HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: A BALOLDAL BÁLÁM SZAMARA (Egy tétovázó szocialista naplójából)

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.17.
 Kedd
Ma Zsófia napja van.
Holnap Diána napja lesz.
   EUR árfolyam
   331,89 Ft
   CHF árfolyam
   303,02 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 05. 30. 15:25     


Adorján György

A BALOLDAL BÁLÁM SZAMARA (Egy tétovázó szocialista naplójából)
Nyargalni nem kell ott, ahol túl sok akadály lehetetlenné teszi ezt! De bizony ott meg vágtatni kell, ahol a terep ezt megengedi, sőt meg is kívánja azt!

Az út

 

Milyen útra próbálnak bennünket visszaterelni? Mi lesz, ha nem tűrjük többé szótlanul azt a sok verést, amit gazdáinktól nap, mint nap elszenvedtünk és ma is elszenvedünk? Mi lesz, ha majd visszapofázunk, pedig még itt is ütnek bennünket azzal, hogy gazdáinkat támadni nem lehet. De miért lenne támadás, az érted haragszom s nem ellened? Miért űznénk pont mi csúfot azokból, akik velünk egy oldalon állnak éllovasainkként, de többször levetette már őket a ló. Nyargalni nem kell ott, ahol túl sok akadály lehetetlenné teszi ezt! De bizony ott meg vágtatni kell, ahol a terep ezt megengedi, sőt meg is kívánja azt! Miért is tagadnánk meg azokat, akiket mi küldtünk a baloldal vezető székeibe? De fogyatékosságaikat már nem takargathatjuk tovább. S ez nem támadás, hanem a közös ügyünkért folytatott védekezés. Minket ezért ütni már nem kell tovább!

 

Az útról való letérés

 

Mert vannak, akik letértek az egyenes útról és már az egyenes beszédet sem gyakorolják. Őket meneszteni kell. Rájuk a továbbiakban nincs szükség. Azokra, akik saját magánérdekeik pecsenyéjét sütögették, spájzolva elkövetkező időkre is. Tőlük végleg egyszer s mindenkorra meg kell szabadulni. De azoktól is, akik ezt hagyták s mindezt szótlanul nézték, álltak ott, mint szamár a hegyen figyelve, ahogy a kifosztók összegereblyézték maguknak millióikat, bennünket ütve, verve meg ezzel, a milliókat! Minden megvesztegethető baloldali azonnal húzzon el! A bizalom visszaszerzésének ez az első és legfontosabb módja! De húzzanak el a haszonleső pszichikai bűnsegéd részesek is, akik látták, hallották és tűrték ezeket a galádságokat! Vérátömlesztés kell, mert ott fekszik az intenzív osztályon a bal, életmentésre van szükség, újralélegeztetésre még akkor is, ha közben bordák törnek el. A testnek kell megmaradni.

 

A szamarak beszélnek

 

Tessék, kérem észrevenni és az általunk elmondottakat méltóztassanak figyelembe venni elkövetkező cselekedeteikben tisztelt bálámista urak. A konok makacsság ide már nem való. Az eddigi útról letérni kötelező. Az önzés itt már csak kárt okoz, akár egyéni, akár közösségi az. A buta szamarakat ütni már hiábavaló, különösen akkor, ha butaságuk okosabb dolgokra hívja fel a figyelmet, mint gazdáik már-már ügyefogyottnak látszó beszédei! Mielőtt a nagy baloldali sátor a fejünkre borulna, váltani kell és változtatni! Ki kell menni újra a szabadba, az emberek közé, ki a friss levegőre. Nem a kifogásokat keresők, hanem a megoldásokat felmutatók vezessenek bennünket! Akik adakoznak, és nem akik elvesznek! Akik szembenézve észrevesznek mindnyájunkat és nem szemüket lesütve sompolyognak körülöttünk! Alázatosság kell a kivagyiság helyett és nincs szükség a továbbiakban jól kifizetődő semmittevésre! Progresszivitás mindenben és mindenkiben, mindenért és mindenkiért! Nincs többé a közösből való lopás és mutyizó befolyással üzérkedés! Mert fel kell rúgni azokat, akik ezt teszik. A törvény teljes szigorával. A szamarak is nagyokat tudnak rúgni azokba, akik bajaink legfőbb okozói! Ki kell ezt most már mondani bátran! Az út adott s az útravaló is, ha egyszer már megszólaltak bálám szamarai.


További hírek

  Mumifikálódott holttestet találtak Kaposvárott
2019. 09. 16. 21:36 kecskemeti-hirhatar.hu
  Egy hétig a bicikliseké és a gyalogosoké a főszerep Kecskeméten
2019. 09. 16. 20:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Hét Domb Filmfesztivál harmadszor
2019. 09. 16. 18:18 pecsi-hirhatar.hu
  Elhunyt Gallai Péter
2019. 09. 16. 15:39 kecskemeti-hirhatar.hu
  Megéri...?; Milliárdokat jelenthet a bukott fideszes polgármesterek (vég)kielégítése
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  A kurucinfohoz hasonlóan a Kubatov-listákat is külföldi szerveren próbálják bújtatni
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  Pikóék nem állnak le – ma felfedték, hogy miért üldözi őket rendőrségi bevetéssel is a Fidesz
2019. 09. 16. 15:29 hirhatar.hu
  Közeledik a hideg idő
2019. 09. 16. 15:24 kecskemeti-hirhatar.hu
  Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha
2019. 09. 16. 15:10 kecskemeti-hirhatar.hu
  Újabb váratlan halál: elhunyt Gallai Péter
2019. 09. 16. 12:44 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport