HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: OVM a nagy magyar nemzeti harcos

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 07. 14. 09:05     


Adorján György

OVM a nagy magyar nemzeti harcos
A rombolók, a gyűlölködő izomagyúak lennének a bátrak, akik a minap a fradi meccs után a metrón összevertek egy színes bőrű fiatalembert a barátnőjével együtt azzal a kísérő szöveggel, hogy takarodjon vissza Nigériába.

Harcolni akar mindenáron, mindennel és mindenkivel szemben. Országvédelemre van szüksége, nem csak tervre, hanem annak végrehajtására is. Neki, meg a hatalmának!

A szuverenitásért folytatott harcnak sosincs vége, mondta a nagy nemzeti harcos.

Mert a harc célja nem lehet más, mint az erős nemzet.

Tisztelet a bátraknak, akik küzdenek, a nálunk nagyobbak között védik a földet s a hazát!

Saját, szabad magyar világot teremteni, ez a létparancsolat ma, az illiberális állam építése, Orbán Viktor Mihály, továbbiakban OVM szerint.

Ahol szabadon lehet világgá kürtölni román csecsemők bedarálását.

Ahol az ellenzéket ki lehet rekeszteni, mint másként gondolkodó idegenszívűeket.

Ahol buzizni, zsidózni lehet szabadon, büntetlenül köpdösni, gyalázni ellenzéki vezető politikusokat, csak éppen OVM hungarocelles fejét nem lehet focilabdának nézni büntetlenül.

Mert, „mi pontosan tudjuk, hogy nem az uborka görbülete, hanem az európai ember testtartása jelenti a jövőt", mondta a nagy magyar nemzeti harcos!

 

Csak, hogy OVM harca az USA és Brüsszel ellen nemhogy erősítené függetlenségünket, hanem éppen gyengíti azt. Mert aki nincs tudatában annak, hogy az USA számára Románia, geopolitikai helyzetét tekintve sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint hazánk, annak elmentek hazulról.

Mert aki úgy gondolja, hogy Brüsszelben figyelmen kívül hagyják mérvadó politikai tényezők azt a történelmi tapasztalatot, hogy Magyarország politikája már száz éve, mindig is időzített bombaként ketyegett Európa testén, annak elgurult a gyógyszere.

De OVM hepciáskodik Európával már régóta.

OVM megfeledkezik arról, hogy ő és csókosai az európaiak adóbefizetéseiből ide finanszírozott összegekből tollasodtak meg, vállalkozásaikat létrehozva. Szőlészeteiket, tehenészeteiket és mangalica állományaikat felvirágoztatva. Közben megfosztva a kishantosiakat, a Váradi Andrásokat, és másokat attól, hogy versenytársai lehessenek a kiválasztottaknak.

 

Vajon OVM és a legfőbb ügyész, meg a belügyér, a NAV és a Számvevőszék illetékesei olvassák-e néha, a K-Monitor antikorrupciós szervezet, mint közhasznú egyesület témába vágó megállapításait? Ajánlom figyelmükbe!

 

OVM a bevándorlók ellen harcol, de saját honfitársait is üti ezzel, hiszen a magyar munkavállalókkal szembeni európai ellenszenv egyre erősebb, és OVM bevándorlással szembeni ágálása bumerángként üthet vissza már a közel jövőben a mostani magyar politikára!

Tisztelet a bátraknak, mondta anno OVM. A rombolók, a gyűlölködő izomagyúak lennének a bátrak, akik a minap a fradi meccs után a metrón összevertek egy színes bőrű fiatalembert a barátnőjével együtt azzal a kísérő szöveggel, hogy takarodjon vissza Nigériába.

Harcol a populista jobboldal OVM-el az élen, ész nélkül hangoztatva, hogy Magyarország „sosem volt multikulturális”!

 

Mert ugyebár OVM szerint Magyarországnak harcolnia kell azért, hogy Brüsszelben megváltozzanak a bevándorlással kapcsolatos szabályok, és ne életidegen szabályokat kényszerítsenek ránk. „Itt Magyarországnak az Európában szokásos politikai korrektségtől eltérően világosan és egyenesen kell beszélnie, meg kell mondani az igazat, nem akarjuk, hogy a megélhetési bevándorlók célországa legyen Magyarország",-  mondta a nagy magyar nemzeti harcos.

Hogy Romániából, Szerbiából és Kínából, meg az arab országokból milyen gazdasági bevándorlók érkeztek hozzánk és milyen vállalkozásokat indítottak itt, arról már nem szólt egy szót sem. Arról sem, hogy bevándorló sportolók százai választották hazánkat megélhetésül.

Arról meg pláne nem, hogy 250 ezer euróért bocsájtottak ki kötvényeket olyan külföldiek számára, akik így tudtak letelepedni kis hazánkban.

 

Miközben a A Transparency International jelentése szerint Európa legkorruptabb harmadához tartozunk, ahelyett, hogy a korrupció elleni harcot hirdetné meg OVM, a Fideszhez közel álló személyeket hízlalja, azok erőn felüli gazdagodását figyelhetjük meg nap, mint nap. Egyre tágul a szakadék a Fidesz hatalom által kitermelt újgazdagok és az elszegényedettek jövedelmi viszonyai között!

Nem az OVM által hirdetett szabadságharcra van szüksége az országnak, hanem harc nélküli szabadságra. A harmadik évezred elején ez már jogos kívánalom. Harcoltunk már eleget, most már a szabadság ideje van, harc nélkül! Illene ezt Orbán Viktor Mihálynak, a nagy magyar nemzeti harcosnak is tudomásul vennie! Már ha illiberális szellemisége nem tiltakozik ez ellen!


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport