HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Meleg van - még

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.23.
 Vasárnap
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 23. 08:19     


PuPu

Meleg van - még
Persze, ha ez így folytatódik, akkor már nem túl sokáig, hiszen elérkeztünk arra a pontra, amikor a magyar állam egy prominens képviselője – gondolom, valamilyen igen fontos cél elérése érdekében - nekiesett a melegeknek.

Persze, ha ez így folytatódik, akkor már nem túl sokáig, hiszen elérkeztünk arra a pontra, amikor a magyar állam egy prominens képviselője – gondolom, valamilyen igen fontos cél elérése érdekében - nekiesett a melegeknek.


Próbáltam megfejteni a bánatos, de szorgalmas sekrestyés figuráját hozó pártnélküli pártelnök, műlovar és miniszterelnök-helyettes időzítésének titkát, de semmi más indokot nem találtam, mint a két hét múlva esedékes Budapest Pride rendezvényét, mellyel szemben az indulatok felkorbácsolását nem lehet az utolsó percre hagyni.


Akkor szép az élet, ha olajozottan – hogy Semjén latensnek is szerezzünk valami örömet, esetleg vazelinozottan - működik az államgépezet, és megmondja neked, hogy mit illik, később azt, hogy mit tanácsos, majd ennekutána nem sokkal, hogy mit köztelező tenned a legszorosabb magánszférádban.

Mert a társadalom csak akkor működik, ha tízmillió (esetleg tizennégymillió) tökegyforma élőlény Budapesttől Jeruzsálemig, Debrecentől Torontóig, esetleg Szegedtől Tápéig egy ütemre lép, egy ütemre dobban a szívük, és valahányan barna, tűzrőlpattant székely kislányt szeretnek.


Hogy aztán van, aki a hozzá hasonló neműeket kedveli, az elvetendő aberráció, fogalmazta 
meg a keresztényi megbocsátó magatartásáról és a Gyurcsány-féle karaktergyilkosság társtetteseként elhíresült miniszterelnök-helyettes.
Természetesen, mint az összes többi szolgalelkű haszonleső, ő sem a maga véleményét mondta, még ha azonosult is főnöke véleményével, de ez mindegy is.


Az igazi probléma az, hogy az ő pozíciójában ezt elmondhatta és még ma is miniszterelnök-helyettes és a katolikus egyház
 világi politikájának pártpolitikai képviselője.
Szégyen ez, az ország szégyene, hiszen ma már minden épeszű ember tudja, hogy a meleg ember nem saját szabad elhatározásából válik azzá - aki, hanem ez genetikai kódoltságtól függő tulajdonsága, ennek nem ura, hanem foglya az ember.
Ha mondjuk, a melegek kerülnének hatalomra, és egy meleg ember elkezdene méltatlankodni amiatt, hogy Semjén a birkákat szereti, hősünk is rögtön empatikusabb lenne, vagy sietve megrendezné ministránsokkal, vad tömjénfüstöléssel és csengettyűszóval saját coming out-ját, bevállalva, hogy tulajdonképpen Mekk Elek a zsánere…


Azt gondolom, hogy a szexuális irányultság a legszentebb magánszféra része.
Abba nincs belekotnyeleskedni valója senki állami tisztségviselőnek, annak pedig, aki a katolikus egyházhoz bármilyen módon kötődő intézményben szerepet vállal, illene mélységes hallgatásba burkolózni.
Illene csak akkor kinyitni a száját, mikor elnézést kér embertársaitól, ha nincsen éppen a szájában semmi.
Merthogy a kolostorok és apácazárdák, a sekrestyék és a paplakok világában a homoszexuális viszonyok meglehetősen gyakoriak voltak, ami csak részben magyarázható a szigorú regulákkal, hiszen a börtönökben sem válik mindenki homoszexuálissá, és még azok is, akiket a helyzet kényszere és erős szexuális késztetésük rávisz az azonos neműekkel teremtett kapcsolatra, kiengedésük után nagy természetességgel térnek vissza a heteroszexualitáshoz.

Ferenc pápa ezzel kapcsolatos álláspontja ismert, de Ferenc pápa messze van, míg Orbán Viktor közel.

A melegek itt járnak közöttünk, együtt élünk velük, sokukról nem is tudjuk, hogy nem az ellenkező neműekhez vonzódik.
Hétköznapi emberek ők, talán a helyzetükből adódó kissé több érzelmességgel, több empátiával, érzékenyebb lélekkel, de éppen ebből is adódik, hogy köreikben rengeteg a tehetséges művész, a világ művészettörténete erre ezer példát kínál.


Az a férfi, aki egy másik férfihoz vonzódik, engem nem sért, örülök neki, hogy van, aki viszontszereti, merthogy két elégedett emberrel több lesz a földön, míg ha arra kényszerítjük 
őket, hogy elnyomják természetes késztetéseiket, kép idegbeteget kapnánk, akik frusztráltságukban kiszámíthatatlan reakciókkal válaszolnának az őket pokolra küldő társadalmi kényszerre.
A nők kicsit jobb helyzetben vannak a férfiaknál, mert a heteroszexuális férfiak nagy többsége nem ítéli el a nő nővel való kapcsolatát, sőt, csorgó nyállal bámulják az ő szexuális életükről készült pornó-videókat, legfeljebb kicsit szörnyülködnek, de aznap éjjel azért jó dolga lesz a mamának.
Ami a legszomorúbb, hogy a primitív homofóbián kívül egyéb hülyeségekkel is traktálta a miniszterelnök-helyettes úr a nézőket, például azon filozofálgatott, hogy mi lenne, ha a két férfi helyett három állna össze, vagy, hogy ennyi erővel a bigámiát is engedélyezni lehetne.
Hát lehet, hogy a jövőbe lát, mert az egyre nyilvánvalóbb, hogy a felett a házasság felett, melyet Isten köt össze, eljárt az idő, egyre kevesebben élnek megszentelt házasságban, és még azok közül is, akik megjelennek a templomokban, a többség - ha nem bírja a házasság megpróbáltatásait - úgy elválik, mint a huzat.Ennyit ért a királykisasszony-jelmez, az ünnepélyes szavak, a szép ceremónia - van úgfy, hogy egy évet sem tart ki a házasság, oda a szentség...
Lehet a bigámia lesz a jövő együttélési formája, lehet, két nő birtokol majd egy megszeppent férfit, ki tudja?
Nem ez lesz az első tabu, melyet a XXI. század ledönt, attól tartok.


Természetesen a gyerekek kérdése is előjött, ami viszont azért szomorú, mert a huszonkétezer állami gondozott mind-mind heteroszexuális kapcsolatból jött a világra.
Legalábbis eddig még nem tárt elénk Semjén pártelnök szűznemzéssel megfogant gyermeket elénk - az utolsó ilyen tudomásom szerint a főnökei főnöke volt, aki viszont csak nagy elfoglaltságára való tekintettel nem veri bele azt a kacskaringós villámát idióta szolgájába.

Ha valaki bebizonyítja nekem, hogy miért jobb egy gyermeket nevelőotthonban tartani, mint a sorsát rábízni két egészséges és gyermek után sóvárgó – történetesen leszbikus – nőre, az előtt leborulok, és elnézést kérek Semjén pártelnöktől, aki mellesleg az állam végrehajtó hatalmának második legmagasabb posztját birtokolja – no, persze csak névleg, de akkor is.

A homoszexualitás nem ragályos, de mióta a Fidesz tevékenységét figyelem, elbizonytalanodtam – lehet, hogy a hülyeség igen…
 
:O)))


További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport