HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.10.
 Szerda
Ma Lörinc napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,02 Ft
   CHF árfolyam
   405,25 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 26. 08:56     


Adorján György

HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK
Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben.

Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben. Nem félteném a nemzeti függetlenségünket sem attól, hogy körmére néznének, amúgy milánói módra egy- két embernek, cégnek idehaza. Járjanak csak utána bátran az európai vesztegetéses hadszíntéren minden magyar vonatkozásnak. A paksi orosz mutyinak éppúgy, mint a horvátok vádjának MOL ügyben.


Vizslassák csak bátran, hogy még kik szipóztak fehér port hamvas női testek hajlatairól és kik vásárolták meg szolgálati lakásaikat potom áron Budapest kiemelt övezeteiben. Járjanak csak utána mindazoknak, akik felelős, magas állami beosztásokban a mindenkori hatalom érdekében tett szolgálataikért jutalmul, vissza nem térítendő állami támogatásokban részesültek.


Kutakodjanak csak szabadon Európa leggazdagabb belügyérjének eladott cégei után, milyen állami megrendelésekben részesültek és milyen körülmények között?  Nézzenek csak mélyére Grippen és Malév, meg BKV szerződéseknek, alaposan, minden Kiss Kálmánnak és Kocsis Istvánnak, meg mindazoknak, akik velük együtt tevékenykedtek.


Szedjék csak ízekre a föld és területalapú támogatásokban vitézlőket balról, jobbról, a privatizált Állami Gazdaságokkal együtt. Vannak, akik azt mondják, teljesen felesleges lenne behívni a milánói tiszta kezeket, mert nálunk a közállapotok egészen mások. Itt nincsenek illegális pártfinanszírozások, sem adócsalások, no pláne pénzmosások. Nálunk nem tejelnek a közbeszerzési pályázatoknál. Vagyis nálunk minden rendben van! Van ember, aki elhiszi ezt?


Az elaltatott magyar közvélemény, a pikáns történetekkel operáló média, az AB által zablára kényszerített internet megfelelő közeg arra a harmadik évezred elején, hogy ebben a következmények nélküli országban bármit megtehessenek egyesek. Bírósági ítéleteket is figyelmen kívül hagyva, önkényesen eljárhassanak, sőt még hangosan kritizálhassák is azokat. Büntetlenül tehetnek bármit, amit csak akarnak! Nincs még egy ilyen ország Európában!


Magánvagyonná vált állami pénzeket majd felkutatnának a milánóiak, ha ide jöhetnének! De nem jöhetnek, mert ez egy függetlenségére, annyira kényes ország, hogy inkább elrohad belülről, csak kifelé mindez ne látszódjon. Berlusconi támogatottsága jelentős arrafelé a taljánoknál, de mégis közmunkássá tették őt az ottani ügyészek. Itt vajon mi lenne az eredménye egy általuk végzett nagytakarításnak? Pedig el kéne nagyon, mert amíg a honi igazságszolgáltatásban pártkatonák és feleségeik diktálják a tempót, addig hiábavaló minden rendbetételi hazai törekvés.


Csak vágyálom marad mindez, mint a milánói ügyészek idejövetele. Pedig közakarat az, párt hovatartozástól függetlenül, ha valami, akkor ez biztosan az, hogy hulljon a korrupciós férgese végre valahára! Mi van itt kérem? A NAV ráuszítva az RTL-re, szegénytemető Kőbányán, KEHI vizsgálat a Norvég Alapnál, miskolci cigánytelep felszámolás, hát milyen ország lett ez kérem? Hol vannak errefelé a „milánói ügyészek”? Tán sose voltak, most meg bizton állíthatom, hogy mára aztán végképp nincsenek! Ahol fideszes vénalenyomatú legfőbb ügyész irányít a hierarchikus szervezetben, ott nem is lehet ez másképp. Itt betoji ügyészek gazsulálnak állásuk biztonságáért, meg az előmenetel reményében, a megfelelési kényszer alatt vergődő főnökeiknek! Micsoda ország ez?


További hírek

  Az élet mégis szép, kezdődik a Sziget!
2022. 08. 09. 19:33 hirhatar.hu
  Legnagyobb terület – legkedvezőbb áron – 2.
2022. 08. 08. 10:22 hirhatar.hu
  Próbaüzem a pécsi pumpapályán
2022. 08. 08. 02:58 pecsi-hirhatar.hu
  Augusztus 8-tól már az új fogászati klinikán fogadják a betegeket
2022. 08. 08. 02:27 pecsi-hirhatar.hu
  Diktatúrában nem táncikálunk
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Jóléti vízfelületként bevezették a Balatont a jegybank balatonakarattyai konferenciaközpontjához
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Schiffer András kibukott a kormány fairtós jogszabály-módosításától
2022. 08. 07. 13:25 hirhatar.hu
  Fél évszázada képeznek gépészmérnököket Pécsen
2022. 08. 06. 02:27 pecsi-hirhatar.hu
  Útipatika-útmutató
2022. 08. 06. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  A források hatékonyabb felhasználása a cél
2022. 08. 05. 02:26 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport