HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Honvéd áll a trombitán

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 30. 16:03     


PuPu

Honvéd áll a trombitán
Egyre követelőbb igény a katonaság bevetése a migránsok ellen. Ha jól belegondolunk, hát előadódhat olyan helyzet, amikor lőni kell, mert a migráns bejön a határon és egyrészt menedéket, másrészt meg vizet kér – arcpirító pofátlanság.

Hát vessünk be ellenük mindent, ami bevethető, a rendőrséget, a határvadászokat, a honvédséget, a mezőőröket, a polgárőröket, a halőröket és az erdőőröket, te meg vágd hozzájuk a kezed ügyébe eső fazekakat, lábosokat – szólít a haza, ne hezitálj!

 

De elsősorban a honvédséget kell bevetni, ők vannak kiképezve legális tömeggyilkosságra, márpedig a legalitás csak egyéni képviselői indítvány kérdése.

És ha már indítvány, akkor szabályozzon még egy-két olyan kérdést is, melyeket ezidáig kénytelenek voltunk szabályozatlan embertelenséggel megoldani.

A Népszabadság tájékoztatása szerint a hadsereg új jogosítványa lehet például a gépjárművek közúti megállítása.

A katonák - a rendőrök jogaihoz hasonlóan - felhatalmazást kapnak helyszínbiztosításra, területzárásra, valamint kényszerítő eszközök alkalmazására, illetve a személyi szabadságot is korlátozó intézkedésekre is.

A hadsereg eszköztárában szerepelni fog az őrkutya, gumilövedék, pirotechnikai eszköz, a könnygázgránát és az elfogó háló is, amelyeken kívül a magyar katonák lőfegyvert is használhatnak a menekültek ellen, ha úgy ítélik meg, hogy a menekültek valamely cselekedete más ember életét vagy testi épséget veszélyezteti, vagy ha a menekültek katona által őrzött létesítményre támadnak.

 

Ez utóbbi esetben a rendőröknek már a jelenlegi törvényi szabályozási keretek között is lehetőségük nyílik lőfegyverrel megvédeni magukat.

Ennek tükrében érdekes kérdések merülnek fel, például a gumilövedék tekintetében, mely köztudottan szemkilövésre szolgál, de a katonák által őrzött objektumok tekintetében is – különös tekintettel Mosonmagyaróvárra és Dudás laktanyaparancsnokra.

Aztán felmerül a kérdés, hogy hogyan tudja majd a talpas megkülönböztetni a menekültet a honfitól, hiszen vannak a menekültek között is olyan népek, akik álcázásként fehér bőrrel húzatták át magukat, előrelátóan még az anyjuk hasában, ravaszabbak ezek a cigánynál is, szeőkecigány, ugye…

 

Az akciót, melynek keretében a bevándorlókra lövöldöznek, menekültgyérítésnek fogjuk nevezni, a magyar nyelv találékony.

Ami a szándékokat illeti, alapvetően őrzési és védelmi célra vennék igénybe a Honvédséget.

Hogy mit őriznének, kit és mitől védenének, az a menekültkérdés mai állapotát tekintve lényegtelen, valószínűleg a magyar anyákat attól, hogy elkapják a szifiliszt a migránsoktól, akik nyakig ülnek a szifiliszben, mint ez tudott…

 

De őrizhetnék például tranzitzónát közvetlenül a határ mellett - egy lépést se szeretett hazánk földjén -

Üljön csak a fertőző, és asszonyaink megerőszakolását fontolgató terrorista a pengék tövében, a szabad levegőn addig, ameddig nem döntenek a sorsáról, nyalja a jeget, meg egyen kefét.

Ebből is látszik világosan, hogy Nemzet Félesze nem lát előre három hónapot sem, mert ha látna, eszébe juthatna, hogy november végén esni szokott, helyenként akár hó vagy jégdara is, melynek hullása közben mezőn ücsörögni meglehetősen kellemetlen időtöltés, márpedig ezek itten kéjutazáson vesztnek részt, mint ez szintúgy köztudott.

Még szerencse, hogy gyerekek nincsenek a menekültek között, hiszen őket tilos mutatni a tömegtájékoztatásban, amit pedig nem látunk, az nincs.

 

Úgyhogy jön a haderő, bevetve erőinek és eszközeinek összességét, elrettentve a külső és belső ellenséget attól, hogy ujjat húzzon magyaremberrel.

Bevetésre kerül a 2. Magyar Kerékpáros Hegyivadász dandár, az 1. Magyar Fajfenntartó Dandár, a 3. Magyar Határvadász Osztály a kakastollakkal.

A harccsoport meg lesz erősítve egy helikopteres századdal, mely három honvédből áll helikopterenként, egyikük berreg, a másik egy földbeszúrt botot rángat, míg a harmadik magasra emel egy papírforgót és fújja rá a levegőt.

Támogató erőként a harccsoport alárendeltségébe kerül majd a Gömb utcai óvoda teljes személyi állománya, beleértve a dadusokat is.

A siker nem kétséges, a kérdés már csak az, hogy a Fajfenntartók kapjanak-e libatollat a sapkájukra, hogy ne kelljen a szomszédba menni egy kis perverzitásért.

 

Arra azért figyelni kellene, hogy ezek a változások mennyiben érintik a magyar állam és állampolgára életviszonyait, mert az nemigen lett kibontva, hogy a „tömeges bevándorlási válsághelyzet” fogalma mit takar.

Jelenleg a tervek szerint öt migráns feltűnése esetén is ki lehet hirdetni az Országos Beszarást, és mire kettőt lépsz, már egy bajszos hadfi kotor a seggedben, felforgató irodalom után kutatva.

A TEK viszont nem szerepel a hírekben, pedig most aztán tobzódhatnának a terroristákban, mint hajdani kollegám az álmaiban folyvást feltűnő, női mellekkel töltött úszómedencében, de nem.

Nekik fontosabb feladatuk van, nekik a Kis Beszarit kell őrizniük, nehogy megmerényelje valaki.

 

Pedig kár aggódniuk, hiszen hálás alattvalói türelmesek és most már – úgy tűnik - megvárják, míg leharapja a bögre fülét, merthogy reggelire az a legfinomabb.

Megmondta a pszichiáter professzor is, mikor páciensei megették a kakaósbögrét…

Ez a fennforgás pedig már szinte karnyújtásnyira van.

Boldogabb országokban a Nemzeti Gárda bevetésének is megvannak a maga szabályai, de attól minden demokrácia tartózkodik, hogy a hadsereget összekeverje a rendészeti tevékenységek ellátóival.

 

De hát senki sem mondta, hogy mi egy boldogabb ország vagyunk – nemde?

 

:O))) 

 

 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport