HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Mi, mogyorók

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.25.
 Kedd
Ma Pál napja van.
Holnap Vanda napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,70 Ft
   CHF árfolyam
   347,41 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 06. 06. 20:11     


PuPu

Mi, mogyorók
Ez az idióta úgy hordja halomba a baromságokat, hogy bátran nevezhetne a Guinness Bookba való bekerülésre az egy főre eső történelmi-politikai idiótaság kategóriában. Komolyan felmerül a kérdés, hogy ha még sokáig szabadon mászkál a társadalomban, nem tesz-e kárt magában, mert akkor annyi az országnak, oda az igazság.

Igaz mauzóleumot nem kell építeni neki, a célra bőven megfelelne a Kancsó Aréna, köcsög a köcsögben, micsoda szimbólum!

Merthogy másokban már kárt tett, az nem kétséges, de úgy látszik az ápolószemélyzet nem képes követni szellemi tevékenységét, mert hülyeségének mozgása mint a higany.

Mire az arra hivatottak eljutnának oda, hogy egyik állítását elemezzék, ő már meg is cáfolta azt, sőt - ellenkező állításával az őrületbe kergette azokat, akik komolyan akarták venni szavait, akik normális emberként akarták kezelni őt.

Egész Európa a halálbüntetésről beszélt, de mire megfenyegették, addigra kiderült, hogy ő az első és legnagyobb magyar abolicionista, akinek soha, egy percre sem fordult meg a fejében a halálbüntetés visszaállítása - nézzék csak meg, hát van a BTK-ban lenyakazás vagy akasztás?

Na jó, méreginjekció beszúródik, mint ahogy egy zászló is felgyullad időnként magától, néha leesik egy létra, beugrik egy-egy autóbaleset vagy váratlan szívelégtelenség, de az egyik sem büntetés, hanem a kockázatos életvitel velejárója, mondhatnánk, szakmai ártalom...

 

Most éppen azzal tette belém az ideget, hogy az OKJ-s szakképzése során a fáraóképzési szakon a tanmenet szerint Magyarországra látogató, katonai puccsal hatalomra került egyiptomi elnöknek azt találta mondani a Nagy Benyalás során, hogy   „nem ódzkodunk a katonaemberekből lett vezetőktől”.

Mint mondta, jól emlékszik azokra az időkre, amikor „a magunkfajta, akár nyápicnak is nevezhető civilektől kemény kezű katonák vették át a hatalmat, hogy az országot megmentsék”.

Legyenek ugyanolyan jó tapasztalatai a katonákkal Egyiptomnak, mint Magyarországnak"  –mondta, és állítását hatszázezer halott támasztotta alá.

Ez az ember vagy hülye, vagy egy rohadt szélsőjobboldali tróger, vagy mindkettő egyszerre, de hogy nem rendes ember, az vitathatatlan.

Osztottam, szoroztam, összesen két katonát találtam, akikre ráillett a leírás - az egyik Horthy, a másik Szálasi.

Indult még a versenyben Rákosi is, aki a Tanácsköztársaság alatt tán egy hétig a Vörös Őrség parancsnoka volt, de katonai pályafutása a másik két versenyzővel egy napon sem említhető.

Horthyval és Szálasival viszont rendkívül jók a tapasztalataink, nem is csoda, hogy ez a mi egy sejtbe szorított, csapkodó farkú lángelménk Szálasi után kiradírozta a történelemkönyv lapjait, és a következő teleírt lap az ő képét ábrázolja, mint az oroszokat kiverő hőst.

Ne taglaljuk itt, hogy mit vert ki, legyen elég a hadvezéri szerep...

Persze, szerintem is megvan a jogfolytonosság, csak idő kérdése az altengernagyi előléptetés, már, ha a kalózoknál létezik ez a rang.

 

De a legjobban az háborít fel, amikor a nemzet nevében nyilatkozik, teljes szereptévesztésben.

Őt ugyanis - még a saját maga összegányolt jogszabályok szerint sem a nemzet képviseletére hatalmazta fel a választás, hanem arra, hogy két választás között a Parlament által jóváhagyott kormányprogram szerint irányítsa a végrehajtó hatalom munkáját, ebbe pedig nem tartozik bele az, hogy a nevemben nyilatkozatokat tegyen.

Megőrülök, mikor kijelenti, hogy mi, magyarok ilyenek vagy olyanok vagyunk.

Lószart Mama, hogy klasszikust idézzek, mi magyarok sokfélék vagyunk, egyik ilyen, másik olyan, egyikre büszke vagyok, másikat elismerem, harmadiktól meg kiütéseket kapok, mikor meglátom belovagolni Erdélybe, aktatáskájában cipelve mindenféle szent hamvakat.

Ezeket állítólag áhítattal tisztelnem kellene, nekem meg - franc a tiszteletlen fejembe - állandóan a régi vicc jut eszembe a levesporként hazacsempészett nagypapáról, akit -  mire hazacsempészője el tudta volna mondani a hőstettet, már megfőztek libalevesnek.

Bocsi...

Szóval, Vici az én nevemben ne nyilatkozzon, ő beszéljen a személyes véleményéről, tisztelje, ha akarja az országvesztőket, Horthyt meg Szálasit, egy pszichiáter meg legyen már elég tökös hozzá, hogy értékelje a jelenséget, melyet Orbán Viktornak hívnak, oszt küldjük rá a mentőket.

 

Ti meg menjetek holnap strandra, a számítógépet meg kapcsoljátok ki, mert Orbán Viktor állapotának elemzése káros az egészségre!

Hmmmm...

 

:O))) 

 


További hírek

  Középpontban a fiatalok egészsége
2022. 01. 24. 20:23 pecsi-hirhatar.hu
  A macskaetetés aranyszabályai
2022. 01. 24. 11:44 bajai-hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított nem létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport