HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Gépházzaj

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.24.
 Péntek
Ma Gellért napja van.
Holnap Eufrozina napja lesz.
   EUR árfolyam
   356,68 Ft
   CHF árfolyam
   328,88 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 10. 08:28     


Adorján György

Gépházzaj
Valami zűr van a pártszövetségi fogaskerekekkel, a NER meghajtó művei nyikorognak, a kormánymű zajos és a fékek is felmondták a szolgálatot.

Bebizonyosodott, hogy a túl könnyű, kétharmados kormányzás nagy sebességnél bizonytalanná, balesetveszélyessé teszi a közlekedést. Ha a vezérlőagyban zűr van, akkor a legveszélyesebb gondok léphetnek fel. Most még a félpályás útlezárás mehet, de már a teljes nem. Multi ügyben pedig népszavazni sem lehet. Az régen volt, amikor a gazdák utakat zárhattak le és vizitdíj ügyben a nép is szavazhatott rendesen. Akkoriban még ellenzéki vezető kordont bonthatott, szerszámokkal felfegyverkezve, büntetlenül. De az akkor volt.

 

Most meg nem csak zaj jön a gépházból, de büdös is. Habokra kap Habony belépőt a motortérbe, hőbörögnek a cöfösök, bayeristák lázonganak és luxemburgi kalandozásokba fog a századvégi elnök, miközben Rubovszky havi 300 ezer fixet szakít a belvárosi önkormányzattól ingatlanügyek szakértéséért. Szépen vagyunk mondhatom. Mert a józanész szerint „Minden, ami kicsit is megváltoztatja az emberek mindennapjait, valóban bosszantja az embereket, de mikor lépjük ezt meg, ha nem most, a kormányzati ciklusunk elején.”

 

Mert félni a mai helyzetben sem kell nekünk, magyaroknak. „A TEK azt jelentette, hogy nincs közvetlen terrorveszély Magyarországon.” Két tizenéves terroristát le is fogtunk a határnál, át is adtuk őket érthető okokból a franciáknak. Idehaza meg csak tüntessenek, a baloldal vajúdása ez és nem a kormány elleni megmozdulás. Csak nem képzelik, hogy a tüntetők ebben a zord időben a kormány miatt mennek az utcára, ugyan kérem, ez csak a megszokott liberális hallucináció!

 

Valóban megakad az ember torkán a szó, amikor a francia terrorcselekményeket kell megemlíteni a külhoni hírekből, no meg akkor is, ha azt hallja idehaza az ember, hogy a Fidesz milliárdosok ,,megmentésére" akarják költeni az adófizetők pénzét - írja a Magyar Liberális Párt, amely felháborítónak nevezi, "hogy az egyik kedvezményezett az Államadósság Kezelő Központ korábbi vezetője, a törvénysértésekben is érintett Töröcskei István". A Liberálisok szerint sok dologra való a közpénz, de arra biztosan nem, hogy a szegényebbek adójából fizessék ki a hozzájuk közel álló milliárdosokat, ami csak újabb bizonyítéka annak, hogy "az urizálás kormánya kizárólag saját milliárdos haverjainak érdekeit szolgálja".

 

Erős a gépházzaj és a motortérből is bűzlik valami! Trónörökösök mocorognak, fennhéjazó közéleti parkettáncosok sutyorognak a jobboldali populisták romkocsmáinak mélyén, dominóikat rakosgatva egymáshoz, és világraszóló terrorcselekmények kellenek ahhoz, hogy meghívják az embert Párizsba.

 

Melegfront jön. Fejfájást okoz majd sokaknak. Fokozódik a nyugtalanság és az ingerlékenység. Már a fradinál is sikkasztás miatt nyomozgatnak, Kubatov mosakodhat, feljelentéssel elébe menve a történteknek. A csókosok cidrizhetnek még ezen a télen, ha olyan idő jön, körmük alá üthet az egyre fagyosabb légkör. Trócsányi megnyugvás éve idén elmarad. A gépházzaj majd valódi elégedetlenséget is jelez a kormányzással szemben. Aztán ki tudja mi lesz. Bármi megtörténhet, bármely napon, akár még ma is! A Magyar Nemzet úgy tudja, kormányellenes tüntetés szervezésébe kezdhet a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ), miután a Tesco hivatalosan is bejelenti az üzletek bezárását és a leépítéseket. Ez csak apróság abból a rengetegből, ami még ebben az esztendőben ránk vár.


További hírek

  Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
2021. 09. 23. 10:15 dunakeszi-hirhatar.hu
  Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
2021. 09. 23. 10:06 pestmegyei-hirhatar.hu
  Tánctalálkozó PLUSZ
2021. 09. 23. 02:15 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Orbán apja(?) hatvanpusztai birtokáról: A gyerek nem beszél bele a szülő dolgába
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Harminc éves a Pécsi Napok
2021. 09. 21. 02:13 pecsi-hirhatar.hu
  Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
2021. 09. 20. 17:15 gyomroi-hirhatar.hu
  Te tudod, mi az a financial domination?
2021. 09. 20. 17:07 dunakeszi-hirhatar.hu
  Minden korosztályt megszólítanak
2021. 09. 19. 22:04 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport