HÍRHATÁR ONLINE - Adorján György: USA fenyíti Orbánt

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.08.18.
 Csütörtök
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.
   EUR árfolyam
   406,92 Ft
   CHF árfolyam
   420,69 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 10. 18. 09:22     


Adorján György

USA fenyíti Orbánt
Ha már az itthoni ellenzék nem képes az Orbán által felállított aranyi democsokráciát védő kordont bontani, megteszik azt a szövetségesek.

Most az USA, kedden Strasbourgban majd az Unió. Mert nehogy azt higgye már bárki is, hogy a mostani tízszemélyes, Egyesült Államok béli kitiltási intézkedés Magyarország és a magyar nép ellen irányul. Bármennyire is pattog a fussballos kölyök most az amerikaiaknál, hogy a tíz magyar kitiltott magánszemélyre vonatkozóan adjanak magyarázatot, legfeljebb annyit ér el vele, hogy odaát a Fehér-házban az egyik mosdóban valaki megjegyzi majd, hallottátok, a bolha köhög!

 

A CÖF-ön és holdudvarán, no meg Orbán csókosain kívül már senki sem veszi be azt a maszlagot, hogy az USA Magyarországot és a magyarokat sújtja ezzel az intézkedésével!

Annál is inkább nem, mert a kitiltottak, most leteszem a nagyesküt, hogy egytől egyig Orbán kegyeltjei. Szijjártó magyarázatot követel egy olyan ügyben, melyben ők tudják a legjobban, hogy mit miért. Mert nehogy azt higgyék ők, akik a nyugat széteséséről papolnak és veszettül hirdetik a keleti nyitást, olyan országokat sorolva példaképül, ahol minimum a tekintélyelvűség uralkodó szerepét ma már senki sem vitatja, hogy szövetségeseik a végtelenségig fogják majd tűrni eltévelyedettségüket!

 

Az USA rendelkezik minden olyan eszközzel, amellyel nyomon követheti Orbánnak és kegyeltjeinek cselekedeteit, napra készen, akár rögzítve is kép és hangfelvételeken! Nemzetbiztonsági kérdés az náluk, hogy szövetségeseik körül is minden rendben legyen!

A kitiltott tízek egyike már megszólalt. Elmondta, hogy behívták a nagykövetségre és személyesen közölték vele a hírt. Találgatások folynak a neveket illetően, adóhatósági személyeket és kormányfőhöz közelálló tanácsadót emlegetnek, meg ismert üzletembereket.

Egy biztos szerintem, Orbán kegyeltje a kitiltottak mindegyike.

 

Az USA nagykövetsége mindenki előtt nyilvánvalóvá tette, bizonyos magyar magánszemélyek azért nem jogosultak az Egyesült Államokba történő belépésre, mert hiteles információk szerint korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak.

Naná, hogy a jelenlegi hatalom ideges attól, hogy mit tudhatnak róluk az amerikaiak. Mindent. Mindent, amit saját nemzetbiztonsági érdekeiket sérti, s így tudniuk kell. Jobban ismerik Orbánt és környezetét, mint bárki idehaza. Tájékozottabbak viselt dolgaikat illetően, mint bármely hazai titkosszolgálat, ami nem nagy ügy, hiszen abban is minden poszton a saját embereik vannak.

 

De tudják a liberális internacionáléban betöltött szerepüket éppúgy, mint azt, hogy ebben az országban nem csak Wittner Máriák vannak, hanem Heller Ágnesek is. Sőt még azt is tudják, hogy mi volt itt valójában 2006-ban és baltás ügyben miről beszélt Orbán az azeri elnökkel. Putyinnal való találkozásán elhangzottak sem maradnak előttük titokban, ha jól belegondolunk, milyen technikával is rendelkezhetnek a harmadik évezred elején. Így aztán nem marad előttük titokban semmi. Demeter Ervin jószolgálati műveleti tevékenysége éppúgy nem, mint az érte járó jutalom. Az USA képben van. Ideje volt már, hogy Orbánt figyelmeztessék! Mert a kitiltás nem csak a tízeknek szólt, hanem neki is!

 

Meg felhívás táncra az Uniónak! Hogy itt az ideje, lépjenek ők is. Mert egyik szövetségükkel annyira elszaladt már a ló, hogy az biztonságukat is veszélyezteti. Az illiberális félázsiai Orbán mesterkedések ártó szándékukkal túllépték már a hazai kereteket. És ha a belső ellenzék képtelen úrrá lenni mindezeken, akkor nem marad más hátra, mint hogy a szövetségeseknek lépniük kell. Nem emlékszem arra, hogy az elmúlt évtizedekben majd tucatnyi magyart tiltottak volna ki egyszerre az USÁ-ból. Ahol eddig terrorista gyanús, meg hasonló személyekkel volt szokás ezt tenni. Most ezt is megéltem. Orbán ezt is kiérdemelte! És ez még csak a kezdet! Az igazi fekete leves Orbán és kegyeltjei részére még csak ezután következik! Ha már az itthoni ellenzék ennyire béna, a szövetségesek kénytelenek besegíteni! Orbán első érdemi fenyítése tehát megtörtént! Jönnek majd sorban a következők! Nem az országnak és népének szólók, hanem csak és kizárólag neki, a történelem főutcáján pávatáncot járó akarnoknak és társainak!

 


További hírek

  Hogyan lehet valaki tudatos a szexuális kapcsolódás során?
2022. 08. 17. 09:12 kecskemeti-hirhatar.hu
  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Ütős programokkal vár mindenkit Pécsett a Múzeum Utca Plusz
2022. 08. 15. 17:07 pecsi-hirhatar.hu
  Molotov koktélt dobtak a házba
2022. 08. 15. 16:59 pecsi-hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport