HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Kemény, mint a vídia, hülye, mint a segg

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.27.
 Csütörtök
Ma Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,69 Ft
   CHF árfolyam
   345,42 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 14. 12:43     


PuPu

Kemény, mint a vídia, hülye, mint a segg
Ma reggel a Legfőbb Hadúr belefeküdt a kádba, Anikó asszony leöntötte keményítővel, majd beletekintve a vízbe, megállapította, hogy az eredmény részleges, de nem elégedetlenkedett, hiszen a minap csinált vagyonleltárt és az ott észlelt eredmény teljesen kielégítette.

Mindenesetre a mai rádióinterjúban a terápia hatása érezhető volt, nem úgy, mint a grazi terápiáé, ami igazán nagy kár, mert a pöttöm diktátor emberkedésének árát mi – te, meg én fogjuk megfizetni.
Volt idő, amikor ez az ember messziről még úgy tűnt, mintha amúgy épeszű lenne, még ha szerepel is nekünk, de ma már megrendült a hitem ebben, hiszen hülye ember az, aki párzási időszakban a hímelefánt farkát húzogatja, mint a harangkötelet – igen, persze, hogy azt a farkát.

Olyanokat mondott a vezető világhatalomra, melyhez hasonlókat nemhogy diplomáciai körökben, nemhogy úri társaságban, de még a felcsúti kocsmában is kockázatos lenne hangoztatni, mert a fene tudja, mi lenne a következménye.
Vannak ilyen krakéler emberek a való világban is, de azok általában már nem a saját lábukon jönnek ki a kocsmából, hanem gurulós hordágyon, és annyi cső lóg ki belőlük, hogy fel lehetne építeni belőlük a Déli Áramlatot.
Azt mondta a Mi Napsugarunk, hogy  „az amerikai beutazási tilalmi ügy egyre inkább elveszíti komolyságát", "egyre zavarosabb az egész dolog".
Meg azt, hogy a kormányának átadott dokumentumon se aláírás, se fejléc, se pecsét, "ez egy fecni", "ömlesztett összegyűjtése azoknak a vádaknak, amelyeket az elmúlt négy évben az ellenzéki pártoktól már hallhattunk" - jellemezte Orbán Viktor a dokumentumot, hozzátéve: ha nem angolul lenne, azt hinné, egy ellenzéki párt írta. 
A miniszterelnök ezért úgy tekint e dokumentumra, "mint ha vissza akarna valaki rángatni bennünket a választások előtti politikai helyzetbe".
Meg olyat, hogy  "mi az Egyesült Államoknak szövetségesei és barátai vagyunk, én nem merem vádolni az Egyesült Államokat azzal, hogy nyers gazdasági érdekek miatt rágalmazási hadjáratot folytat egy ország ártatlan állampolgáraival szemben".

Ennek a komának - mint szabványos tüneteket produkáló rendes szociopatának – nincs veszélyérzete.
Viszont megtudtuk, hogy a választások óta megváltozott a politikai helyzet, a felhatalmazása megerősödött és őt már nem lehet visszarángatni a választások előtti politikai helyzetbe, mert menet közben megizmosodott.
Aki vele próbál ujjat húzni, azt úgy széttépi, mint azeri paraszt a gombos harmonikát.
Ezt egy mellékmondat erejéig hadd köszönjem meg a magukat a választásoktól finnyásan megtartóztató polgártársainknak, akiknek javaslom, hogy a helyi állatkert hiénakifutójának amúgy is rozoga kerítését is bontsák el, hadd játsszon az édibédi büdös állat a gyerekeikkel, meg hadd fogócskázzon velük!

Hát, nem tudom, hogy az amerikaiak lenyelik-e ezt a folyamatos pofátlankodást, mert ugyan Fénylő Csillagunk azt tanácsolta szövetségeseinek, hogy ne azt figyeljék, amit mond (ezt szerintem is felesleges figyelni…) hanem azt, hogy mit tesz, de most eljutottunk arra a rendkívüli történelmi pillanatra, amikor a szavak és a tettek egybeesnek.
Nem ringatom illúziókba magam, pontosan tudom, hogy a politika érdekekről szól és nem a hiúságról, de Amerika számára veszélyes precedens az ilyesmi, hiszen a szövetségi rendszerének fellazulására lehet következtetni belőle.
Obama számára ez kínos lehet, az Unió számára nemkülönben, Putyin meg röhöghet a markába, mert az orosz érdekek Paks kapcsán már rendben vannak, idén már fizetünk is nekik a semmiért,  és ha meghiúsulna az üzlet, még többet kellene fizetnünk.
Érdeklődéssel figyeli, hogy az amerikaiak elfoglalják-e a tihanyi félszigetet, mert onnan legalább olyan válaszokat kapnának, melyek bármelyik világhatalom számára kedvesek lennének, míg Orbán állandóan kocsmai stílusban hepciáskodik…
Orbán olyan, mint a bolha, melyet különféle kunsztokra tanított be gazdája, a békétlenkedésre történelmi távlatokban is oly fogékony magyar nép, és most találkozott a cirkuszigazgatóval, aki a bemutatást követően – Itt van egy bolha - szórakozottan kérdezi: Igen?
És egy New York Times közbejöttével agyoncsapja az élősködőt…

Hát, majd meglátjuk, de addig is lesznek azért érdekes dolgok, mint például Európa legmagasabb ÁFÁ-jának burkolt, de jelentős mértékű emelése, az oktatás szétverése, a mindenáron való bevételnövelés, mert fogytán a lóvé, és olyan szép terveink vannak még – például a Budapest Bank megvásárlása.
Na, nem azért, hogy köztulajdonba kerüljön, mert,  bár "meg kell vásárolni néhány bankot", utána ezeket elérhetővé kell tenni magyar tulajdonosoknak.
Konkrétan például neki, hiszen egy részvénytársaság tulajdonosi struktúrája gyakorlatilag nyomonkövethetetlen, emellett a pénzt is könnyebb kilapátolni belőle, mint egy futballakadémiából, külföldi részvényest meg könnyebb előállítani, mint szotyolapirító-berendezést. 
Majd ad a vásárlásra kamatmentes hitelt - a Budapest Bankra az MKB, az MKB megvásárlására a Budapest Bank – az állami gazdaságokat is így vették a szerencsések.

Szorgos népünk meg várja a csodát, de nem mozdul, hiszen csak a cafeteriából származó jövedelmét csökkentik, a családi pótlékot akarják elvenni, csak a nyugdíjakkal akarnak kicsinyt babrálni, a devizahitelesek pofájába köptek egyet és el akarják venni a Barátok közt című műsort is, miközben persze harsonázzák a győzelmi jelentéseket.
És ma már nem érdekes az, hogy a korrupciós vádak igazak vagy nem (igazak, egyébként…) mert csapataink már megint harcban állnak, de Felcsút Lángoszlopa (tiszta égő…) győzelemre vezet minket!
Milyen szerencsés nép is vagyunk!

:O)))

 

 


További hírek

  A szenteltvíztartó és az álszent keresztények
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Közel 40 milliárdot osztott az állam kommunikációra 2021 utolsó negyedévében
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Rákay Philip, a négy és félmilliárdos Petőfi
2022. 01. 27. 20:19 hirhatar.hu
  Börtönőrre támadt - ismét leültették
2022. 01. 27. 19:56 pecsi-hirhatar.hu
  A laminált padlóhoz való alátétlemez kiválasztásának tippjei
2022. 01. 27. 12:41 dunakeszi-hirhatar.hu
  Újra választás: megint "döntött a kormány" az új középiskolákról
2022. 01. 26. 21:09 dunakeszi-hirhatar.hu
  Használjuk rendesen a szelektív szemetest!
2022. 01. 26. 21:00 14keruleti-hirhatar.hu
  Tuzson Bence indul a kormánypártok színeiben Dunakeszin
2022. 01. 26. 20:27 dunakeszi-hirhatar.hu
  Okosparkolás - kisebb forgalom, tisztább levegő
2022. 01. 26. 19:38 pecsi-hirhatar.hu
  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport