HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: Százezren önként és dalolva

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.05.26.
 Kedd
Ma Fülöp napja van.
Holnap Hella napja lesz.
   EUR árfolyam
   350,53 Ft
   CHF árfolyam
   331,01 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 25. 07:14     


Adorján György

Százezren önként és dalolva
Ha igazak a hírek, akkor százezer kormánypárti szabadságharcos aktivista gyűjti majd ajánlóíveken a támogató aláírásokat a Fidesz-KDNP jelöltjeinek, köztük a függetlenként induló támogatottaknak is.

Ha igazak a hírek, akkor százezer kormánypárti szabadságharcos aktivista gyűjti majd ajánlóíveken a támogató aláírásokat a Fidesz-KDNP jelöltjeinek, köztük a függetlenként induló támogatottaknak is. Ez azért nem semmi, százezer dolgos magyar, vajon munkaidőben, vagy azon túl teszi-e mindezt? Vagy szabadságot vesznek ki? A határidő rövid. Szeptember 8-ig végezniük kell a munkával. Össze kell szedniük magukat, hogy határidőre végezzenek.


Címre mennek-e tervszerűen, adatok birtokában, vagy csak úgy spontán ide-oda? Akiket felkeresnek, azokról vajon biztos tudásuk van, hogy aláírnak nekik, vagy tartanak-e attól, hogy köszönik szépen, de nem kérnek belőlük, a kívül tágasabb szöveg kíséretében.


Ők az önkéntesek, jelentette be sajtótájékoztatóján Nyitrai. 100.000 bármikor hadra fogható nemzeti aktivista indul, önként és dalolva a végső küzdelembe. Nem tréfálnak, mennek és aláíratnak. Minden kényszer és fenyegetés nélkül. De azért valamivel csak meg vannak fogva.  Van-e olyan ellenzéki erő, amely fel tudná venni ezzel a versenyt? Százezer kiképzett, nyilvántartott bátor, erős, orbánosságból jelesre vizsgázott nemzeti önkéntes fog aláíratni, mint mondják olcsó és szerény kampány körülmények között.


Az önkéntes aktivisták névsora titkos. Kubatovot hiába is kérdeznénk efelől, de még azok címeit sem árulná el, akiket felkeresnek célzottan embereik. Arról meg naná, hogy szót sem ejtenének, honnan szerezték be és miként tartják nyilván azokat, akiket felkeresnek aktivistáik. Vajon a több mint nyolc millió választópolgár közül mennyit képesek majd megszólítani, főleg a sűrűn lakott területeken? Amennyit kell, mondanám, hiszen előirt számok kellenek. Majd elválik. De mit tesz az ellenzék, ők hogyan veszik fel a százezerrel a versenyt? Kitelepülésekkel? Szórványtüntetésekkel?


A média sovány keretekkel segíti az ellenzéket. Az internet sem elegendő. Mit lehet tenni?
Szeptember 6-át kell hirdetni éjjel nappal, az ellenállás napját! És mindenki, aki csak tud, legyen ott személyesen! Mától erről szóljon minden és mindenki, mindenütt! Nem szórvány, parlament előtti sátorozással, nem az ellenzéki erők közötti kapcsolatok rongálásával, hanem a szeptember 6-i ellenállás napjának állandó napirenden tartásával kell most addig is kampányolni. Összekötve persze a helyi ügyekkel, a választóknak szóló, a majdani képviselőket terhelő, konkrét feladatok megjelölésével. Harcra fel! Irány szeptember 6-a, százezer irányított, önkéntesnek mondott pártzsoldossal szemben, a négymilliónyi szegénység megszüntetéséért, az Új Köztársaságért!


További hírek

  Száz beteg gyógyulását segítheti
2020. 05. 25. 21:27 pecsi-hirhatar.hu
  Kásler hazudik – távoznia kell a kormányból
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
2020. 05. 25. 10:34 hirhatar.hu
  A kábítószert nemcsak a hátizsákjában vitte....
2020. 05. 24. 20:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Botka László is aláírta Karácsony Gergely követeléseit
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Semjénnek hála bárkit kilőhet a titkosszolgálat
2020. 05. 23. 12:58 hirhatar.hu
  Vasarely ihlette ruhákat terveznek
2020. 05. 22. 21:50 pecsi-hirhatar.hu
  Ezentúl ingyen dolgoznak a felügyelő bizottsági tagok a városi cégeknél
2020. 05. 22. 16:44 bajai-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport