HÍRHATÁR ONLINE - PuPu : Nem terelés, valóban idióták

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.08.15.
 Szombat
Ma Mária napja van.
Holnap Ábrahám napja lesz.
   EUR árfolyam
   346,25 Ft
   CHF árfolyam
   321,99 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 09. 08:22     


PuPu

Nem terelés, valóban idióták
Hát nem, ezek valóban ennyire idióták. Hallgatom a rádióban a betelefonálós műsor hallgatóját, aki arra gyanakszik, hogy a Kocsis Máté által indítványozott drogteszt csak terelés, valami fontosabb dologról szeretnék ezzel elterelni a közvélemény figyelmét. Lehet, de ez ma már lényegtelen is, hiszen lassan a kormány minden lépése mellé be kellene adni egy egyéni képviselői indítványt.

Egyik például az lehetne, hogy a szűzek deflorálását csak vizsgázott szakemberek végezhetnék, illeték ellenében, úgynevezett Nemzeti Méhkaptárokban, - egyneműeknél a Nemzeti Melegházakban, a másik szólhatna arról, hogy a háziasszonyoknak nem lehet két cekkert cipelniük egyszerre, a harmadik, hogy betiltanák a retikül és a cekker együttes használatát, egyben a férfiak számára tiltottá tennék a gumi óvszer használatát vasárnaponként - és így tovább.

 

Azért ez a drogteszt jó ötlet, biztos vagyok benne, hogy sok értelme van, különösen, hogy évente egy alkalommal tervezik ilyen módon a szélbe szórni a pénzt, ami nem is lenne kevés, viszont oltári nagy baromság lenne, és így szépen beilleszkedne a NER egyéb baromságainak rendszerébe.
Speciális vizsgálatok nélkül, vérből, vizeletből kimutatni a drogokat nem lehet túl hosszú ideig, a fiatalok által használt drogok közül azokat a diszkó-drogokat, melyeket általában használnak, még kevesebb ideig, az úgynevezett varázsgombára meg nem is igen vizsgálják a pácienseket.
A pécsi Fact Intézet kutatásaiból kiderül, hogy a probléma ettől függetlenül valós, hiszenrendkívüli módon megnőtt a kábítószert kipróbáló fiatalok száma, akik már az általános iskola végzős osztályaiban is találkoznak a tudatmódosító szerekkel hazánkban 


A változásért a klasszikus drogoknál jóval olcsóbban előállítható és beszerezhető, egyúttal a hatóság kijátszására is alkalmas dizájnerdrogok a felelősek. 
Ezek olyan vegyületek, amelyeket a kábítószerlistán szereplő tiltott anyagok apró változtatásaival állítanak elő. 
A dizájnerdrogokat növényi tápsóként, fürdősóként is árusítják, de azért én nem rohannék a helyetekben felnyalni a muskátlitápot, előtte tájékozódjatok az unokáitoknál.

Mindenesetre érdekes lesz az attrakció, amint egy ország kollektíve pisil, habár a libák se szégyenlősek a mezőn, a tetejében állandóan füveznek, mégse félnek.
Érdekes kérdés, hogy mit terveznek a rajtakapott delikvensekkel, különösen a politikusokkal, merthogy ahogy ezt a garnitúrát és a birtokukban lévő tudatot elnézem, lehet, hogy rajtuk valamit hozna egy ütősebb tudatmódosító szer.


Az ellenzék, persze, már megint érzelmi húrokat penget, holott itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy egy módosító indítvánnyal kizárják a gyermekkorúakat, ellenben beemeljék a törvényjavaslatba a politikusok elmeorvosi alkalmassági vizsgálatát. 
Ennek eredménye kötelezően nyilvánosságra hozandó közérdekű adat lenne, de ha az illető lemond, akkor ettől el lehetne tekinteni.
Nincsenek nagy reményeim, nem hiszem, hogy a törvényjavaslat beterjesztője ilyen, önmagára is veszélyes javaslatot támogatna, a kormány pedig sikítófrászt kapna, hiszen a vizsgálat végén komoly fejetlenség venné kezdetét.


Mindenesetre azt, hogy van értelme ennek vagy nincs, azt nem a drogok felől közelítve kellene eldönteni, hanem azt kellene vizsgálni, hogy van-e olyan laboratórium, melynek van erre kapacitása, esetleg van-e olyan személy, aki képes lenne egy ilyet megszervezni, esetleg ezek hiányában meg kell bízni egy svájci laboratóriumot, valami olyasmit, mint az Institut Bio-Analytique Medical SA. – Anikó főméltóságú Asszony üzlettársának laboratóriumát, vagy annak valamiféle kooperációs partnerét.
Végtére is csak negyvenmilliárdnyi összegről van szó, de nem herdálunk, lehajolunk az aprópénzért is, ha már a húsosabb falatok kezdenek kicsúszni a kezünkből – ez a Paks is, egyre bizonytalanabb…

Persze kell valamit kezdeni a droghelyzettel, de nem hiszem, hogy éppen a mi Kocsis Máté barátunk lenne erre hívatott, hiszen ő legfeljebb fogyasztóként kerülhetett ezidáig kapcsolatba a droggal, meg a tűcsere-program szétverésében jeleskedett – dögöljenek is rakásra ezek a rohadt drogosok.

Kocsis drogügyi coming outja után persze előkerültek a szakemberek is, Zacher Gábortól például kaptunk egy költségbecslést százmilliárd forintról és egy eredménybecslést nulla hatékonyságról.
Talán mielőtt egy ilyen baromsággal előhozakodnának, érdemes lenne kikérni hozzáértő emberek véleményét is, ami természetesen csak ábránd, hiszen egy kormánypárti politikus mindent tud, amit pedig nem, azt tudja a frakcióvezetője, és ha ő sem, a piramis csúcsán még mindig ott ül a Nemzeti Lótuszfaktusz, minden titkok és a tutifrankó tudója.
Lehetne ugyan a terjesztők ellen is harcolni, de ez a módszer egyszerűbb és veszélytelenebb, meg aztán nincs felesleges feszültség az üzletágak között…

Persze lehet, hogy ez az egész csak terelés, hiszen a panamai diktátor, Noriega tábornok is kábítószer miatt került amerikai börtönbe, az meg aztán végképp semmibe sem kerülne, hogy kiderüljön, hogy a Puskás-stadion gyepszőnyege rövidre vágott cannabis.

:O)))

 

 


További hírek

  Béke fesztivál nemzetiségi ételkóstolóval
2020. 08. 15. 02:54 pecsi-hirhatar.hu
  Imét lesznek Sétatéri esték
2020. 08. 15. 02:09 pecsi-hirhatar.hu
  Üres tér és Fordulj rá a B oldalra!
2020. 08. 14. 23:29 pecsi-hirhatar.hu
  Vészesen megugrott a fertőzöttek száma a szomszéd országokban
2020. 08. 14. 19:43 hirhatar.hu
  Érdemes óvatosnak lenni az új Dunakanyar napijeggyel
2020. 08. 14. 19:42 hirhatar.hu
  Közép-Európába látogat az amerikai külügyminiszter – Magyarországot kihagyja
2020. 08. 14. 19:42 hirhatar.hu
  Már az első megbeszélésen döntött az ellenzék: mindenhol egy jelölt indul a Fidesszel szemben
2020. 08. 14. 14:20 hirhatar.hu
  13. havi családi pótlékkal indítaná a tanévet az MSZP
2020. 08. 14. 14:20 hirhatar.hu
  Nem látok!; – kiáltott a táncoló fiatalember, összeesett és már nem sikerült újraéleszteni
2020. 08. 14. 14:20 hirhatar.hu
  Folyamatosan veszélynek tették ki a gyerekeiket
2020. 08. 13. 21:56 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport