HÍRHATÁR ONLINE - Családján keresztül akarja felmosni Juhász Péterrel a padlót a kormánysajtó

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.03.26.
 Kedd
Ma Irén napja van.
Holnap Emánuel napja lesz.
   EUR árfolyam
   316,23 Ft
   CHF árfolyam
   281,45 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2018. 02. 11. 14:52     


Családján keresztül akarja felmosni Juhász Péterrel a padlót a kormánysajtó
Benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta gyermekei édesanyját Juhász Péter: tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját az Együtt elnöke – harsog napok óta a kormánymédia Habonytól-Mészárosig.

Juhász blogoldalán önként válaszol minderre. Figyelem: ocsmány történet a Vajna-bulvárban elindított mocskolódás, amilyenre eddig az újkori magyar politika történetében nem volt példa. S ez teljesen független attól, hogy ki s mikénjt értékeli Juhász közéleti-politikai tevékenységét.

 

„Először is mindenkitől elnézést kérek, nem szándékoztam kiteregetni a magánéletemet.

 

Reméltem, hogy nem kerül erre sor. Azonban úgy tűnik a hatalom minden eszközt megragad, hogy besározzon. Nem kímélve ezzel 3+1 kisgyerek életét sem. Nekik a legrosszabb ez, ezért tőlük külön bocsánatot kérek.

 

A tegnapi nemtelen és gusztustalan támadások azonban nem adnak más lehetőséget számomra, mint a hamis vádakra reagálni, ami óhatatlanul magában foglalja, hogy be kell mutatnom életem egy nem szép szeletét neked.

 

Akaratom ellenére folyamatban van egy ’válóperem’, egy gyerekelhelyezési ügy, ami igazából nem tartozik a nyilvánosságra. Azonban az agresszív pervitel volt élettársam ügyvédei részéről úgy tűnik odáig ment, hogy hamisan vádolnak a hatóság előtt, és ráadásul mindez még ki is szivárog a nyilvánosság számára. Mivel korábban jelezték, hogy tisztában vannak azzal, mennyit tudnak ártani nekem a nyilvánosságban, ezért kevés kétségem van: ennek az aljas, a gyerekeket sem kímélő pervitelnek része a tegnapi támadás is, ami egybeesik a politikai ellenfeleim céljával, hogy lejárassanak.

 

 

Meggyőződésem, hogy az ilyen ügyeket a bíróságon kell rendezni, és nem a nyilvánosságban, ezért nem is megyek bele semmilyen felesleges sárdobálásba./.../

 

Az első és fontos tény, hogy nem én hagytam el a családomat. Volt párom döntött úgy, hogy mással folytatja. Kalandba keveredett egy családos emberrel, tehát nem tisztán indult a dolog. A másik fél családjában ez azon a szeptemberen derült ki, amikor kiírtam a Facebook-ra a szakításunkat. Ez okozott kényelmetlen helyzetet az életükben, és ezért döntött úgy volt élettársam, hogy jobb, ha egy időre külföldre utazik. Támogattam ebben.

 

Volt párom tehát nem menekült előlem, hanem rendbe akarta tenni a szakítás utáni zavaros életét. Sőt, nem hogy nem menekült, hanem kifejezetten kérte, hogy tartsak vele.”

 

A következő hamis állítást, hogy fizikailag bántalmazta volna őt, szintén hazugságként definiál Juhász.

 

„Amire hivatkoznak ezek a szennylapok, az egy bírósághoz beadott hazug szöveg, aminek az a célja, hogy jobb pozíciót érjen el a gyerekek elhelyezésében az anyjuk. Hivatkozik ebben egy hazalátogatásra, 2016 karácsonyára, amikor feljött hozzám részegen.

 

A cikkek azt állítják, hogy én bántalmaztam őt, miközben a valóság az, hogy ő esett nekem részegen. Arról videófelvételem van, hogy ő üt meg, de ennek bemutatásástól téged, a jogi következményektől magamat most megkímélem.

 

A bíróságon természetesen le lehet majd játszani a teljes felvételt, te pedig láthatod a bélyegképeken dátummal, hogy nem a levegőbe beszélek a létezéséről. És azt is láthatod a dátumokból, hogy nem nagyon lehetett bezárva sem.”

 

A begyógyszerezést is másként élte meg Juhász Péter, aki orvosi bizonyítékokat ígér ennek alátámasztására:

 

"/.../A volt párom elment pszichiáterhez, és kedélyjavító gyógyszereket íratott fel magának. Ezt nyilván tanúsítja majd a szakember a tárgyaláson. 

 

A ’napokra bezárva’ állításból, és a bántalmazásból talán az is következne, hogy még a következő napon is ott kellett lennie a sötét magányban. De nem így volt. Vagy 15 ember, sok gyerek volt nálunk házibulin. Erre számtalan tanúm van. De te el tudod képzelni, hogy ha valakit bezárnak és begyógyszereznek, az nem elmenekül amikor teheti, hanem együtt bulizik a gyerekekkel?

 

/.../Valóban rossz idegállapotban volt, azonban nem miattam. Hogy miért, az azonban már nem rád, hanem szakemberekre tartozik.

 

Így is kellemetlen nekem, hogy ezeket le kellett írnom.

 

Azt még tudnod kell, hogy azok az állítások is hamisak, miszerint a gyerekeimet tőlem ’megvédeni’ kellene. Régen is szuper jó kapcsolatban voltunk, és szerencsére ez ma sincs másképp. Imádjuk egymást, ahogy jelenlegi párommal is, és új testvérükkel igazi családot alkotunk. Igaz, a miénk mozaik család, de ezzel vagyunk így egy páran ebben az országban.

 

Zárásként talán az sem mellékes, hogy valóban zajlott gyámügyi eljárás, és a pedagógiai intézet pszichológusai is megvizsgálták a gyerekeket. Eddig minden befejeződött vizsgálat és eljárás azzal zárult, hogy az én álláspontomat támasztotta alá.

 

Így lesz ez most is.”

 


További hírek

  Megszűnhet az óraátállítás
2019. 03. 26. 21:39 pecsi-hirhatar.hu
  Nem Felcsúton történt: fogyott a magyar a Családok évében
2019. 03. 26. 15:50 hirhatar.hu
  Részben nyilvános Orbán TA(h)O-hűbéruradalmi nagyvállalkozói jobbágylistája
2019. 03. 26. 15:50 hirhatar.hu
  A Fidesz álláspontja szerint nem szerencsés, de megrendelhető a házi etnikai hamvasztás
2019. 03. 26. 15:50 hirhatar.hu
  A benzin újra drágul, azonban most a gázolaj olcsóbb lesz
2019. 03. 26. 15:45 szegedi-hirhatar.hu
  Egyre kevesebben vagyunk
2019. 03. 26. 14:53 szegedi-hirhatar.hu
  Lehet, hogy eltörlik az óraátállítást
2019. 03. 26. 14:48 szegedi-hirhatar.hu
  Autókölcsönzés kellemetlen meglepetések nélkül
2019. 03. 25. 22:28 pecsi-hirhatar.hu
  Köves Slomó és G. Fodor Gábor találkozása Yehudi Menuhin asztalán
2019. 03. 25. 09:29 hirhatar.hu
  Felcsúton elintézték, hogy tengerparttá nyilvánítsák a falut
2019. 03. 25. 09:29 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport