HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Írom a levelem Sándor Máriának

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2018.01.23.
 Kedd
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   309,91 Ft
   CHF árfolyam
   263,00 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 11. 17:42     


Adorján György

Írom a levelem Sándor Máriának
Tehát igazat szóltál Mária, azok meg ismét hazudtak!

Kedves Mária!

 

Amikor az RTL Klub Házon kívüli műsorában nyilatkoztál, hogy túlóráid kifizetése elmaradt, akkor már előre tudni lehetett, hogy ez a hatalom meg fogja torolni valamiképpen mindezt. Nem csak azért, mert mondtál, amit mondtál, hanem a fekete ruhás tiltakozásodért, felmondásodért, no meg azért is, mert pont annak a TV-nek panaszkodtál.

 

Volt olyan bulvár újság, amely ezzel a címmel adott hírt rólad: „Belebukott a tiltakozásba a Péterfy Sándor utcai kórház nővére”. Ma már bánja a szerkesztő ezt a címet, hiszen nem bukás a te eseted, hanem győzelem. Aztán miattad feketébe öltöztek sokan pályatársaid közül, tüntetve, kiállva melletted, és sokan csatlakoztak az Ápoló/Nőkért - Feketében mozgalomhoz is.

Közismert, hogy az illetékes minisztérium először azt közölte, hogy minden rendben van a kifizetésekkel, majd a lelkész miniszter elismerte, hogy "Igen", mondta Balog Zoltán az ATV híradó kérdésére, hogy léteznek-e olyan tartozások, amikről a nővérek beszélnek. Ezek szerint tényleg tartoztak a kórházak a túlórapénzekkel. Tehát igazat szóltál Mária, azok meg ismét hazudtak!

 

Azok, akik magukat sokszor pofátlanul szabadságharcosoknak titulálják, azt mondják rólad, hogy renitens vagy. Ne is törődj velük, te vagy a szabadságharcos, ők meg a közéleti renitensek.

Te vagy a méltó társa, néhai Váradi András juhásznak, a NAV-os Horváth Andrásnak és mindazoknak, akik szót emelnek ennek az autokratikus rendszernek gőgös, kivagyiságtól duzzadó izomagyúságának megnyilvánulásaival szemben, akár személyes jelenlétükkel, akár írott véleményeikkel.

 

Kedves Mária! Ha te és a hozzád hasonló, itthon maradt munkatársaid nem lennének a betegek, az ápolásra szorulók mellett, vérrel, vizelettel, levedző sebekkel viaskodva, éjjel nappal humánusan küzdve a rájuk bízottakkal, néha még mosolyogva is, ezzel tisztelegve a hivatástudatnak, akkor mivé válna ez az egész? Elfekvő lenne végül minden ágy és azzá válná minden kórterem. Nem lenne kihez csöngetni, segítséget kérni, az a kevés megmaradt orvos is csak ügyefogyottan, egymást bámulva lézengene. Mi is lenne nélkületek, ha ti nem lennétek?

 

Tudd, hogy mi tudjuk mennyit értek, tudjuk, hogy kik vigyázzák gyógyuló sebeinket! Tudjuk azt is, hogy mindez anyagi kérdés is abban a hazában, ahol van pénz és jut stadionépítésekre, kastélyvásárlásokra, duzzasztott államapparátus díjfizetéseire, meg egyéb nem feltétlen indokolt költekezésekre, az egészségügy segítéséhez képest. Vérforraló, hogy arra jut, hogy közpénzből egyes képviselők olyan üzemanyagszámlák után is pénzhez jussanak, amely mögött nincs is autó, míg ti nem kapjátok meg a túlórapénzt. Sorolhatnánk napestig a hasonló példákat. Botrány, amit ezek veletek tesznek. És még volt képük hozzá, hogy ellenzékben a háromszáz forintos vizitdíj ellen populista szemfényvesztéssel népszavazást kezdeményezzenek. Förtelmesek!

 

Egyszer azt mondtad, ha nem segítenek, akkor Magyarország vonul az utcára. Eljön majd egyszer az az idő is. Amikor százezer cigányszármazású ember vonul végig a Dózsa György úton szótlanul, himnuszukat énekelve, egymás kezét fogva, amikor százezer egészségügyi és szociális dolgozó a Hősök-terén gyülekezve szótlanul vonul majd sorsuk jobbá tételéért, amikor szakszervezetek tömegei sorakoznak fel a téren, hogy összefogva kinyilvánítsák közösen elégedetlenségüket, és csatlakoznak majd hozzájuk mások is, diákok és nyugdíjasok, akkor egész Magyarország kivonul majd!

 

Kedves Mária! Azt mondják renitens vagy! A kamara szerint többször is megsértetted nyilatkozataiddal az egészségügyi dolgozók etikai szabályait. Ne is törődj a kamarával, ők megfelelési kényszerből cselekednek, a kormány iránti hűségüket, lojalitásukat igazolják.

Mi tudjuk, hogy csak az ő erkölcsi felfogásuk az, amely ellen vétettél. A kamaránál valaki panaszt terjesztett elő. A lelkész miniszter lelke rajta, hogy mit tesz és miért. Mi tudjuk, hogy a te kiállásod példamutató és legfőképpen követendő! Amikor vége lesz ennek a forró nyárnak és a hosszú bágyadt levertségből majd észhez térnek a tömegek, követőid száma meg fog sokszorozódni!.

És akkor Sándor Máriák hada kel útra, hogy végre rendszert változtasson, valódit, s igazit, demokratikusat létrehozva!

 

Most érkezett a hír kedves Mária, hogy a veled való szolidaritás, a tömeges felháborodás és a melletted való kiállás nem volt hiábavaló! Az ellened indított etikai eljárást visszavonták. Gratulálunk kedves Mária!


További hírek

  Nofene: Orbán tárgyal már a tao-pénzzel megtolt röplabdáról is
2018. 01. 23. 13:04 hirhatar.hu
  Márciustól kerülnek forgalomba az új 1000 forintos bankjegyek
2018. 01. 23. 12:30 gyomroi-hirhatar.hu
  Olcsóbban tankolhatunk szerdától
2018. 01. 22. 19:28 gyomroi-hirhatar.hu
  Újabb lehetőség a nyugdíjasoknak Pécsett
2018. 01. 22. 18:10 pecsi-hirhatar.hu
  Hiába fenyegetik, az MSZP nem hagyja cserben az éhezőket: megtartják az ételosztást
2018. 01. 22. 18:00 hirhatar.hu
  Magyar voltam, - vagyok, leszek ...!
2018. 01. 22. 17:32 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Feljelenthetik Vajnát: A TV2 betámadta Budaörs polgármesterét, aki nem hagyja magát
2018. 01. 22. 17:00 hirhatar.hu
  Lemond az MSZP elnöke – ha nem nyernek áprilisban
2018. 01. 22. 16:01 hirhatar.hu
  Ki érti ezt..?; Most épp ledarálják a másfél éve kibővített budapesti P+R parkolókat
2018. 01. 22. 15:00 hirhatar.hu
  Németh Szilárd már kormánydöntési kísérlettel vádolja Szél Bernadettet
2018. 01. 22. 14:00 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport