HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 26. 08:56     


Adorján György

HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK
Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben.

Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben. Nem félteném a nemzeti függetlenségünket sem attól, hogy körmére néznének, amúgy milánói módra egy- két embernek, cégnek idehaza. Járjanak csak utána bátran az európai vesztegetéses hadszíntéren minden magyar vonatkozásnak. A paksi orosz mutyinak éppúgy, mint a horvátok vádjának MOL ügyben.


Vizslassák csak bátran, hogy még kik szipóztak fehér port hamvas női testek hajlatairól és kik vásárolták meg szolgálati lakásaikat potom áron Budapest kiemelt övezeteiben. Járjanak csak utána mindazoknak, akik felelős, magas állami beosztásokban a mindenkori hatalom érdekében tett szolgálataikért jutalmul, vissza nem térítendő állami támogatásokban részesültek.


Kutakodjanak csak szabadon Európa leggazdagabb belügyérjének eladott cégei után, milyen állami megrendelésekben részesültek és milyen körülmények között?  Nézzenek csak mélyére Grippen és Malév, meg BKV szerződéseknek, alaposan, minden Kiss Kálmánnak és Kocsis Istvánnak, meg mindazoknak, akik velük együtt tevékenykedtek.


Szedjék csak ízekre a föld és területalapú támogatásokban vitézlőket balról, jobbról, a privatizált Állami Gazdaságokkal együtt. Vannak, akik azt mondják, teljesen felesleges lenne behívni a milánói tiszta kezeket, mert nálunk a közállapotok egészen mások. Itt nincsenek illegális pártfinanszírozások, sem adócsalások, no pláne pénzmosások. Nálunk nem tejelnek a közbeszerzési pályázatoknál. Vagyis nálunk minden rendben van! Van ember, aki elhiszi ezt?


Az elaltatott magyar közvélemény, a pikáns történetekkel operáló média, az AB által zablára kényszerített internet megfelelő közeg arra a harmadik évezred elején, hogy ebben a következmények nélküli országban bármit megtehessenek egyesek. Bírósági ítéleteket is figyelmen kívül hagyva, önkényesen eljárhassanak, sőt még hangosan kritizálhassák is azokat. Büntetlenül tehetnek bármit, amit csak akarnak! Nincs még egy ilyen ország Európában!


Magánvagyonná vált állami pénzeket majd felkutatnának a milánóiak, ha ide jöhetnének! De nem jöhetnek, mert ez egy függetlenségére, annyira kényes ország, hogy inkább elrohad belülről, csak kifelé mindez ne látszódjon. Berlusconi támogatottsága jelentős arrafelé a taljánoknál, de mégis közmunkássá tették őt az ottani ügyészek. Itt vajon mi lenne az eredménye egy általuk végzett nagytakarításnak? Pedig el kéne nagyon, mert amíg a honi igazságszolgáltatásban pártkatonák és feleségeik diktálják a tempót, addig hiábavaló minden rendbetételi hazai törekvés.


Csak vágyálom marad mindez, mint a milánói ügyészek idejövetele. Pedig közakarat az, párt hovatartozástól függetlenül, ha valami, akkor ez biztosan az, hogy hulljon a korrupciós férgese végre valahára! Mi van itt kérem? A NAV ráuszítva az RTL-re, szegénytemető Kőbányán, KEHI vizsgálat a Norvég Alapnál, miskolci cigánytelep felszámolás, hát milyen ország lett ez kérem? Hol vannak errefelé a „milánói ügyészek”? Tán sose voltak, most meg bizton állíthatom, hogy mára aztán végképp nincsenek! Ahol fideszes vénalenyomatú legfőbb ügyész irányít a hierarchikus szervezetben, ott nem is lehet ez másképp. Itt betoji ügyészek gazsulálnak állásuk biztonságáért, meg az előmenetel reményében, a megfelelési kényszer alatt vergődő főnökeiknek! Micsoda ország ez?


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport