HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Orbán védelme és a terrorveszély

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.03.21.
 Kedd
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,93 Ft
   CHF árfolyam
   402,13 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 10. 29. 12:33     


Adorján György

Orbán védelme és a terrorveszély
A kormányzással kapcsolatos elégedetlenséget a fideszesek már nem lesznek képesek cukiság intézkedéseikkel ellensúlyozni!

Ismét napirenden a látványtervezés. Lássa a nép, hogy szeretett vezérét és a hozzá valókat mennyire fenyegeti az egyre csökkenő, lassan már alig látható migránsok között alattomosan megbúvó terrorista veszély. Maga a felcsúti ismerte be, hogy ő már csak megfigyelő ott, ahol a menekültek által okozott közvetlen fenyegetettséget tárgyalják az európai vezetők. Megfigyelő, mert amit várt tőle Európa, azt megtette ő már rég a nemzetállamok képviseletében. Megvédte Európát, a többi már nem az ő dolga, hanem Európáé. Hát akkor mitől tartanak a TEK-es nemzeti testőrcsapatok, hogy ennyire bele erősítettek parancsnokuk volt kenyéradó gazdájának védelme érdekében?

 

Tán a Farkas Flórán okozta vircsafttól? Attól, hogy egy miniszterelnöki biztos rossz fényt vetett rá mikor elsikította a roma felzárkóztatásért rá bízott pénzt és alapos gyanúja merült fel annak, hogy azzal sajátjaként rendelkezett? Tán a beérkezett hangulatjelentésekből azt a következtetéseket lehetett levonni, hogy emiatt a romák le akarnának számolni Farkassal, a megbízójával együtt? Nem gondolnám, hogy erről van szó. Hát akkor miről? Tán a félnótás Göncziről, aki likvidálást vizionált, világnézeti hevületében, vagy egy horvát szélsőséges csoportról, akik meg akarják bosszulni nem csak a kerítést, hanem a MOL vezér vesztegetési kalandját is, főnökével együtt? Á, dehogy, egészen másról van itt szó, hiszen az előzőekhez hasonló okokat napestig tudnánk sorolni. Hát akkor nézzük csak!

 

Az USA nagykövet foglalta össze a legpontosabban azokat az okokat, melyeket feltehetően a szigorúan bizalmas fejléccel ellátott, miniszterelnöki asztalra letett hangulatjelentések is részletesen tartalmaztak. Ráadásul a Corvinus egyetemen tette mindezt, de a lakájmédia éppen csak szőrmentén tett említést erről. Durva kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben a Corvinus Egyetemen tartott előadásán Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. A fontosabb hazai hírportálok közül a Hvg.hu már 18:21-kor publikálta az ezzel kapcsolatos cikket, amit minden fontosabb itthoni sajtóorgánum követett. Kivéve az államilag működtetett Magyar Távirati Iroda, a Híradó.hu és az állami hírcsatorna, az M1,-írja az index.hu.

 

Nos, ebben a kritikában ott van minden, amit semmilyen nézőponti, kormány általi megrendelésre készült miniszterelnöki támogatottság növekedés felmérés nem tud ellensúlyozni. Benne van az Oroszországtól való függőség egész keleti nyitási története éppúgy, mint a nacionalista, intoleráns retorika. De a legfontosabb kifogás annak a mérhetetlenül elterjedt korrupciónak a felemlegetése volt, amely az egész magyar társadalomra rányomja a bélyegét, ennek a mostani, illiberális, unortodox gazdaságpolitikát folytató kormánynak jóvoltából.

A kormányzással kapcsolatos elégedetlenséget a fideszesek már nem lesznek képesek cukiság intézkedéseikkel ellensúlyozni! Az elégedetlenség ma még látens formában van jelen, csak az arra illetékesek hangulatjelentéseiben és az ebből fakadó műveleti-operatív terveiben szerepel. Ezek lehetnek igazi okai a miniszterelnök és környezete fokozott védelmének és nem a terrorfenyegetettség. Terrorveszély mindig is fennállt, de jelenleg ilyen irányú fenyegetettség nincs, erősítette meg minden mérvadó illetékes a minap.

 

Orbánnal szembeni elégedetlenséget észlelhettek az illetékesek, ezért a nagy TEK-es, fokozott védelmi látványtervezés. Ezért kellett gyorsan elterelésként olyan közvéleményi adatokat kreálni, melyek szerint duplájára nőtt hirtelen a kormányfői népszerűség és megjelentetni a televíziókban a hirdetést, mely szerint vezetésével a kormánypártok végrehajtották az ország védelmét! Ezért kellett a nem létező, amúgy egyre csökkenő menekült áradattal szemben mégis migráns veszélyre hivatkozni! Persze nem tartana semeddig az arra illetékeseknek olyan műveleti munkát tervezni és végrehajtani, mellyel bizonyíthatnák a migráns terrorveszélyt. 

 

Robbanás veszélyes helyzet viszont van az országban! Nem terrortámadástól kell tartani, hanem társadalmi robbanástól! Érzékelik ezt már fideszes körökben is. Ezért aztán látványtervezetten világgá kürtölték a miniszterelnök és közvetlen környezetének fokozott védelmét. A propagandaminisztériumban nyilván úgy gondolták, hogy tán ettől is növekedhet majd kissé a népszerűség!


További hírek

  Az új magyar űrhajóstól a következő Holdra szállásig
2023. 03. 18. 02:46 pecsi-hirhatar.hu
  Kortárs Junior – pARTy
2023. 03. 17. 20:41 pecsi-hirhatar.hu
  A magyar világsztár férje után nyomoz a rendőrség hűtlen kezelés vádjával
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Feltárult Hosszú Katinka titka
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  Lovagkeresztet kapott a „lúgosorvost” mentegető orvos
2023. 03. 17. 19:48 hirhatar.hu
  A joghurt helye a süteményekben, tésztákban
2023. 03. 17. 10:30 kecskemeti-hirhatar.hu
  Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023. 03. 17. 10:25 13keruleti-hirhatar.hu
  Sikeresen szerepeltek a nemzetközi pályázaton
2023. 03. 16. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  Városi ünnepség, koszorúzás és nagykoncertek
2023. 03. 15. 02:51 pecsi-hirhatar.hu
  A marcona külsővel rendelkező, érző szívű cane corso
2023. 03. 14. 12:06 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport