HÍRHATÁR ONLINE - A legdurvább válások, csak úgy hollywoodi módra

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.06.22.
 Kedd
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   354,72 Ft
   CHF árfolyam
   323,84 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 07. 24. 19:42     


A legdurvább válások, csak úgy hollywoodi módra
Hollywood álompárjait mindenki ünnepli, irigyli, amíg mézesheteik tartanak. Csakhogy kapcsolatuk mélyrepülése idején is rájuk vetül a rivaldafény.

Hollywood álompárjait mindenki ünnepli, irigyli, amíg mézesheteik tartanak. Csakhogy kapcsolatuk mélyrepülése idején is rájuk vetül a rivaldafény. Bármennyire zavarja is őket ilyenkor népszerűségük, nem sokat tehetnek a személyük körüli hírveréssel szemben. Ilyenkor nem marad más választásuk, mint tőkét kovácsolni kudarcukból: sárdobálásukat a marketing-szempontok figyelembe vételével a nagyközönség előtt folytatják.
 
Liz Taylor és Richard Burton története immár klasszikusnak számít, legendás románcuk a Cleopatra forgatásán kezdődött. Liz hamarosan ejtette is negyedik számú férjét, Eddie Fishert, Richard pedig első feleségét hagyta ott, hogy tiz viharos évet töltsenek együtt. Közös alakításuk a Nem félünk a farkastól című filmben talán azért sikerült olyan parádésan, mert ahelyett hogy szerepet játszottak volna, csak az otthon már jól ismert "húzd meg-ereszd meg"-et kellett előadniuk. Másfél évvel szakításukat követően újra házasságot kötöttek, a pletykák szerint pedig harmadszorra is anyakönyvvezető elé álltak volna, ha Richard tovább él.
 
 
Hollywoodi mércével kimondottan unalmasan indult, menet közben azonban eldurvult Kim Basinger és Alec Baldvin válása. A lavinát Alec egy eredetileg kislányuknak szánt üzenete indította el. A poroszosabb nevelési módszereken edződött átlaghalandó ugyan nem talál semmi égbekiáltót abban, ha egy apa neveletlen kis disznónak nevezi 11 éves csemetéjét, és azt is kilátásba helyezi, hogy ha továbbra is elengedi a füle mellett a szülői dörgedelmeket, kiporolja a fenekét. Kim azonban, akit párja talán nem egészen alaptalanul vádolt azzal, hogy ellene próbálja hangolni a kis Irelandot, igy kommentálta az elhangzottakat: „Most már önök is látják, hogyan terrorizált bennünket éveken át”. Taktikája bevált: exe el is veszítette a közönség rokonszenvét.
 
 
Három feledhető válás után Liza Minellinek nemcsak a mozivásznon, hanem a magánéletében is sikerült fergetegeset alakítania. Házassága David Gest-tel mindössze 14 hónapot tartott, és viharos egymásra mutogatással ért véget. David nemcsak neje poharazgatását sokallta, de kiderült, a Kabaré sztárja igen harcias természetű nőszemély. Állítólag rendszeresen ütlegelte élete párját, sőt herpeszét is eltitkolta előle. Lisa sem volt rest visszapörkölni: bevallása szerint David nemcsak rendszeres kábítószer-fogyasztásra kényszerítette, de elrabolta szerencséjét is. Még jó, hogy egyikük sem haragtartó típus: miután David több millió dollárral könnyített neje bankszámláján, mindketten egyetértettek abban, hogy bármennyire rövid életű volt is frigyük, jó móka volt, ameddig tartott.
 
 
Charlie Sheen és Denise Richards kenyértörése különösen sok csámcsognivalót tartogatott. Hétköznapi botránynak indult, de a kettejük közötti beszélő viszony megszűntével Charlie egyre ötletdúsabb anyázási módszereket talált ki. Bizonyos kacskaringósra sikeredett szidalmait arra is érdemesnek tartotta, hogy megossza a nagyérdeművel, ezért ezeket üzenetrögzítőn továbbította nejének. A Két pasi és egy kicsi sztárja azonban már korántsem bizonyult ilyen kreatívnak e-mailjeiben. Elektronikus üzenetei részben fantáziátlanok, néhány olyan szitokszóra korlátozódnak, melyek a világ minden táján hasonló módon hangzanak el hasonló helyzetekben, másfelől meg övön aluliak is, ugyanis megjegyzéseivel Denise rákbeteg édesanyját sem kímélte. 
 
 
Paul McCartney és Heather Mills is szokatlanul nagy kupac szennyest teregetett a nyilvánosság elé. Jóllehet az egykori Beatles-énekes igyekezett angol úriemberként kezelni a helyzetet, Heather nehéz súlyú ellenfélnek bizonyult. Vádaskodásaival mégsem tudott túl sokat ártani a még mindig igen népszerű Paulnak, az ő szekrényéből azonban jó néhány csontvázat kotort elő a bulvársajtó. A híresztelések szerint pl. a legősibb mesterséget űzte éveken át, de kevesellvén a bájaival összemunkálkodott összeget, a pénzmosás és hasonló tranzakciók sem voltak idegenek tőle. A sárdobálás végül nem végződött rosszul Heather számára, bár bevallása szerint a 48 millió dollár aprópénz ahhoz képest, hogy három éven keresztül szenvedett exférje állítólagos testi-lelki bántalmazásaitól.
 
 
Kiss Kati

További hírek

  A kutyáknak sem könnyű
2021. 06. 22. 01:55 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb körforgalmi csomópont épül Pécsen
2021. 06. 21. 01:26 pecsi-hirhatar.hu
  Nyári Színház újra
2021. 06. 20. 11:13 pecsi-hirhatar.hu
  Ötéves a „Pécs Summer School”
2021. 06. 20. 11:00 pecsi-hirhatar.hu
  Melege lehet a Fidesznek a pedofilba bújtatott melegtörvénytől
2021. 06. 18. 21:30 hirhatar.hu
  Felfüggesztette a DK-ba tartó Molnár Gyula tagságát az MSZP
2021. 06. 18. 21:30 hirhatar.hu
  A mostani miniszterelnök nem az ország miniszterelnöke
2021. 06. 18. 21:30 hirhatar.hu
  Pécsett öntött harang
2021. 06. 18. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  Az „értelmi szerző” is rács mögé kerül
2021. 06. 17. 19:19 pecsi-hirhatar.hu
  Bayer Zsolt: „A kurv@ anyját mindegyik tüntetőnek”
2021. 06. 16. 21:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport