HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Orbán védelme és a terrorveszély

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.25.
 Hétfő
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.
   EUR árfolyam
   349,56 Ft
   CHF árfolyam
   329,87 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 10. 29. 12:33     


Adorján György

Orbán védelme és a terrorveszély
A kormányzással kapcsolatos elégedetlenséget a fideszesek már nem lesznek képesek cukiság intézkedéseikkel ellensúlyozni!

Ismét napirenden a látványtervezés. Lássa a nép, hogy szeretett vezérét és a hozzá valókat mennyire fenyegeti az egyre csökkenő, lassan már alig látható migránsok között alattomosan megbúvó terrorista veszély. Maga a felcsúti ismerte be, hogy ő már csak megfigyelő ott, ahol a menekültek által okozott közvetlen fenyegetettséget tárgyalják az európai vezetők. Megfigyelő, mert amit várt tőle Európa, azt megtette ő már rég a nemzetállamok képviseletében. Megvédte Európát, a többi már nem az ő dolga, hanem Európáé. Hát akkor mitől tartanak a TEK-es nemzeti testőrcsapatok, hogy ennyire bele erősítettek parancsnokuk volt kenyéradó gazdájának védelme érdekében?

 

Tán a Farkas Flórán okozta vircsafttól? Attól, hogy egy miniszterelnöki biztos rossz fényt vetett rá mikor elsikította a roma felzárkóztatásért rá bízott pénzt és alapos gyanúja merült fel annak, hogy azzal sajátjaként rendelkezett? Tán a beérkezett hangulatjelentésekből azt a következtetéseket lehetett levonni, hogy emiatt a romák le akarnának számolni Farkassal, a megbízójával együtt? Nem gondolnám, hogy erről van szó. Hát akkor miről? Tán a félnótás Göncziről, aki likvidálást vizionált, világnézeti hevületében, vagy egy horvát szélsőséges csoportról, akik meg akarják bosszulni nem csak a kerítést, hanem a MOL vezér vesztegetési kalandját is, főnökével együtt? Á, dehogy, egészen másról van itt szó, hiszen az előzőekhez hasonló okokat napestig tudnánk sorolni. Hát akkor nézzük csak!

 

Az USA nagykövet foglalta össze a legpontosabban azokat az okokat, melyeket feltehetően a szigorúan bizalmas fejléccel ellátott, miniszterelnöki asztalra letett hangulatjelentések is részletesen tartalmaztak. Ráadásul a Corvinus egyetemen tette mindezt, de a lakájmédia éppen csak szőrmentén tett említést erről. Durva kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben a Corvinus Egyetemen tartott előadásán Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. A fontosabb hazai hírportálok közül a Hvg.hu már 18:21-kor publikálta az ezzel kapcsolatos cikket, amit minden fontosabb itthoni sajtóorgánum követett. Kivéve az államilag működtetett Magyar Távirati Iroda, a Híradó.hu és az állami hírcsatorna, az M1,-írja az index.hu.

 

Nos, ebben a kritikában ott van minden, amit semmilyen nézőponti, kormány általi megrendelésre készült miniszterelnöki támogatottság növekedés felmérés nem tud ellensúlyozni. Benne van az Oroszországtól való függőség egész keleti nyitási története éppúgy, mint a nacionalista, intoleráns retorika. De a legfontosabb kifogás annak a mérhetetlenül elterjedt korrupciónak a felemlegetése volt, amely az egész magyar társadalomra rányomja a bélyegét, ennek a mostani, illiberális, unortodox gazdaságpolitikát folytató kormánynak jóvoltából.

A kormányzással kapcsolatos elégedetlenséget a fideszesek már nem lesznek képesek cukiság intézkedéseikkel ellensúlyozni! Az elégedetlenség ma még látens formában van jelen, csak az arra illetékesek hangulatjelentéseiben és az ebből fakadó műveleti-operatív terveiben szerepel. Ezek lehetnek igazi okai a miniszterelnök és környezete fokozott védelmének és nem a terrorfenyegetettség. Terrorveszély mindig is fennállt, de jelenleg ilyen irányú fenyegetettség nincs, erősítette meg minden mérvadó illetékes a minap.

 

Orbánnal szembeni elégedetlenséget észlelhettek az illetékesek, ezért a nagy TEK-es, fokozott védelmi látványtervezés. Ezért kellett gyorsan elterelésként olyan közvéleményi adatokat kreálni, melyek szerint duplájára nőtt hirtelen a kormányfői népszerűség és megjelentetni a televíziókban a hirdetést, mely szerint vezetésével a kormánypártok végrehajtották az ország védelmét! Ezért kellett a nem létező, amúgy egyre csökkenő menekült áradattal szemben mégis migráns veszélyre hivatkozni! Persze nem tartana semeddig az arra illetékeseknek olyan műveleti munkát tervezni és végrehajtani, mellyel bizonyíthatnák a migráns terrorveszélyt. 

 

Robbanás veszélyes helyzet viszont van az országban! Nem terrortámadástól kell tartani, hanem társadalmi robbanástól! Érzékelik ezt már fideszes körökben is. Ezért aztán látványtervezetten világgá kürtölték a miniszterelnök és közvetlen környezetének fokozott védelmét. A propagandaminisztériumban nyilván úgy gondolták, hogy tán ettől is növekedhet majd kissé a népszerűség!


További hírek

  A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020. 05. 24. 20:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Botka László is aláírta Karácsony Gergely követeléseit
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Semjénnek hála bárkit kilőhet a titkosszolgálat
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Vasarely ihlette ruhákat terveznek
2020. 05. 22. 21:50 pecsi-hirhatar.hu
  Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
2020. 05. 22. 16:44 bajai-hirhatar.hu
  Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
2020. 05. 22. 15:50 hirhatar.hu
  287 millió forintot kapott Matolcsy bankelnök fiának cége
2020. 05. 22. 15:50 hirhatar.hu
  Nemhogy a kormány ígérte 500 ezret, de a szokásos ápolói fizetést sem kapták meg
2020. 05. 22. 15:50 hirhatar.hu
  Zsigó egy állami cég ajándékával kampányolt
2020. 05. 22. 13:00 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport