HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Gépházzaj

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.26.
 Kedd
Ma Fülöp napja van.
Holnap Hella napja lesz.
   EUR árfolyam
   350,53 Ft
   CHF árfolyam
   331,01 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 10. 08:28     


Adorján György

Gépházzaj
Valami zűr van a pártszövetségi fogaskerekekkel, a NER meghajtó művei nyikorognak, a kormánymű zajos és a fékek is felmondták a szolgálatot.

Bebizonyosodott, hogy a túl könnyű, kétharmados kormányzás nagy sebességnél bizonytalanná, balesetveszélyessé teszi a közlekedést. Ha a vezérlőagyban zűr van, akkor a legveszélyesebb gondok léphetnek fel. Most még a félpályás útlezárás mehet, de már a teljes nem. Multi ügyben pedig népszavazni sem lehet. Az régen volt, amikor a gazdák utakat zárhattak le és vizitdíj ügyben a nép is szavazhatott rendesen. Akkoriban még ellenzéki vezető kordont bonthatott, szerszámokkal felfegyverkezve, büntetlenül. De az akkor volt.

 

Most meg nem csak zaj jön a gépházból, de büdös is. Habokra kap Habony belépőt a motortérbe, hőbörögnek a cöfösök, bayeristák lázonganak és luxemburgi kalandozásokba fog a századvégi elnök, miközben Rubovszky havi 300 ezer fixet szakít a belvárosi önkormányzattól ingatlanügyek szakértéséért. Szépen vagyunk mondhatom. Mert a józanész szerint „Minden, ami kicsit is megváltoztatja az emberek mindennapjait, valóban bosszantja az embereket, de mikor lépjük ezt meg, ha nem most, a kormányzati ciklusunk elején.”

 

Mert félni a mai helyzetben sem kell nekünk, magyaroknak. „A TEK azt jelentette, hogy nincs közvetlen terrorveszély Magyarországon.” Két tizenéves terroristát le is fogtunk a határnál, át is adtuk őket érthető okokból a franciáknak. Idehaza meg csak tüntessenek, a baloldal vajúdása ez és nem a kormány elleni megmozdulás. Csak nem képzelik, hogy a tüntetők ebben a zord időben a kormány miatt mennek az utcára, ugyan kérem, ez csak a megszokott liberális hallucináció!

 

Valóban megakad az ember torkán a szó, amikor a francia terrorcselekményeket kell megemlíteni a külhoni hírekből, no meg akkor is, ha azt hallja idehaza az ember, hogy a Fidesz milliárdosok ,,megmentésére" akarják költeni az adófizetők pénzét - írja a Magyar Liberális Párt, amely felháborítónak nevezi, "hogy az egyik kedvezményezett az Államadósság Kezelő Központ korábbi vezetője, a törvénysértésekben is érintett Töröcskei István". A Liberálisok szerint sok dologra való a közpénz, de arra biztosan nem, hogy a szegényebbek adójából fizessék ki a hozzájuk közel álló milliárdosokat, ami csak újabb bizonyítéka annak, hogy "az urizálás kormánya kizárólag saját milliárdos haverjainak érdekeit szolgálja".

 

Erős a gépházzaj és a motortérből is bűzlik valami! Trónörökösök mocorognak, fennhéjazó közéleti parkettáncosok sutyorognak a jobboldali populisták romkocsmáinak mélyén, dominóikat rakosgatva egymáshoz, és világraszóló terrorcselekmények kellenek ahhoz, hogy meghívják az embert Párizsba.

 

Melegfront jön. Fejfájást okoz majd sokaknak. Fokozódik a nyugtalanság és az ingerlékenység. Már a fradinál is sikkasztás miatt nyomozgatnak, Kubatov mosakodhat, feljelentéssel elébe menve a történteknek. A csókosok cidrizhetnek még ezen a télen, ha olyan idő jön, körmük alá üthet az egyre fagyosabb légkör. Trócsányi megnyugvás éve idén elmarad. A gépházzaj majd valódi elégedetlenséget is jelez a kormányzással szemben. Aztán ki tudja mi lesz. Bármi megtörténhet, bármely napon, akár még ma is! A Magyar Nemzet úgy tudja, kormányellenes tüntetés szervezésébe kezdhet a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ), miután a Tesco hivatalosan is bejelenti az üzletek bezárását és a leépítéseket. Ez csak apróság abból a rengetegből, ami még ebben az esztendőben ránk vár.


További hírek

  Száz beteg gyógyulását segítheti
2020. 05. 25. 21:27 pecsi-hirhatar.hu
  Kásler hazudik – távoznia kell a kormányból
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020. 05. 24. 20:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Botka László is aláírta Karácsony Gergely követeléseit
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Semjénnek hála bárkit kilőhet a titkosszolgálat
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Vasarely ihlette ruhákat terveznek
2020. 05. 22. 21:50 pecsi-hirhatar.hu
  Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
2020. 05. 22. 16:44 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport