HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 14. 09:21     


Adorján György

Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra
Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?

Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?


Miként fordulhat elő az, hogy egy százezres lélekszámú fővárosi kerület kormánypárti polgármestere az előírásoknak megfelelő számlák nélkül fizetteti ki az irányítása alá tartozó önkormányzattal magánfogyasztásait, majd amikor pénzügyesei ezt szóvá teszik, akkor kézzel írt utasításával veszi rá őket arra, hogy a pőre blokk alapján fizessenek?


Lázár János miniszter külföldi utazásaival kapcsolatos un. Origó per másodfokú tárgyalása várhatóan mikor fejeződik be és a minősített adat, a titkosítás ebben az ügyben a számlákra, vagy a lázári tárgyalásokra vonatkozik- e, amennyiben az utóbbiakra, akkor miért nem különítik el az eljárásnak ezt a részét, hiszen a per tárgya a számlák nyilvánosságra hozatala?


Miért volt olyan sürgős, hogy a szeptember 5-én kelt kormányhatározatnak megfelelően a központi kommunikációs hivatal létrehozásának feladatairól, már tíz nap múlva szeptember 15-ig kell előterjesztést tennie az illetékes miniszternek, csak nem a kampány miatt?


Mit gondol a kormány az Economist brit hetilapról, vajon az is a bukott baloldal befolyása alatt áll, amikor az Uncivil societies és a Donors: keep out című cikkeiben a minap autokratáknak tartva Orbánt és kabinetjét, sérelmezi, hogy olyan civil szervezeteket támadnak, akik például a romákkal szembeni megkülönböztetésre hívják fel a figyelmet, vagy például segélykérő telefonvonalat üzemeltetnek a bántalmazott nők számára, önkényuraknak tartva a kormány tagjait?


Mit szól a miniszterelnök, frakcióvezetőjének, Rogán Antalnak ahhoz a tapolcai frakcióülésen elhangzott kijelentéséhez, mely szerint "Magyarországon még norvég pénzt sem lehet ellopni, és a civileknek sem lehet lopni" és melyik bírósági jogerős ítélet állapította meg mindezt, amire a belvárosi polgármester célzott?


Milyen megfontolásból kedvez a kormány azoknak a devizahiteleseknek, akik éltek a kedvezményes végtörlesztés lehetőségével, hiszen nyilvánvaló ezzel csak azok élhettek, akik az átlagosnál jóval kedvezőbb anyagi körülmények között voltak?


Az illetékes ügyészségnek, törvényességi felügyeletet ellátva, vajon nem szúrt-e szemet az, hogy a győri Audi gyár újabb beruházását egy olyan földterületen kívánja megvalósítani, mely területet internetes hírek szerint, mintegy 21 hektár nagyságban korábban a Fidesszel is szerződéses kapcsolatban álló ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán vásárolt meg, feltehetően a várható felhasználási szándék ismeretében?


Kellenek-e külföldi tulajdonban lévő bankok a kormánynak, nem tartanak-e attól, hogy elhagyják az országot, vagy visszafogják hitelezési tevékenységüket és ezáltal kedvezőtlenül befolyásolják majd a hazai gazdaság fejlődését?


Mikor fogják végre a Lánchíd utcai térkövezést befejezni, miután az augusztus 29-i átadásra adj uram isten, de azonnal kapkodással kötőanyag nélkül rakták le, majd felbontották és újrarakták, L.Simon államtitkár szeptember 15-re ígérte az átadást, ez csak költői túlzás volt? 


Mára elég ennyi, a többi kérdést, majd legközelebb!


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport