HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Fájlhoz csatolom a pofalemezedet

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 01. 11:42     


PuPu

Fájlhoz csatolom a pofalemezedet
Nem vesztlek el soha! - mondja Géniusz Spermiusz, de ne röhögj, mert a padlóla ejtenek, de dulván! Ez, bakker teljesen bekattant, lassan caligulai magaslatokba emelkedik, az már egyszer biztos.

Hajdan, a szép új idők hajnalán a személyiségi jogok védelme még roppant fontos volt, ezért aztán mindenféle kártyára új és új kódok kerültek, mondván, hogy az adatbázisokat nem lehet összekapcsolni, és egyetlen kóddal nem lehet jelölni a személyi igazolványod, a TAJ számod, az útlevélszámod, a személyi igazolványod számát, az adószámod, mert ezzel az állam olyan túlhatalomhoz jut feletted, melyet nem indokol semmi.

Hej, de szép is volt a múlt, mikor még hittünk abban, hogy létezik emberarcú kapitalizmus, de hát nosztalgiából nem lehet megélni, új és új kihívásokkal kell szembenéznünk.

 

Momentán éppen azzal, hogy igen nagy szerencséd lesz, ha a füledbe nem kattint krotáliákat – füljelzőket - a hatalom, hogy a talpas rendőrnek ne kelljen a mobiltelefonjával bűvészkednie, meg chipet keresni a bőröd alatt a füled tövénél, lássa rögtön, hogy kiről van szó.

Piros krotália politikai, sárga krotália tuggyukki, rózsaszín krotália génbeteg mutáns, zöld a szifiliszes migráns, lila az elmebeteg, kék a nyugger és egyéb csökkentértékű, a fekete krotália meg bűnöző.

Olyan szép, színes leszel, mint Ken vagy Barbie, szexuális identitásodnak megfelelően.

A mellékelt ábrában kell gondolkodnod, ez a birkák számára készült változat, csak a színe változhat.

A kiváltságosok, a Család és a közeli vazallusok krotália helyett fülönfüggőt viselnek majd, strassztól a rubinon át a gyémántig, a Nagy Sejt pedig nem visel semmit, ezzel különböztetve el magát az aljanépektől…

Az országhatáron meg ki lesz írva: „A munkaalapú társadalom szabaddá tesz!”

 

Tulajdonképpen nem is annyira vicces ez, hiszen szeretett Ártunk és Ármányunk éppen valami ilyesféle dologra készül, amikor létre akarja hozni az állampolgárok fényképeinek adatbázisát, melyhez egy vadonatúj titkosszolgálati szervet állít fel, induláskor tervezetten ötven fővel, ami éppen megfelelő ahhoz, hogy a gyanútlan és lila krotáliára jogosult magyarember azt gondolja, hogy ez egy hatalmi játszóház.

Igen ám, de nekik dolgozik valamennyi okmányiroda, valamennyi orvosi rendelő, az adóhatóság, a rendőrség, a büntetésvégrehajtás, az idegenrendészet – valamennyi hatóság és hivatal, valamennyi bank és pénzintézet - még a kutyád-macskád oltó állatorvos is.

Mindent tudni fognak rólad, és, hogy fel is fogják használni ezt a tudást, percig ne legyen kétséged.

A gyerekedről is, hiszen épen mostantól kell majd minden újszülött részére adókártyát kiállítani, innentől kezdve már a gyermekeddel, unokáddal is kézben tarthatnak, és hidd el, ehhez nem kell még két szalmaszálat sem keresztbetenniük.

Kézben tartod te saját magad, hiszen összecsinálod a lábad szárát, ha eszedbe jut, hogy az unokádon állhatnak bosszút a te dolgaidért, hát inkább nem hívod ki a sorsot.

 

Ebben a modern falanszterben egy szám leszel, semmi több, és hogy melyik már létező számsorodhoz rendelik hozzá a többit, az mellékes.

Lehet ez például a képed azonosító száma is, és ha ezt a számot leolvassák a füledről például, akkor egy kattintás és megtudják, ki vagy, hol és miért születtél, ki volt apád-anyád, mennyi a jövedelmed és honnan származik, hány gyereked van, mit csinálnak éppen, anyád nyugdíja elég-e a napi betevőre, és ha nem, ki tudod-e egészíteni.

Mennyi pénzed van a bankban, hány centi magas vagy, kire szavazol, van-e szeretőd, volt-e már szifiliszed és buzi-e vagy…

 

Már látom lelki szemeimmel, hogy a Sejtbarátok Ökörköre büszkén állást foglal: becsületes magyarembernek nincs semmi titkolnivalója, aki meg nem becsületes, az ne is tudja takargatni bűnét.

Volt már ilyesmire példa a Horthy-rendszer alatt, amikor a parlamenti képviselők választása nyíltan történt, merthogy magyarember büszke és nyílt jellemével nem fér össze a titkolózás…

Tedd ehhez még hozzá, hogy a Honvédséget új jogkörökkel kívánják felruházni.

Bármikor és bárhol megállíthat, átvizsgálhatja az autódat meg a ruházatodat, sőt téged is vidáman megcsöcsörészhet, belekotorhat a fenekedbe, beléphet az engedélyed és bírói végzés nélkül a lakásodba, sőt, belelőhet abba az ábrándos és bánatos seggedbe is, ha úgy ítéli meg, hogy te éppen meg akartad támadni.

 

A Rendőrségnek ma is megvannak a rend fenntartásához szükséges jogosítványai, sajnos, van úgy, hogy visszaélnek ezzel, például agyonlövik a magát megadó bűnözőt, mondván, azért állt meg, emelte fel a kezeit, mert támadni akart.

A rendőrök ki vannak képezve közrendvédelmi feladatok ellátására, a katonák nincsenek.

Olyan a különbség, mint a manikűrös és a hentes között – mindegyik levágja a körmöd, csak utóbbi  bárddal teszi ezt – ki mire van felkészítve, ugye.

Ha ezt eltűrjük. valóban terelnivaló állatok vagyunk – és nem libák, mert azok legalább gágognak, csak a birkák és az ökrök ballagnak fegyelmezetten a vágóhídra.

 

Van blogger, aki azt írja, ez maga a fasizmus – és ebben van igazság, mert úgy tűnik, hogy az eszközök megegyeznek – egyelőre csak a fasizmus, de később majd – várhatólag -  a nácizmus eszközeivel is.

Totalitárius társadalmak voltak, és ez is az.

Én mégis azt mondom, nem ugyanaz a kettő, mert a fasizmust és a nácizmust valamiféle ideológia mentén valósították meg, míg napjaink Magyarországán szó sincs semmiféle ideológiáról, utópisztikus elképzelésekről, ez egy diktátor és viszonylag szűk bűnözői körének uralma tízmillió marha fölött, és ez felettébb szomorú.

Hitlernek és Mussolininak legalább ott emelgette a kezét ordítva a német és az olasz nép, mely munkát, javuló életszínvonalat és eszmét, valamint ellenséget kapott a Führertől.

 

Amit a magyar nép kapott ettől a bánatos kis elmebetegtől, az semmit sem indokol, de a csendes beletörődést legfőképpen nem.

Ez az ember Szálasi útját kívánja járni, most éppen azon ügyködik, hogy háborút csináljon hozzá.

Nyugati politikus ezt nem is értheti, mert kívül esik az értelmezési tartományán.

Nekünk, magyaroknak, egyszerű embereknek értenünk kellene, mert történelmünk módot adott a tanulásra.

 

Kár, hogy mi soha, semmiből nem tanulunk…

 

:O))) 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport