HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 14. 09:21     


Adorján György

Azonnali kérdések ajánlása őszi ülésszakra
Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?

Ha a Gripenek kiképzési feladatokat hajtottak végre az Üllői úti stadionavatón, akkor a maguk után húzott zöld-fehér csíkok is annak részét képezték?


Miként fordulhat elő az, hogy egy százezres lélekszámú fővárosi kerület kormánypárti polgármestere az előírásoknak megfelelő számlák nélkül fizetteti ki az irányítása alá tartozó önkormányzattal magánfogyasztásait, majd amikor pénzügyesei ezt szóvá teszik, akkor kézzel írt utasításával veszi rá őket arra, hogy a pőre blokk alapján fizessenek?


Lázár János miniszter külföldi utazásaival kapcsolatos un. Origó per másodfokú tárgyalása várhatóan mikor fejeződik be és a minősített adat, a titkosítás ebben az ügyben a számlákra, vagy a lázári tárgyalásokra vonatkozik- e, amennyiben az utóbbiakra, akkor miért nem különítik el az eljárásnak ezt a részét, hiszen a per tárgya a számlák nyilvánosságra hozatala?


Miért volt olyan sürgős, hogy a szeptember 5-én kelt kormányhatározatnak megfelelően a központi kommunikációs hivatal létrehozásának feladatairól, már tíz nap múlva szeptember 15-ig kell előterjesztést tennie az illetékes miniszternek, csak nem a kampány miatt?


Mit gondol a kormány az Economist brit hetilapról, vajon az is a bukott baloldal befolyása alatt áll, amikor az Uncivil societies és a Donors: keep out című cikkeiben a minap autokratáknak tartva Orbánt és kabinetjét, sérelmezi, hogy olyan civil szervezeteket támadnak, akik például a romákkal szembeni megkülönböztetésre hívják fel a figyelmet, vagy például segélykérő telefonvonalat üzemeltetnek a bántalmazott nők számára, önkényuraknak tartva a kormány tagjait?


Mit szól a miniszterelnök, frakcióvezetőjének, Rogán Antalnak ahhoz a tapolcai frakcióülésen elhangzott kijelentéséhez, mely szerint "Magyarországon még norvég pénzt sem lehet ellopni, és a civileknek sem lehet lopni" és melyik bírósági jogerős ítélet állapította meg mindezt, amire a belvárosi polgármester célzott?


Milyen megfontolásból kedvez a kormány azoknak a devizahiteleseknek, akik éltek a kedvezményes végtörlesztés lehetőségével, hiszen nyilvánvaló ezzel csak azok élhettek, akik az átlagosnál jóval kedvezőbb anyagi körülmények között voltak?


Az illetékes ügyészségnek, törvényességi felügyeletet ellátva, vajon nem szúrt-e szemet az, hogy a győri Audi gyár újabb beruházását egy olyan földterületen kívánja megvalósítani, mely területet internetes hírek szerint, mintegy 21 hektár nagyságban korábban a Fidesszel is szerződéses kapcsolatban álló ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán vásárolt meg, feltehetően a várható felhasználási szándék ismeretében?


Kellenek-e külföldi tulajdonban lévő bankok a kormánynak, nem tartanak-e attól, hogy elhagyják az országot, vagy visszafogják hitelezési tevékenységüket és ezáltal kedvezőtlenül befolyásolják majd a hazai gazdaság fejlődését?


Mikor fogják végre a Lánchíd utcai térkövezést befejezni, miután az augusztus 29-i átadásra adj uram isten, de azonnal kapkodással kötőanyag nélkül rakták le, majd felbontották és újrarakták, L.Simon államtitkár szeptember 15-re ígérte az átadást, ez csak költői túlzás volt? 


Mára elég ennyi, a többi kérdést, majd legközelebb!


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport