HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Rogán, egy minden gyanú felett álló polgár

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.24.
 Péntek
Ma Gellért napja van.
Holnap Eufrozina napja lesz.
   EUR árfolyam
   356,68 Ft
   CHF árfolyam
   328,88 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 06. 08:57     


Adorján György

Rogán, egy minden gyanú felett álló polgár
Fedhetetlen, mert ahol most van, ott hozzáférhetetlen bármely ellenőrzésre jogosult számára, legyen az törvényességi felügyeletet ellátó szervezet, adóhatóság, rendvédelem, titkosszolgálat, vagy civil számon kérő gyülekezet, mert minden a Fidesz kezében van és ennek a pártnak ugyebár ő a frakcióvezetője.

Fedhetetlen, mert ahol most van, ott hozzáférhetetlen bármely ellenőrzésre jogosult számára, legyen az törvényességi felügyeletet ellátó szervezet, adóhatóság, rendvédelem, titkosszolgálat, vagy civil számon kérő gyülekezet, mert minden a Fidesz kezében van és ennek a pártnak ugyebár ő a frakcióvezetője. Neki mindent szabad, bármit megtehet, mert, hogy ő bármivel megbukjon, azt ez a párt magának nem engedheti meg! Mert ő kikezdhetetlen helyzetben van. Megtehet bármit, bármikor, bárhol, következmények nélkül.

 

Javíthatja ez évi vagyonnyilatkozatát, kénye-kedve szerint. Társasházának a négyzetméter számát, a tulajdoni hányad mértékét éppúgy, mint a korábban elfelejtett teremgarázs és tároló bejegyzését. De mi lesz a vagyonvizsgálattal, hiszen vannak kimutatások, melyek indokolhatják ezt. http://index.hu/belfold/2014/04/02/turkaljon_velunk_rogan_zsebeben/

 

Hogy az általa vezetett önkormányzat tulajdonában lévő belvárosi lakáshoz hogyan s miképp jutott hozzá a kerület vagyonkezelőjének korábbi igazgatója, majd alpolgármestere potom áron, miután az épületet majd 300 millió forintért felújították, ki tudja. Rogán szava szent és megtámadhatatlan törvény is egyben, amikor így szól: minden jogszerű volt. Ha ő mondja. Ügyészség, adóhatóság vigyázban áll, mozdulni sem mer senki! Nem csoda, hiszen ebben a Szerb utcai házban az ellenzék szerint lakáshoz jutott még a szürke eminenciás Habony mellett, Puskás András alpolgármester apukája, valamint a nyugdíjas klub Fideszes vezetője is. Szemesnek áll a világ!

 

A Fidesz legyőzhetetlen - mondta szombaton a nyíregyházi kampányzárón Kövér, a rettenhetetlen. Hát az említettek miatt nem is csodálom, bármit megtehetnek, mert minden olyan eszköz a kezükben van, amivel ellenőrizni lehetne,  és felelősségre is lehetne vonni őket. Különben Rogán sem tehetné meg mindazt, amit elkövet büntetlenül. 2010-ben "visszahoztuk a sírból az életünket", - mondta a házelnök, a már említett helyen. Hát igen, az ő életüket, meg csókosaikét. Közben újabb százezret oda taszítottak, abba a szegénységbe, melynek mértéke, amióta ők itt kétharmadoznak, évről évre csak növekszik.

 

Az Eurostat hiába adja ki hazánkra, a szegénységre és kirekesztettségre vonatkozó adatait, azt feltehetően politikai okokból, a kampány miatt a kormányhoz hű KSH-nak esze ágában sincs megerősíteni egy héttel a választások előtt. Mert a magyarok egyharmada idehaza, havi 65.ooo forint jövedelemből él, vagy még annyiból sem! Fogtad Rogán Tóni mindezt? Mire lenne neked elég ez az összeg öcsém? Pasáskodó lakhelyeden mit tudnál ebből a pénzből kifizetni? Milyen márkájú hátiszákot és órát tudnál vásárolni magadnak ekkora jövedelemből?

 

A hatalmi ágakat a Fidesz zsebre vágta. Az Alkotmánybíróság, a törvényszékek, az ügyészség, mind, az összes többi intézménnyel, centrálisan párt bekebelezett. Az alaptörvényt folyamatosan saját képükre gyúrták, a választási rendszer átalakításával, a hűséges pártkatona köztársasági elnökké való „kinevezésével” együtt. Korlátozták az Alkotmánybírósági hatáskört, feloszlattak, vagy lehetetlenné tettek minden ellenőrzésre jogosult szervezetet, politikai és egzisztenciális fenyegetettségnek kitéve mindenkit, aki nem simul be, vagy netán ellenáll a már kontroll nélkülivé vált fideszes hatalomnak.

 

Így aztán nincs azon semmi csodálkozni való, hogy Rogán Antalok és Szijjártó Péterek, Mészáros Lőrincek társaikkal együtt olybá tűnnek, mintha bármit megtehetnének következmények nélkül. Olyan benyomást keltve közben, hogy ők minden gyanú fölött állnak.

Október 12-én lehet tenni azért, hogy ez a helyzet változzon! Rajta hát, kezünkben a döntés!

 


További hírek

  Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
2021. 09. 23. 10:15 dunakeszi-hirhatar.hu
  Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
2021. 09. 23. 10:06 pestmegyei-hirhatar.hu
  Tánctalálkozó PLUSZ
2021. 09. 23. 02:15 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Orbán apja(?) hatvanpusztai birtokáról: A gyerek nem beszél bele a szülő dolgába
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Harminc éves a Pécsi Napok
2021. 09. 21. 02:13 pecsi-hirhatar.hu
  Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
2021. 09. 20. 17:15 gyomroi-hirhatar.hu
  Te tudod, mi az a financial domination?
2021. 09. 20. 17:07 dunakeszi-hirhatar.hu
  Minden korosztályt megszólítanak
2021. 09. 19. 22:04 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport