirhatar.hu
  Letartóztatták a gyömrői polgármestert. Mi várhat Gyenes Leventére?
2022. 09. 25. 18:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Mende jelentős, közel 300 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert
2022. 09. 24. 16:55 gyomroi-hirhatar.hu
  Pintér abortusztörvényéről nem, az EU energiaszankciójáról ismét nemzeti konzultációt indít a kormány
2022. 09. 24. 16:22 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport