HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : A hangmérnök

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 28. 08:10     


PuPu

A hangmérnök
Az utolsó előtti (az utolsót Viktornak hívják…) magyar polihisztor elhunyta után derült csak ki, hogy voltak rejtett képességei is.

Az utolsó előtti (az utolsót Viktornak hívják…) magyar polihisztor elhunyta után derült csak ki, hogy voltak rejtett képességei is.
A Népszabadság információi szerint Welsz Tamás ugyanis hangmérnökként dolgozott abban a csapatban, amely az MSZP megbízásából 2006 nyarán rögzítette Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét.

Csodálatos ez a mi világunk, a létező világok legjobbika, melyben olyan dolgok esnek meg rendszeresen, hogy ha könyvben olvasná, akkor Alice Csodaországban hívhatná a csodadoktort a nyuszi barlangjába, mert az irigységtől ágynak esne.
Nekem már szegény megboldogult Rózsa Flores pályaíve is csípte a szemem, az én ízlésemnek jobban megfelelt volna, ha annak vége a Szegedi Fegyházban következik be végelgyengülés következtében, de úgy látszik, ebben az országban az ilyesmi illúzió.

Nálunk az ország mai vezetői Rejtőn nevelkedtek - tetszett nekik, csak a humorát nem értették - a szakirodalom pedig Mattyasovszky Hód – sorozata volt, melyet katonakorukban az őrszobán olvastak rongyosra, imígyen képezve magukat titkosszolgálati szakértővé.
Így aztán, amikor bejuthattak a cukorkásboltba, azonnal rávetették magukat a fincsire és kinevezték magukat titkosszolgálati hozzáértőnek, lecserélve a szakembereket a saját, náluk cseppet sem okosabb embereire és a pszichiátriai kihívásokkal küzdő Fat Bond vezetésével módszeresen szétverték a titkosszolgálatokat.

Persze ehhez kellett az is, hogy politikai ellenfeleik valamiféle idióta bűntudatot érezzenek azért, mert Rákosi hatvan évvel ezelőtt kivégeztetett néhány kommunistát, ezért aztán nem mertek határozottan fellépni a szervezet feletti irányítás átvétele ellen, beletörődtek, hogy a titkosszolgálat minden volt, csak titkos nem, és abba is, hogy a politikai ellenfél előbb tudott a szolgálatok belső ügyeiről, mint a kinevezett vezető.
A nemzetvédelmi szolgálatokból egy rakás trágya lett, a szakértelem – kívülnézetből megítélve – nullára redukálódott, belülről nézve még rettenetesebb lehet a kép.

Bátran bele lehet gondolni – elképzelhető az, hogy - mondjuk - az FBI vezetőjére rááll egy magán-titkosszolgálat, és politikusoknak jelent arról, hogy a célszemély hova utazott szolgálati ügyekben?
Vagy az, hogy kikérik például Bill Gates véleményét arról, hogy mit lépjenek Sarah Palin választási előkészületei ügyében, keressenek-e rá valami terhelőt?
Nálunk az ilyesmi nemcsak, hogy elképzelhető, hanem lassan már kötelező is lesz, hiszen a szocialista kormányok titkosszolgálatait irányító vezetők, a felügyeletüket ellátó miniszter ellen bűnvádi eljárásokat indítottak, az állami titkosszolgálati vezetőre dolgozó magán titkosszolgálatnak az állam kártérítést fizetett, a világ meg rajtunk röhög.


Az angol titkosszolgálat vezetőjét nagyon sokáig nem ismerhette senki, nálunk meg úgy hurcolják meg a titkosszolgálati vezetőket, mint a Tescóban lopáson kapott hajléktalanokat.
A magyar hírszerzés és elhárítás hajdan a szakmában sikeres és eredményes volt, ma szerintem nincs a világon senki, aki nekik vagy velük akarna dolgozni, márpedig ez a munka leginkább a legegyszerűbb információcserén alapul, ehhez viszont bizalom kell, merthogy ez egy kiemelten balesetveszélyes szakma.
Bizalomról mostanság beszélni is illúzió, amit meg tudni lehet, az leginkább egy rossz bohózatra emlékeztet, már évek óta.

Amikor a megfigyelési ügyben éppen bizonyítékot kreáló ügynök magára gyújtotta saját Trabantját, vagy amikor a bizonyítékot vásárló, Fideszhez szegődött volt műveleti igazgató lebukott, hát csak sírni lehetett.
Aztán amikor a bajszos mákgubó megsértődött, mert elzárták a szolgálatokhoz vezető információs csatornáit, azon meg röhögni, egészen addig, míg ki nem derült, hogy ebben az országban bosszút lehet állni azért, mert valaki a rá vonatkozó szabályok szerint akar dolgozni.
Ma már még ennél is beljebb vagyunk, ma úgy hullanak a hatalomra veszélyes népek, mint libák az égről a körvadászaton, a hatalom összevissza beszél és hazudozik, közben meg érdekes dolgok derülnek ki. 
 
Ilyen például ez az őszödi ügy is, melyet ma éppen a szocialista párt egyik szóvivő-menyecskéje tagadott – hogy kinek az információja vagy utasítása alapján, az nem tudható.
Pedig ha ott volt a keverőpult közelében Welsz, akkor erősen gyanítani lehet, hogy ott volt a magyar titkosszolgálat is, ha ott volt a kazetta környékén Rózsa Flores, akkor ott volt a magyar titkosszolgálat is, csak azt nem lehet pontosan tudni, hogy kitől kapták az utasításokat.
Mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy a Rendőrség melyik szervezeti egysége szállította az elhunyt polihisztort - kinek a parancsára, milyen utasítással indították útba őket.

Mindenesetre a választás után újjá kellene szervezni az egész magyar titkosszolgálatot, mert egy vagyonba kerül a fenntartása, de az eredményessége nulla, én pedig nem akarok arra pénzt költeni, hogy legyenek olyanok, akik segítenek a szocialistákat bekenni szarral.
Az a nagy baj, hogy sem a köztisztviselők, sem a közszolgálati munkatársak számára nem teremti meg a hatalom a feltételeket ahhoz, hogy ne kelljen nekik pártérdekeket szolgálniuk, hanem megengedhessék maguknak azt a luxust, hogy a hazájukat szolgálják, bármilyen hatalom regnál is éppen.

Ha ez így megy tovább, akkor előfordulhat, hogy egy szocialista választási győzelem után Hende bombáztatni fogja a Jókai utcát…
Szánalmas egy ország lettünk, szánalmas politikai szereplőkkel – sok lehet a rovásunkon, ha ilyet érdemeltünk…
 

:O)))


További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport