HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Elefántszex

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 07. 05. 09:10     


PuPu

Elefántszex
Alakulnak itt a dolgok, most már valóban érdeklődéssel kell figyelni Vezérünk táncos lépteit.

Alakulnak itt a dolgok, most már valóban érdeklődéssel kell figyelni Vezérünk táncos lépteit.

Most ugyanis két dolog van soron, az egyik a baloldali média teljes megvédése, a másik a konkurens oligarchák megtörése.
Ez persze nem megy máról-holnapra és nem csak egy-két oligarchát érint, hiszen a hűbéri társadalom olyan, mint egy lánc, melynek végén ott csahol a legkisebb hűbéres és a te segged harapdálja.

A lánc szemei - politikai támogatók, alvállalkozók és egyéb népek - jellegüket tekintve a parazitákhoz hasonlítanak, ha elpusztul a gazdaszervezet, elpusztulnak ők is.

A cél is ez, pontosabban az, hogy az etetés egy kézből történjék, hiszen a diktatúrával szemben az az egyik fő követelmény, hogy mindenki, minden szinten a diktátortól függjön, és minden hűbéri lánc vége az ő markában legyen.
Hát, nem irigylem az apróbb vazallusokat, nem jó ott fűszálnak lenni, ahol az elefántok szexnak…
A Vezér elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy régi, gyümölcsöző kapcsolatait figyelmeztesse, ne feledjék, hogy ki áll a táplálkozási lánc csúcsán.
 


Hogy aztán a helyzetértékelése helyes vagy helytelen, az majd kiderül, de állítólag már Simicskával való kapcsolata sem a régi felhőtlen barátság, amit én azért kétlek, hiszen Simicskát gazdaságilag megölni csak akkor tudja, ha a saját helyzetét is kockáztatja.
Simicska túl sokat tud és túl okos ahhoz, hogy egy ilyen faluszéli ravaszkodó suttyó emberkedése ellen ne épített volna be biztonsági elemeket a rendszerbe, és ha valaki meg tudja buktatni a pocakos viktátort, hát akkor ő az.

A másik érdekesség, hogy Csányi OTP-vezér láthatólag kiesett a pikszisből, amiből le kell szűrnie bizonyos következtetéseket, nevezetesen, hogy aki hiénát etet, az könnyen elveszítheti a kezét.
Hiába volt a lélegeztetőgép csapja nyolc szomorú éven át Csányi kezében, a hála nem politikai kategória.

Mindenesetre, ha ezek az emberek egymásnak esnek, akkor ott érdekes dolgok is történhetnek, márpedig a reklámadó Simicskát vágta képen, míg az devizahitelesek helyzetének konszolidációja a többi bank mellett az OTP-t érinti érzékenyen, ha nem is teszik az intézkedések padlóra egyiküket sem.
Az RTL is érdekes helyzetben van, merthogy az ő álláspontjuk az, hogy ugyan fizetnek, de perelnek, és a végén vissza fogják kapni a pénzüket.

Ha harc, hát legyen harc, mondá Viktor is, aki éppen ma hozatott törvényt az ellen, hogy az RTL ki tudja kerülni a reklámadót legalább az idén, viszont nem biztos, hogy helyesen mérte fel a helyzetet, könnyen meglehet, hogy egy tőkeerős multival nem fog tudni mit kezdeni, miközben az naponta erodálja hatalmát.
Orbán a fa koronáját metszegeti, miközben a tövénél már berreg a láncfűrész, és most nem, Szigetvári Viktor az ellenfél, hanem vérprofi kapitalisták - rengeteg pénzzel és politikai befolyással -, akik a profitjukért küzdenek.

A devizahitelesek ügye sem lefutott meccs még, a bankok is szerezhetnek még egy-két kellemetlen percet.
Külpolitikailag Vezérünk nullára játszotta magát, jöhet esetleg még egy jóízű kis túlzottdeficit-eljárás, az ország fele nyomorog, és vélhetően idén is lesz tél.
Magára haragította Amerikát, a nagy befolyással rendelkező zsidó lobbit, és a magyar falu is lassan ráébred arra, hogy ha az Unió megszünteti a területalapú támogatást, akkor mindahányan kezdhetik szervezni saját szociális temetésüket.

Az állami vállalatok vezetőit csereberélgetni sem túl jó üzlet, mert azok, akik a leváltott vezetők helyére jönnek, éppen elődjeik példájából látják, hogy mi vár rájuk a jövőben.
Amelyikük meg azt hiszi, hogy őt nem fogja a golyó, azért nem kár, mert az bolond, hiszen a diktatúra lényege a függőség és a létbizonytalanság permanens fenntartása, mert az szavatolja a Vezér jó étvágyát a ludaskása elfogyasztása közben.
Na, meg az érdekcsoportok egymásnak ugrasztása, hogy ő legyen a döntőbíró, adott esetben a Jó Király, máskor meg az Igazságtevő.

De ettől még a helyzete egyre veszélyesebb, mert nyílt konfrontációkat vállal.
Bele lehet bukni, persze nem ma, de a ciklus végére vidáman.
Legalábbis, én vidám lennék.
És ti?

:O)))


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport