HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.02.17.
 Hétfő
Ma Donát napja van.
Holnap Bernadett napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,67 Ft
   CHF árfolyam
   314,34 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 26. 08:56     


Adorján György

HA JÖHETNÉNEK MILÁNÓI ÜGYÉSZEK
Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben.

Én meghívnám őket vendégszereplésre. Vizslassanak csak bátran hazai ügyekben. Nem félteném a nemzeti függetlenségünket sem attól, hogy körmére néznének, amúgy milánói módra egy- két embernek, cégnek idehaza. Járjanak csak utána bátran az európai vesztegetéses hadszíntéren minden magyar vonatkozásnak. A paksi orosz mutyinak éppúgy, mint a horvátok vádjának MOL ügyben.


Vizslassák csak bátran, hogy még kik szipóztak fehér port hamvas női testek hajlatairól és kik vásárolták meg szolgálati lakásaikat potom áron Budapest kiemelt övezeteiben. Járjanak csak utána mindazoknak, akik felelős, magas állami beosztásokban a mindenkori hatalom érdekében tett szolgálataikért jutalmul, vissza nem térítendő állami támogatásokban részesültek.


Kutakodjanak csak szabadon Európa leggazdagabb belügyérjének eladott cégei után, milyen állami megrendelésekben részesültek és milyen körülmények között?  Nézzenek csak mélyére Grippen és Malév, meg BKV szerződéseknek, alaposan, minden Kiss Kálmánnak és Kocsis Istvánnak, meg mindazoknak, akik velük együtt tevékenykedtek.


Szedjék csak ízekre a föld és területalapú támogatásokban vitézlőket balról, jobbról, a privatizált Állami Gazdaságokkal együtt. Vannak, akik azt mondják, teljesen felesleges lenne behívni a milánói tiszta kezeket, mert nálunk a közállapotok egészen mások. Itt nincsenek illegális pártfinanszírozások, sem adócsalások, no pláne pénzmosások. Nálunk nem tejelnek a közbeszerzési pályázatoknál. Vagyis nálunk minden rendben van! Van ember, aki elhiszi ezt?


Az elaltatott magyar közvélemény, a pikáns történetekkel operáló média, az AB által zablára kényszerített internet megfelelő közeg arra a harmadik évezred elején, hogy ebben a következmények nélküli országban bármit megtehessenek egyesek. Bírósági ítéleteket is figyelmen kívül hagyva, önkényesen eljárhassanak, sőt még hangosan kritizálhassák is azokat. Büntetlenül tehetnek bármit, amit csak akarnak! Nincs még egy ilyen ország Európában!


Magánvagyonná vált állami pénzeket majd felkutatnának a milánóiak, ha ide jöhetnének! De nem jöhetnek, mert ez egy függetlenségére, annyira kényes ország, hogy inkább elrohad belülről, csak kifelé mindez ne látszódjon. Berlusconi támogatottsága jelentős arrafelé a taljánoknál, de mégis közmunkássá tették őt az ottani ügyészek. Itt vajon mi lenne az eredménye egy általuk végzett nagytakarításnak? Pedig el kéne nagyon, mert amíg a honi igazságszolgáltatásban pártkatonák és feleségeik diktálják a tempót, addig hiábavaló minden rendbetételi hazai törekvés.


Csak vágyálom marad mindez, mint a milánói ügyészek idejövetele. Pedig közakarat az, párt hovatartozástól függetlenül, ha valami, akkor ez biztosan az, hogy hulljon a korrupciós férgese végre valahára! Mi van itt kérem? A NAV ráuszítva az RTL-re, szegénytemető Kőbányán, KEHI vizsgálat a Norvég Alapnál, miskolci cigánytelep felszámolás, hát milyen ország lett ez kérem? Hol vannak errefelé a „milánói ügyészek”? Tán sose voltak, most meg bizton állíthatom, hogy mára aztán végképp nincsenek! Ahol fideszes vénalenyomatú legfőbb ügyész irányít a hierarchikus szervezetben, ott nem is lehet ez másképp. Itt betoji ügyészek gazsulálnak állásuk biztonságáért, meg az előmenetel reményében, a megfelelési kényszer alatt vergődő főnökeiknek! Micsoda ország ez?


További hírek

  Különleges szolgáltatás a kismamáknak
2020. 02. 16. 21:37 pecsi-hirhatar.hu
  Történeti épületdiagnosztikai képzés indul Pécsett
2020. 02. 15. 20:57 pecsi-hirhatar.hu
  Kitüntették a rendőrt, aki felfedezte a határzár alatti alagutat
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Orbánnak is üzentek Erdélyből – a százmilliárdos támogatások ellenére sem erőltetik olyan nagyon az autonómiát
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Akadt néhány felesleges milliárd az újabb nemzeti konzultálgatásra
2020. 02. 15. 10:13 hirhatar.hu
  Bővült a pécsi gyermekklinika eszközparkja
2020. 02. 14. 22:25 pecsi-hirhatar.hu
  Egyre több az okosváros
2020. 02. 14. 14:06 gyomroi-hirhatar.hu
  Életfogytiglan a pécsi idős asszony gyilkosának
2020. 02. 13. 16:45 pecsi-hirhatar.hu
  Furcsa vezetőcsere a gyömrői Vízmű élén
2020. 02. 13. 11:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Jövőre várható a gyömrői iskola bővítése
2020. 02. 13. 10:59 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport