HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Százezren önként és dalolva

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.23.
 Hétfő
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   334,94 Ft
   CHF árfolyam
   308,28 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 25. 07:14     


Adorján György

Százezren önként és dalolva
Ha igazak a hírek, akkor százezer kormánypárti szabadságharcos aktivista gyűjti majd ajánlóíveken a támogató aláírásokat a Fidesz-KDNP jelöltjeinek, köztük a függetlenként induló támogatottaknak is.

Ha igazak a hírek, akkor százezer kormánypárti szabadságharcos aktivista gyűjti majd ajánlóíveken a támogató aláírásokat a Fidesz-KDNP jelöltjeinek, köztük a függetlenként induló támogatottaknak is. Ez azért nem semmi, százezer dolgos magyar, vajon munkaidőben, vagy azon túl teszi-e mindezt? Vagy szabadságot vesznek ki? A határidő rövid. Szeptember 8-ig végezniük kell a munkával. Össze kell szedniük magukat, hogy határidőre végezzenek.


Címre mennek-e tervszerűen, adatok birtokában, vagy csak úgy spontán ide-oda? Akiket felkeresnek, azokról vajon biztos tudásuk van, hogy aláírnak nekik, vagy tartanak-e attól, hogy köszönik szépen, de nem kérnek belőlük, a kívül tágasabb szöveg kíséretében.


Ők az önkéntesek, jelentette be sajtótájékoztatóján Nyitrai. 100.000 bármikor hadra fogható nemzeti aktivista indul, önként és dalolva a végső küzdelembe. Nem tréfálnak, mennek és aláíratnak. Minden kényszer és fenyegetés nélkül. De azért valamivel csak meg vannak fogva.  Van-e olyan ellenzéki erő, amely fel tudná venni ezzel a versenyt? Százezer kiképzett, nyilvántartott bátor, erős, orbánosságból jelesre vizsgázott nemzeti önkéntes fog aláíratni, mint mondják olcsó és szerény kampány körülmények között.


Az önkéntes aktivisták névsora titkos. Kubatovot hiába is kérdeznénk efelől, de még azok címeit sem árulná el, akiket felkeresnek célzottan embereik. Arról meg naná, hogy szót sem ejtenének, honnan szerezték be és miként tartják nyilván azokat, akiket felkeresnek aktivistáik. Vajon a több mint nyolc millió választópolgár közül mennyit képesek majd megszólítani, főleg a sűrűn lakott területeken? Amennyit kell, mondanám, hiszen előirt számok kellenek. Majd elválik. De mit tesz az ellenzék, ők hogyan veszik fel a százezerrel a versenyt? Kitelepülésekkel? Szórványtüntetésekkel?


A média sovány keretekkel segíti az ellenzéket. Az internet sem elegendő. Mit lehet tenni?
Szeptember 6-át kell hirdetni éjjel nappal, az ellenállás napját! És mindenki, aki csak tud, legyen ott személyesen! Mától erről szóljon minden és mindenki, mindenütt! Nem szórvány, parlament előtti sátorozással, nem az ellenzéki erők közötti kapcsolatok rongálásával, hanem a szeptember 6-i ellenállás napjának állandó napirenden tartásával kell most addig is kampányolni. Összekötve persze a helyi ügyekkel, a választóknak szóló, a majdani képviselőket terhelő, konkrét feladatok megjelölésével. Harcra fel! Irány szeptember 6-a, százezer irányított, önkéntesnek mondott pártzsoldossal szemben, a négymilliónyi szegénység megszüntetéséért, az Új Köztársaságért!


További hírek

  Jó tudni - ha gázkar van a villanybringán, akkor jogsi kell hozzá
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Fehérváron benzinnel lelocsolta és felgyújtani készült egy vita után a partnereit egy nő
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Tegnap megtalálták a pénteken eltűnt 11 éves kislányt – elrabolták és megölték
2019. 09. 23. 14:26 hirhatar.hu
  Váratlan kipattant a botrány – tömegesen kilakoltatna a kormány a világörökségi helyszínekről
2019. 09. 23. 09:26 hirhatar.hu
  Majdnem tragédia történt a szüreti felvonuláson
2019. 09. 23. 00:48 kecskemeti-hirhatar.hu
  140-nel száguldottak a fiatalok az úton, halálos balesetet okoztak
2019. 09. 22. 23:40 kecskemeti-hirhatar.hu
  Városnézés Kecskeméten a szecesszió jegyében
2019. 09. 22. 23:13 kecskemeti-hirhatar.hu
  Havas Henrik: Orbán két típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat
2019. 09. 22. 22:50 kecskemeti-hirhatar.hu
  Képriport: Öttusa és Négytusa Európa Masters, Gyömrő
2019. 09. 22. 21:14 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatalmas siker: szélesebb lesz a járda az Árpád utcában
2019. 09. 22. 15:11 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport