HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Rogán, egy minden gyanú felett álló polgár

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.30.
 Szombat
Ma Zsanett, Janka napja van.
Holnap Angéla napja lesz.
   EUR árfolyam
   348,35 Ft
   CHF árfolyam
   325,83 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 06. 08:57     


Adorján György

Rogán, egy minden gyanú felett álló polgár
Fedhetetlen, mert ahol most van, ott hozzáférhetetlen bármely ellenőrzésre jogosult számára, legyen az törvényességi felügyeletet ellátó szervezet, adóhatóság, rendvédelem, titkosszolgálat, vagy civil számon kérő gyülekezet, mert minden a Fidesz kezében van és ennek a pártnak ugyebár ő a frakcióvezetője.

Fedhetetlen, mert ahol most van, ott hozzáférhetetlen bármely ellenőrzésre jogosult számára, legyen az törvényességi felügyeletet ellátó szervezet, adóhatóság, rendvédelem, titkosszolgálat, vagy civil számon kérő gyülekezet, mert minden a Fidesz kezében van és ennek a pártnak ugyebár ő a frakcióvezetője. Neki mindent szabad, bármit megtehet, mert, hogy ő bármivel megbukjon, azt ez a párt magának nem engedheti meg! Mert ő kikezdhetetlen helyzetben van. Megtehet bármit, bármikor, bárhol, következmények nélkül.

 

Javíthatja ez évi vagyonnyilatkozatát, kénye-kedve szerint. Társasházának a négyzetméter számát, a tulajdoni hányad mértékét éppúgy, mint a korábban elfelejtett teremgarázs és tároló bejegyzését. De mi lesz a vagyonvizsgálattal, hiszen vannak kimutatások, melyek indokolhatják ezt. http://index.hu/belfold/2014/04/02/turkaljon_velunk_rogan_zsebeben/

 

Hogy az általa vezetett önkormányzat tulajdonában lévő belvárosi lakáshoz hogyan s miképp jutott hozzá a kerület vagyonkezelőjének korábbi igazgatója, majd alpolgármestere potom áron, miután az épületet majd 300 millió forintért felújították, ki tudja. Rogán szava szent és megtámadhatatlan törvény is egyben, amikor így szól: minden jogszerű volt. Ha ő mondja. Ügyészség, adóhatóság vigyázban áll, mozdulni sem mer senki! Nem csoda, hiszen ebben a Szerb utcai házban az ellenzék szerint lakáshoz jutott még a szürke eminenciás Habony mellett, Puskás András alpolgármester apukája, valamint a nyugdíjas klub Fideszes vezetője is. Szemesnek áll a világ!

 

A Fidesz legyőzhetetlen - mondta szombaton a nyíregyházi kampányzárón Kövér, a rettenhetetlen. Hát az említettek miatt nem is csodálom, bármit megtehetnek, mert minden olyan eszköz a kezükben van, amivel ellenőrizni lehetne,  és felelősségre is lehetne vonni őket. Különben Rogán sem tehetné meg mindazt, amit elkövet büntetlenül. 2010-ben "visszahoztuk a sírból az életünket", - mondta a házelnök, a már említett helyen. Hát igen, az ő életüket, meg csókosaikét. Közben újabb százezret oda taszítottak, abba a szegénységbe, melynek mértéke, amióta ők itt kétharmadoznak, évről évre csak növekszik.

 

Az Eurostat hiába adja ki hazánkra, a szegénységre és kirekesztettségre vonatkozó adatait, azt feltehetően politikai okokból, a kampány miatt a kormányhoz hű KSH-nak esze ágában sincs megerősíteni egy héttel a választások előtt. Mert a magyarok egyharmada idehaza, havi 65.ooo forint jövedelemből él, vagy még annyiból sem! Fogtad Rogán Tóni mindezt? Mire lenne neked elég ez az összeg öcsém? Pasáskodó lakhelyeden mit tudnál ebből a pénzből kifizetni? Milyen márkájú hátiszákot és órát tudnál vásárolni magadnak ekkora jövedelemből?

 

A hatalmi ágakat a Fidesz zsebre vágta. Az Alkotmánybíróság, a törvényszékek, az ügyészség, mind, az összes többi intézménnyel, centrálisan párt bekebelezett. Az alaptörvényt folyamatosan saját képükre gyúrták, a választási rendszer átalakításával, a hűséges pártkatona köztársasági elnökké való „kinevezésével” együtt. Korlátozták az Alkotmánybírósági hatáskört, feloszlattak, vagy lehetetlenné tettek minden ellenőrzésre jogosult szervezetet, politikai és egzisztenciális fenyegetettségnek kitéve mindenkit, aki nem simul be, vagy netán ellenáll a már kontroll nélkülivé vált fideszes hatalomnak.

 

Így aztán nincs azon semmi csodálkozni való, hogy Rogán Antalok és Szijjártó Péterek, Mészáros Lőrincek társaikkal együtt olybá tűnnek, mintha bármit megtehetnének következmények nélkül. Olyan benyomást keltve közben, hogy ők minden gyanú fölött állnak.

Október 12-én lehet tenni azért, hogy ez a helyzet változzon! Rajta hát, kezünkben a döntés!

 


További hírek

  Schmitt Pál nem helyesírást tanít az új, Orbán Ráchel-közeli diplomataakadémián – havi 250 ezret fizetnek a diákoknak
2020. 05. 29. 20:25 hirhatar.hu
  Élőben közvetítette a CNN, amint letartóztatják a stábját Minnesotában
2020. 05. 29. 20:25 hirhatar.hu
  Engedély nélküli rasszista tüntetést tartottak a Deák téren – a rendőrség csak állt és nézett
2020. 05. 29. 20:25 hirhatar.hu
  Öt éves az Ős-Dráva Látogatóközpont
2020. 05. 29. 20:12 pecsi-hirhatar.hu
  Tudta...?; 400 000 forint az átlagfizetése
2020. 05. 28. 11:48 hirhatar.hu
  Hajdú Péter lekapcsolja Mészárosné tévéjében Szulák Andreát és Várkonyi Andreát
2020. 05. 28. 11:48 hirhatar.hu
  Hiába nyitnak a vendéglátóhelyek, ha nem lesz friss levegő a beltérben
2020. 05. 28. 11:48 hirhatar.hu
  Rács mögött a visszaeső szójás áfa-csalók
2020. 05. 28. 11:08 pecsi-hirhatar.hu
  Vállalkozói szemlélet, folyamatos alkalmazkodás
2020. 05. 27. 21:19 pecsi-hirhatar.hu
  Mi lesz akkor, ha ez a kormányzás sosem érhet véget...?
2020. 05. 27. 19:42 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport