HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.03.03.
 Vasárnap
Ma Kornélia napja van.
Holnap Kázmér napja lesz.
   EUR árfolyam
   393,75 Ft
   CHF árfolyam
   411,3& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 14. 09:21     


Adorján György

Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra
Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?

Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?


Miként fordulhat elő az, hogy egy százezres lélekszámú fővárosi kerület kormánypárti polgármestere az előírásoknak megfelelő számlák nélkül fizetteti ki az irányítása alá tartozó önkormányzattal magánfogyasztásait, majd amikor pénzügyesei ezt szóvá teszik, akkor kézzel írt utasításával veszi rá őket arra, hogy a pőre blokk alapján fizessenek?


Lázár János miniszter külföldi utazásaival kapcsolatos un. Origó per másodfokú tárgyalása várhatóan mikor fejeződik be és a minősített adat, a titkosítás ebben az ügyben a számlákra, vagy a lázári tárgyalásokra vonatkozik- e, amennyiben az utóbbiakra, akkor miért nem különítik el az eljárásnak ezt a részét, hiszen a per tárgya a számlák nyilvánosságra hozatala?


Miért volt olyan sürgős, hogy a szeptember 5-én kelt kormányhatározatnak megfelelően a központi kommunikációs hivatal létrehozásának feladatairól, már tíz nap múlva szeptember 15-ig kell előterjesztést tennie az illetékes miniszternek, csak nem a kampány miatt?


Mit gondol a kormány az Economist brit hetilapról, vajon az is a bukott baloldal befolyása alatt áll, amikor az Uncivil societies és a Donors: keep out című cikkeiben a minap autokratáknak tartva Orbánt és kabinetjét, sérelmezi, hogy olyan civil szervezeteket támadnak, akik például a romákkal szembeni megkülönböztetésre hívják fel a figyelmet, vagy például segélykérő telefonvonalat üzemeltetnek a bántalmazott nők számára, önkényuraknak tartva a kormány tagjait?


Mit szól a miniszterelnök, frakcióvezetőjének, Rogán Antalnak ahhoz a tapolcai frakcióülésen elhangzott kijelentéséhez, mely szerint "Magyarországon még norvég pénzt sem lehet ellopni, és a civileknek sem lehet lopni" és melyik bírósági jogerős ítélet állapította meg mindezt, amire a belvárosi polgármester célzott?


Milyen megfontolásból kedvez a kormány azoknak a devizahiteleseknek, akik éltek a kedvezményes végtörlesztés lehetőségével, hiszen nyilvánvaló ezzel csak azok élhettek, akik az átlagosnál jóval kedvezőbb anyagi körülmények között voltak?


Az illetékes ügyészségnek, törvényességi felügyeletet ellátva, vajon nem szúrt-e szemet az, hogy a győri Audi gyár újabb beruházását egy olyan földterületen kívánja megvalósítani, mely területet internetes hírek szerint, mintegy 21 hektár nagyságban korábban a Fidesszel is szerződéses kapcsolatban álló ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán vásárolt meg, feltehetően a várható felhasználási szándék ismeretében?


Kellenek-e külföldi tulajdonban lévő bankok a kormánynak, nem tartanak-e attól, hogy elhagyják az országot, vagy visszafogják hitelezési tevékenységüket és ezáltal kedvezőtlenül befolyásolják majd a hazai gazdaság fejlődését?


Mikor fogják végre a Lánchíd utcai térkövezést befejezni, miután az augusztus 29-i átadásra adj uram isten, de azonnal kapkodással kötőanyag nélkül rakták le, majd felbontották és újrarakták, L.Simon államtitkár szeptember 15-re ígérte az átadást, ez csak költői túlzás volt? 


Mára elég ennyi, a többi kérdést, majd legközelebb!


További hírek

  Összehangolák az oktatási és a hallgatói szolgáltatásokat
2024. 03. 02. 21:23 pecsi-hirhatar.hu
  Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
2024. 03. 02. 16:17 hirhatar.hu
  Negyedmillió szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a pedofilbotrány miatt
2024. 03. 02. 16:17 hirhatar.hu
  A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
2024. 03. 02. 16:17 hirhatar.hu
  Orvostudomány a világűrben, stroke és zene
2024. 02. 28. 22:02 pecsi-hirhatar.hu
  Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
2024. 02. 28. 13:22 hirhatar.hu
  Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
2024. 02. 28. 13:22 hirhatar.hu
  Juszt László legyalulta a Nemzeti Múzeum vezetőjének is kinevezett Demeter Szilárdot
2024. 02. 28. 13:22 hirhatar.hu
  Az idegrendszeri zavarok okait kutatják
2024. 02. 26. 21:34 pecsi-hirhatar.hu
  A közismerten baloldali Moldova György özvegye csalódott Novák Katalinban
2024. 02. 26. 12:34 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport